nedelja, 22. januar 2017

Nov začetek

Trenutno me veliko bolj vleče v moj brlogec, kot za računalnik. Ko se končno pripravim spisati objavo, pa lep čas izbiram, kaj pokazati. V mapi neobjavljeno je namreč kar veliko voščilnic. Verjetno pride kdaj tudi obdobje, ko bo muza šla na dopust in takrat mi bodo neobjavljeni izdelki prišli še kako prav. :-)

Za izziv na Craft-alnici imam pripravljen ovitek za darilni bon, ki sem ga izdelala za sodelavca ob odhodu v penzijo. Lep kupček denarja smo zbrali in Štefa poslali v toplice. :-)





Na žalost sem pozabila slikati notranjost. Ovitek je tridelni, izdelan iz akvarelnega papirja in z veliko prostora za podpise. Osnovo iz akvarelnega papirja sem pobarvala s čopičem in modro distress blazinico. Na pobarvano osnovo sem z zlato delicata blazinico odtisnila štampiljko pisave. Vejo vinske trte (Tina za Rayher) mi je poslala zlata dušica Barbara. Dolgo sem jo hranila za posebno priložnost. :-) Izrez sem pobarvala z zeleno in rumeno distress blazinico. Štef v svojem vinogradu goji bele sorte grozdja. :-) Ker štampiljke z napisom za penzijo nimam, sem za napis uporabila Tinino idejo. :-) Črke (Male in Velike pisane črke Tina za Rayher) sem izrezala in jih pobarvala z zlato Delicata blazinico, potem pa nalepila na obojestranski lepilni trak. Ker mi "klikerji" ne delajo tako hitro kot Tini, sem spodnji del dvostranskega lepilnega traku odstranila šele po tem, ko sem črke že nalepila in na trak s čopičem nanesla moko (namesto jedilnega škroba, kot je svetovala Tina). Celotni proces je bil malo bolj zapleten, ampak sem pa uspela napis pozicionirati v sredino. :-)

Ovitek za darilni bon ob odhodu v penzijo prijavljam na naslednje izzive:
- Craft-alnica: Izziv #177 : Nov začetek
- Simon Wedneday Challenge Blog: Simon Says: Anything But A Card (envelope for a gift certificate)
- Najlepši par: Galerija meseca januarja

Ustvarjanje v mešani tehniki me spet vleče kot magnet. Po tem, ko sem izdelala zahvalni tagec v mešani tehniki, sem napacala še klasično voščilnico. Osnova je debelejši karton pobarvan z akrilno barvo in natapkan z belo tempero.


Prava uživanicja pa se je začela, ko sem na osnovo z belo strukturno pasto in plastično šablono Najlepšega para naredila metulje. V mojem brlogecu je končala zlata škatla od pralin, iz katere sem izrezala metulja (Tina za Rayher) in srčke ter pikice (Najlepši par: Tag z dodatki). Roza barvna blazinica, s katero sem podrgnila po metuljčkih se mi je zdela super kombinacija zlatim izrezom.

Voščilnico prijavljam na izziv:
- Simon Monday Challenge Blog: Simon Says: Chill Out (Mixed media technique is chilling me out)

Za konec pa vam "podtaknem" še eno praznično smrečico, čisto brez barvanja. :-)

Za ozadje sem uporabila papir, ki sem ga sama oblikovala. Smrečica Najlepšega para je izrezana iz zlatega washi trakca in zalepljena na rdečo osnovo. Za malo svečanega videza sem dodala srebrne kristalčke. Čeprav nenavadna barvna kombinacija, mi je bila na koncu celo všeč. :-) Napis je za več kontrasta izrezan iz belega šeleshamerja.

Smrečico prijavljam na nasledni izziv:
- C.R.A.F.T Challenge 399: 19th of January - Christmas.


Lep pozdrav do naslednjič. :-)




32 komentarjev:

Klara pravi ...

Čudovita voščilnica je za penzijo! Tudi metuljčkasta in novoletna sta lepi. Uh,mapa z neobjavljenimi izdelki je pa dobra ideja...

Valerija pravi ...

