ponedeljek, 09. januar 2017

Hvaležnost

Vladka in Tina sta novo leto začeli z novim izzivom Ko me inspirira, katerega tema je HVALEŽNOST. V današnjem času smo na vrtiljaku nenehnega hitenja in počasi pozabljamo, kaj pomeni biti prijazen in nekomu pomagati v zameno za besedo hvala, ki je vredna več, kot vsi zakladi tega sveta. Dolgo bi lahko naštevala, komu in zakaj sem hvaležna. Gotovo najbolj moji družini, možu, otrokoma in staršem. Ampak, naj bo tale prispevek posvečen mirnemu otočku sredi razburkanega oceana: ustvarjalnemu blogerskemu kotičku, kjer je povsod čutiti pozitivno energijo, prijaznost in pripravljenost pomagati. Pa tudi tisti zdrav humor in odkritost, ki jo tako zelo pogrešam v drugih sredinah. Hvaležna sem, da sem prav prek svojega bloga spoznala vas, izjemne ustvarjalke in tople osebe. Lepo mi je z vami. Hvaležna sem za vsak obisk in komentar na mojem blogu, hvaležna za nepozabna srečanja, za vse maile "off the record", za vso inspiracijo in nasvete.

Da ne bo ostalo samo pri besedah, pojdimo še k dejanjem. :-) Prejšnji teden mi je iz zagate pomagala izjemna ustvarjalka, katere izdelke vedno znova občudujem z odprtimi usti. V zahvalo sem ji izdelala tagec v mešani tehniki. Izjemno sem uživala v ustvarjanju. Upam, da ji bo všeč. Je že na poti k njej. :-)


Tag sem izrezala iz zelo trde in debele lepenke, ki je plod mojega hrčkanja, kdo ve od kod. :-) Premazala sem ga z belo akrilno barvo, počakala, da se je barva pošteno posušila in nanjo z gobico natapkala belo tempero, da sem dobila grobo strukturo. Sledilo je še eno sušenje. V naslednjem koraku sem z belo strukturno pasto in plastično šablono nanesla metuljčke. Po še enem sušenju sem osnovo nežno pobarvala z  distress blazinicami, odtisnila štampiljko pisave in besedico hvala ter prilepila metuljčka in vrtnice. Robove sem oblepila s satenastim trakcem. Še pentljica za okras in tagec je šel na fotošuting in v kuverto. :-)

Tag v mešani tehniki prijavljam na naslednje izzive:
- Ko me inspirira #54: HVALEŽNOST,
- Najlepši par: Galerija meseca januarja (plastična šablona Metulji in zvezde, štampiljka Hvala (darilce ob nakupu), rezalna šablona Metulji (Tina za Rayher)),
- HLS: January Mixed Media Challenge: LAYERS,
- Simon Wednesday Challenge blog: New Something (I've created a tag in mixed media technique for a very first time).


Lep pozdrav do naslednjič. :-)
  

24 komentarjev:

 1. Čudovit je tvoj tag in prekrasen način, da se nekomu zahvališ. Zelo lepo si napisala in hvala tudi tebi za vse komentarje, klepete in dobro voljo. In prav tako hvala, da z nama deliš hvaležnost.

  OdgovoriIzbriši
 2. Prekrasen tag. Všeč mi je prav vsaka podrobnost in vidi se, da si ga naredila z veliko ustvarjalne ljubezni.

  OdgovoriIzbriši
 3. Draga Sonja, zelo lepo si tole povedala in opisala našo krasno ustvarjalno skupnost. Hvala tudi tebi za vse, kar nam daješ in ker si se nama pridružila pri izzivu.

  OdgovoriIzbriši
 4. draga moja vsak dan bi morali izrazati hvaleznost za vse kar imamo in tako bi se pocutili srecni in bogati 😍❤️
  lepo si ustvarila:)))

  OdgovoriIzbriši
 5. Res smo lahko hvaležne za to našo ustvarjalno družino. Krasen tag si naredila in srečnica, ki ga bo prejela.

