torek, 31. januar 2017

Baloni in januarski rojstni dnevi

Po blogih gledam, kako pridne ste s polnjenjem škatel s prazničnimi voščilnicami za december. Jaz sem pa polno zaposlena z voščilnicami za rojstne dneve. Mihu sem obljubila, da bom za decemberski bazar, ki ga vsako leto pripravijo v njegovi firmi, izdelala praznične voščilnice. Samo angleške napise si še moram nabaviti. Nekaj sem jih nažicala, štampiljke imam že od pamtiveka, najnovejše šablone pa so na poti. Ko začnem, spet ne bom mogla nehati. :-)

Po dolgem času mi je uspelo pravočasno pripraviti voščilnico za izziv "Less is More", kjer tokrat želijo videti balone. Voščilnica je v malo bolj umirjenih barvah.



Z embosirno mapico sem na osnovo nanesla lepilo, potem pa toplotno embosirala z zlatim in roza praškom. Osnova je zgledala super, ampak sem jo pokvarila z emboss resist tehniko. In potem je bilo treba vse skupaj nekako rešiti, saj mi je bilo škoda, da bi toliko dela in porabljenih barv vrgla v smeti. :-) Iz osnove sem "rešila" delček papirja, ki mi ga ni uspelo uničiti. Ravno dovolj je bilo, da sem iz njega izrezala balone (Nestrašne pošasti - Najlepši par), jih podložila z moss gumo in zalepila nazaj na mesto. Napis je izrezan iz iste osnove.

Voščilnico prijavljam na izziv:
- "Less is More": Challenge #313: Balloons


V januarju je praznovalo kar nekaj ustvarjalnih prijateljic. Voščilnici za Tino in Kajo sem pokazala v prejšnji objavi. Kofetarcama, Vlasti in Jožici, sem poslala ti dve pisani voščilnici:


 Ne-ja je dobila tole:



Keltika (ki se nam je odselila na Facebook), pa metuljčke.
 



Osnova pri Nejini in Keltikini voščilnici je odtisnjena z embosirno srajčko, vroče embosirana z belim prahcem in pobarvana z različnimi barvami distress blazinic. Nejina je okrašena samo s kristalčki in belim trakom, po Keltikini pa letajo metuljčki. :-)

Metuljčke prijavljam na naslednja izziva:
- Najlepši par: Galerija meseca januarja (Metulji - Tina za Rayher, Sladke misli - Najlepši par)
- Simon Wednesday Challenges: Symon Says: Anything Goes

Tičanje v brlogecu je glavni vzrok mojega komentatorskega mrka.

Lep pozdrav do naslednjič. :-)

25 komentarjev:

Tina Z. pravi ...

o, kako so mi všeč te tvoje tehnike, krasne efekte naredijo in zelo elegantne so, sploh ta modro-rumena je perfektna za moj okus :)).

Susan pravi ...

Such a clever card. Thanks for sharing at Less is More!

Valerija pravi ...

Vau, spet si bila pridna in si na veliko in krasno ustvarjala. Prav vse so lepe, a ta zadnja, v modro zeleni barvi z metuljčki pa prav izstopa. Zakon je!

Gayatri pravi ...

All your ink blending is absolutely gorgeous. LOVE them all. Thanks for playing along Simon Says Stamp Anything Goes Challenge. Gayatri xx

Metuljčica pravi ...

Všeč mi je tvoj izbor blazinic, ki popestrijo tvoje krasne voščilnice. Ena je lepša od druge, itak pa veš da tudi sama padam na metuljčke.

moi pravi ...

Pridna si. Delaš rojstnodnevne, v ozadju pa še praznične ;)
Ta ozadja narejena z emboss-resist tehniko pa krasno izpadejo.

Moje drobtinice23 pravi ...

Pridna pridna ni kaj. Všeč so mi tvoji umirjeni balončki.
Tudi vse ostale voščilnice so čudovite.

Hali pravi ...

Uau tale za Keltiko mi je fenomenalna s temi barvamai in embosiranjem. Tudi ostale ne zaostajajo :-)

Janja pravi ...

Prekrasna ozadja z reliefnimi mapami si ustvarila. Všeč so mi barve, ki si jih izbrala. Pogledala sem tudi pobarvano rožo in lahko samo napišem, nadaljuj, ker ti gre dobro. Lp

Keti's Projects pravi ...

Upalaaa, lepa bera. Lepo si se poigrala z barvami in presenetila naše blogarske kolegice.

Cvetoči travnik pravi ...

Sonja si pa pridna, dobro in uspešno slediš vsem izzivom in roj. dnevom in "pričaraš" super mojstrovine. Vse čestitke in lep pozdrav, Andreja
p.s.: pa še čestitke za žreb pri Tini:)

Sazzle Dazzle pravi ...

Looks like you've been having some inky fun here Sonja. Love your camouflaged effect balloons. Such a fun technique and thanks for playing with us at Less is More. Sarah

Esther pravi ...

Gorgeous cards! I love your use of colour, so vivid and eye catching. Your balloon card for our challenge is super, a lovely colour combo and really great use of the camouflage technique too! Thanks so much for playing along with us at Less is More :)

Renata pravi ...

Koliko novih izdelkov! Zelo so mi všeč baloni, pa dodatki z bleščicami. Tudi rojstnodnevne voščilnice so zelo lepe. Še posebej so mi všeč pisane barve in kombinacije motivov in dodatkov.

Renata pravi ...

Sonja, barve, tehnika, končni izdelek, SVETOVNO. To pomeni, da mi je vse zelo, zelo všeč.

Vladuška pravi ...

Se vidi, da si polno zaposlena in odlično ti gre od rok. Te prav vidim, kako uživaš ob vsem tem barvanju, lepljenju in sestavljanju. Super ti gre od rok.

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Ej, draga moja Sonja - ti imaš komentatorski mrk? Kaj naj šele jaz rečem, imam popolni mrk :)))Iz vsega srca hvala za čudovite barve, ki so v moj dom prinesle sladke misli. Vedno me znaš začarat s svojimi barvami.Prelepa je, tvoja-moja voščilnica :) Vse lepo, objem <3

Majda pravi ...

Hvala za tale sprehod po tvoji umetniški galeriji - prav poseben užitek za oči in dušo si mi pričarala. Vse, vse so mi všeč!
Prijazen pozdravček, Majda

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Spet si nam postregla s krasnimi stvarmi na pladnju. Balone si fenomenalno rešila (vsaka slaba stvar je za nekaj dobrega in včasih še boljšega).Sem pa vedno in znova navdušena nad tvojim embosiranjem in potem pisanim barvanjem. Komentatorski mrk je pa menda zadnje čase zelo nalezljiv...prekleti virus je tudi mene dosegel...

Neets B pravi ...

Wonderful cards. I love the colours of your balloon card, such an unusual but great combo.
Thanks so much for sharing with us at Less is More, Anita x

ArtMBR pravi ...

Ena lepša od druge. Zeleno modra je tudi mene omrežila.

Sapfina (Barbara) pravi ...

Kaksna krasna ozadja, Sonja! Zelo so lepe! In kako lepo, da bos poskrbela za Mihov decembrski bazar! Pridna mami ;)

Unknown pravi ...

cudovito:))) baloni so mi vsec:))super tole obvladas:)))

N-Eva pravi ...

Res si mojstrica v izdelavi embosirnih ozadij....Posebno mi je všeč tvoja prva voščilnica in nič se ne vidi, da bi bilo z njo kaj narobe

Andreja pravi ...

Čudovite voščilnice si naredila in zelo všeč so mi tvoja unikatna ozadja :-)) Krasno ustvarjanje!