Spet ena super objava s krasnimi izdelki. Za sodelavca si se prav lepo potrudila in mu izdelala krasen ovitek za darilni bon. Voščilnica za rojstni dan je pa tudi prekrasna. Všeč mi je roza-zlata kombinacija. Res zelo lepo pride do izraza.
Tudi božična z zlato smrečico je krasna in sama si oblikovala papir za ozadje... Bravo!

Nataša pravi ...

Vse so lepe. Ovitek za darilni bon je krasen in super izbor barv.

Keti's Projects pravi ...

Pridna si bila. Lepe izdelke si pridelala in te čisto razumem, ko rečeš, da te vleče k določeni tehniki. Roza z zlato je čudovita in tudi jaz se zadnje čase malo nagibam k packanju. Smo pa letos očitno vse pridne s prazničnimi voščilnicami.

Zvonka pravi ...

Krasen ovitek za darilni bon si izdelala, zelo mi je všeč osnovna podlaga. Tudi metuljčkasta je zelo lepa z zlato roza kombinacija je res zažigalna. Pa smrečica je itak cart, le nadaljuj s prazničnimi, da nas decembra ne "zamede". Lp

*Urška* pravi ...

Pa saj si nam postregla z zajetnim kupčkom prekrasnih voščilnic.Vsaka zase je nekaj posebnega.

leycika pravi ...

Vse tri so mi zelo všeč :)

Damjana pravi ...

Koliko lepih stvari na kupu. Ja, verjetno se še kakšna od nas najde, ki ima v mapi neobjavljeno precej izdelkov. S časom pride vse na vrsto, a ne ;)

moi pravi ...

Fino ti gre. Vse so zelo lepe in vsaka v svoji tehniki.
Fino si se znašla z voščilnico za penzijo z napisom in trto.
Mix media ti tudi super gre, tudi meni je všeč zlato roza kombinacija.
Smrečica pa je tudi super in kristalčki jo lepo poživijo.
Ma, super ti gre.

Majda pravi ...

Lepo se je bilo sprehoditi čez tvojo bogato objavo - pa malo nazaj, pa spet naprej ... vse sem hotela zaobjeti s pogledom ;-)
Vinska ovojnica me pa malce draži, tako zelo rada bi pokukala v notranjost ;-)))
Čudovito si ustvarjala, si te kar predstavljam, zadovoljno z nasmehom do ušes in čez ;-)
Hvala za sodelovanje pri izzivu CRAFT-alnice, Majda

Trenutki kreativnosti pravi ...

Sonja, krasno voščilnico si izdelala za sodelavca. Všeč mi je ozadje. Tudi ostali dve voščilnica sta super.
Hvala, da ustvarjaš z nami v CRAFT-alnici. Srečno!

Helena pravi ...

Na lep način ste sodelavca pospremili v penzijo. Če je še malce vinogradnika v njem, je trta prava izbira.
Mešana tehnika ti leži. Tudi sama pridno shranjujem vse zlate ovitke in embalaže od čokolad, bonbonier ... :)
Smrečica za konec je tudi čudovita.

Danica pravi ...

Sonja, zopet si nam postregla s svojimi prečudovitimi izdelki. Vinska voščilnica, je tudi meni vzbudila zanimanje kako je videti v notranjosti :)
Metuljčki z zlatimi srčki, super kombinacija!

Metuljčica pravi ...

Si pridna kot vedno in z veseljem sem prebrala tvojo objavo in občudovala vse kar si pokazala. Joj koliko enih tehnik in vse ti gre prav dobro od rok.

Renata pravi ...

Krasen ovitek si izdelala. Lepo pobarvana trta in želje lepo pašejo k pisavi. Z mixed medio si že dokazala večkrat, da ti ne dela težav. Zlata se je lepo ujela z roza. Zelo mi je všeč. Tudi jaz sem začela shranjevat take stvari.
Tudi smrečica je lepa, kristalčki jo lepo dopolnijo.

Janja pravi ...