  OdgovoriIzbriši
 6. Draga Sonja - kako zelo lepo si opisala tudi moje misli, saj sem tudi sama iz srca hvaležna za vsa nova znanstva, prijateljstva, pretok idej, misli povezane z ustvarjalno druščino. Tudi pod začetek povezan z družino se podpišem takoj... Hvaležna sem tudi za izzive kot je tale Vladkin in Tinin, da znova razmislimo o hvaležnosti, ki ni kar sama po sebi umevna, pa na to nehote v vsem hitenju in vrvenju pozabimo. Zato danes znova hvala tudi tebi - za vse zapisano, izrečeno, podarjeno, za tvojo toplino in srčnost in danes hvala tudi za slikco tvojega čudovitega tagca! Snežen pozdravček, Majda

  OdgovoriIzbriši
 7. tako lepo si zapisala vse tole in še kako res je ... hvala tebi, ker si, pri meni imaš posebno mesto.
  in naredila si tagec v nulo - te občudujem v tej tehniki, meni se sanja ne o njej, zato je tako super, da si opisala postopek, kako prideš do takšne mojstrovine.

  OdgovoriIzbriši
 8. Awesome tag, love the colours and details.
  Thank you for Joining us at Happy Little Stampers and waiting to see next time.

  Hugs
  Meena HLS DT

  OdgovoriIzbriši
 9. Po traku, ki si ga nalepila sklepam, da mora biti res debel in ravno to mu da tisto posebno noto. Mix media packanje je pa itak za prste obliznit. HVALA tudi tebi...za marsikaj nazaj...in marsikaj naprej.

  OdgovoriIzbriši
 10. Na lep način si pokazala hvaležnost in srečnica tista, ki ga je dobila. Packanje ti je šlo dobro od rok :)
  Pa tako lepo si napisala ... Besede kar pobožajo.

  OdgovoriIzbriši
 11. Draga Sonja, zelo lepo si opisala hvaležnost. Hvala tudi tebi, ker nas razveseljuješ s svojimi bogatimi objavami in darilčki:)Nam privoščiš trenutek sproščenega in zanimivega branja <3
  Tag si naredila izvrstno, mix media ti gre dobro od rok!

  OdgovoriIzbriši
 12. Sladke besede, kot je nežen tvoj tagec... hvala, ker si...

  OdgovoriIzbriši
 13. Hvala tudi tebi za vse lepe besede in voščilnice, ki sva jih že dobili od tebe, nama veliko pomeni in upam da se bomo še naprej družile...zahvalni tagec pa je čudovit in verjamem, da je prejemnica bila navdušena.
  LP Vilinke

  OdgovoriIzbriši
 14. Pozornost, ki seže do srca. Zelo si se potrudila. Lp

  OdgovoriIzbriši
 15. Lep zapis o hvaležnosti. Hvaležna sem nekomu tam zgoraj, za pogum, da sem te spustila k sebi. Hvala, ker si. Tagec je čudovit. Dela je bilo kar nekaj, dokazala si, da ti leži tudi ta tehnika.

  OdgovoriIzbriši
 16. Vse mi je všeč, najbolj pa sem si približala mašnico, kako lepo si jo zavezala.

  OdgovoriIzbriši
 17. Čudovit tag si naredila. Izjemno všeč mi je ozadje.

  OdgovoriIzbriši
 18. Še ena lepa objava s krasnim izdelkom.

  OdgovoriIzbriši
 19. Hudoooo! Šjora tole mi je pa zelo všeč :). Definitivno noro dobra zahvala in še dobro, da malo hrčkaš, da imaš potem take zadevice skozi pr roki ;)

  OdgovoriIzbriši
 20. Res si izdelala prekrasen tagec. Vanj si vložila veliko dela in zato je tudi rezultat fantastičen.

  OdgovoriIzbriši
 21. hello! a fabulous background, luv the die cut butterfly too! I am so glad you played along with us at simon says stamp wednesday challenge!

  blog-paperie blooms
  ig-2klines

  sparkle & shine, kindness *~*

  OdgovoriIzbriši
 22. love the color combo and the pretty butterfly - thanks for joining us at the Happy Little Stampers Mixed Media Challenge

  OdgovoriIzbriši
 23. Kako lepo si to napisala Sonja.
  Zelo mi je všeč tagec. Predvsem podlaga in pisani dodatki.

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vašega obiska in komentarja. Hvala!