Ovitek za darilni bon je preprosto čudovit. Prav nič ne zaostajata tudi lepi voščilnici. Vse ste tako pridne z ustvarjanjem prazničnih voščilnic. Lp

Vladuška pravi ...

Se vidi, da si polna ustavrjalnih idej in da se v tvojem brlogecu kar iskri. Lepe zadevice in le uživaj na veliko ob ustvarjanju.

Hali pravi ...

Uauu grozdje mi je noro všeč. Po novem imam šablonco tudi jaz, ko boš spet potrebovala - nujen nakup, sam je še nisem uporabila. Mešana tehnika, ja jaz sme tudi malce "zasvojena" z njo in luštkana praznična. Se nam ne bi pridružila na izzivu vsakih 14 dni ena? :-)

vilinke pravi ...

Zelo si pridna in ustvarjalna. Vsaka voščilnica je na svoj nečin nekaj posebnega.
LP Vilinke

Anja Ž. pravi ...

O, kakšen krasen ovitek za bone! Ful dobro. Tudi drugi dve sta mi zelo všeč.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Štef že veselo čofa v toplicah (penzija je lepa beseda, če jo dočakaš seveda ...skratka tale vaš Štefan je lahko zelo srečen)...tudi za zlate sodelavce, ki so se spomnili na tako krasno darilo. Zapakirala pa si ga tudi tako lepo, da mu bo še dolgo drag spomin.
Pa tale podtaknjena smrekca je tud lepo "živa"...in všeč mi je, da si napis dala na belo podlago...res lepo poudari vse vskupaj. Uživaj v svojem brlogu....čao

Lorraine A pravi ...

Gorgeous projects, all of them are fabulous and I love the gift voucher cover, very pretty and I am sure your colleague will love it :-)

Thanks for joining us on the Simon Says Stamp Wednesday Challenge
Luv
Lols x x x

helena pravi ...

Hihi, Sonja, ti samo "čaraj" dokler ti muza ne pobegne, za računalnikom boš takrat, ko je ne bo. Vidim, da te močno drži za vrat, saj delaš same čudovitke, od prve do zadnje. Čakam naslednjih :)

Sheryl pravi ...

Really bright cheerful card. Just what I needed at the end of this cold dreary day.
Good to have you sharing with us at CRAFT this week.
Hugs Sheryl DT member xx

Tina Z. pravi ...

krasna mix media s super barvno kombinacijo, tako lep odtenek zlate, vau. in tudi penzionerska ter praznični sta domiselni.

Andreja pravi ...

Zelo lep ovitek si naredila sodelavcu in tale šablonca grozdja je zelo uporabna .-)) Tudi ostali dve voščilnici sta čudoviti.
Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

Cvetoči travnik pravi ...

Tvoje navdušenje za bivanje v brlogecu in čim manj za računalnikom je meni povsem domače. Saj bi človek rad pokazal, a kaj, ko je to kar dolg proces:)in kot si že rekla: eni smo narejeni bolj na dolgo:))). Je pa tvoja ovojnica za Štefa super narejena, vsa bleščeča in bogata, kot se za odhod v penzijo spodobi. Res ste mu pripravili lepo darilo. Prav tako pa je lepa metuljčkasta voščilnica in pa novoletna smrečica. Je kar prav, da si jo "podtaknila":) . Lepo bodi in pozdravček, Andreja

Goga pravi ...

Pa ti si pravi "multipraktik" vse združuješ, penzijo, rojstni dan in Novo leto. Pri tebi je vsak dan praznovanje al kaj??
Vse so lepe a mi je tista za Štefa najlepša po dolžnosti seveda.
Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

Anna-Karin pravi ...

Gorgeous cards! Great designs. Thank you so much for sharing with us at the Simon Says Stamp Monday Challenge Blog!!

Tanja E. pravi ...

Kako lepo si tole naredila, lepo zastavila in izpeljala, tudi ostali dve, hvala, ker deliš z nami v CRATF-alnici, lp, T.

Unknown pravi ...

lepe so:))

N-Eva pravi ...

Zelo lepe lepotičke si tudi tokrat nam predstavila....izstopa pa ovite za v penzijo....res prelepa izdelava in barve.