sreda, 12. oktober 2016

Rdeča pentlja za Katarino

Danes praznuje še ena fejst fajn punca, Katarina. :-) Rada obiščem njen blog, saj ustvarja krasne voščilnice in škatlice. Pa kvačka tudi. :-) Njeni metuljčki in rožice so mi zelo všeč. V vsaki objavi zapiše tudi krasno misel. Katarino sem spoznala na srečanju, ki sta ga organizirali Andreja in Maja. Draga Katarina, vse najboljše! Upam, da se spet srečava in kakšno rečeva. Pozdravi Pepija. :-)))

Vladka in Tina nas v oktobru nagovarjata k uporabi pentlje na voščilnici. Navdihnile so ju preproste in zelo lepe zahvalnice, ki jih je ustvarila Natali. Združila sem prijetno s koristnim in na voščilnico za Katarino dodala rdečo pentljo.




Ozadje je izdelano v meni trenutno najljubši tehniki pobiranja barve s stencil šablono. Tokrat sem prvič pobarvano ozadje, čez katerega sem položila stencil šablono Stamploration, poškropila z vodo, v kateri sem raztopila perfect pearls. Prav lepo se blešči. Ampak tega na fotografijah ni videti. :-( Inspiracijske zahvalnice od Natali in Vladkina voščilnica, so me navdihnile k preprosti postavitvi. Škoda mi je bilo zakriti ozadje, zato sem tagec Najlepšega para izrezala iz pavs papirja in voščilo toplotno embosirala. Pentlja, ki jo je Tina oblikovala za Rayher, se zelo lepo "razume" s cvetličnim ozadjem. :-) Bleščice so pa zato, da zakrijejo lepilo. :-)

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
- Ko me inspirira #53: Pentlja
- Najlepši par: Galerija meseca oktobra
- Stamploration: Never-ending Anything Goes Challenge
- Happy Little Stampers: October CAS Challenge: Embossing on Velum

Naša 100 na uro organizirana Mojca mi je v zahvalo za lepe želje ob njenem čisto posebnem rojstnem dnevu poslala zahvalnico in domače čajčke. Mojca, ti si faca! :-)) Hvala!


Tudi meni uspe, da se zahvalim. Sicer to traja in traja tako dolgo, da iz poletja nastane zima, ampak se zgodi. :-) Sandri, ki je mojega dragega in mene povabila v svojo sanjsko hiško v Ražancu, sem sešila dišeči srček. Pravi, da ga je obesila na ključe ravno tiste hiške, kjer smo poslušali Pink Floyde in Abbo in jedli Sandrine kulinarične presežke. :-)

Tudi Uri je dobila mali dišeči srček. V zahvalo za čisto posebno "ljubeznico" v njenem toplem in ljubkem stilu. Rada imam to punco. Samo par dni je mlajša od mojega Miha. :-))




Še vedno nisem startala s prazničnimi voščilnicami....


Lep pozdrav do naslednjič. :-)





24 komentarjev:

Tina Z. pravi ...

O,.prekrasne stvari si spet ustvarjala...
prav lepo se blešči voščilnica za keti, super ideja. In ti srčki iz jeansa postajajo tvoj zaščitni znak, prekrasni so.
Za.praznične je pa še dovolj časa,no ...

jasna varcakovic pravi ...

Crvena boja je tako puna zivota i radosti..divne su! Lijep pozdrav od mene ;-)

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Čudovita za Katarino,pa tudi vse ostalo prikazano.lp Tamara

Sapfina (Barbara) pravi ...

Kapo dol. sem, ki znate sivati! Tvoj srcek je poln ljubezni in srecna njegova prejemnica! Pa vse tako lepo zapakirano. Pridna!

Helena pravi ...

V polnem zagonu si in ustvarjaš same čudovite mojstrovine. Srček iz jeansa postaja res tvoj zaščitni znak.

Klara pravi ...

Pridna kot ponavadi! Všeč mi je ozadje na rdeči voščilnici:)! Mi je 'znanstvena fantastika' kako to nastane :)...

Valerija pravi ...

Prekrasna voščilnica z noro dobrim ozadjem. Zelo mi je všeč. Srček je pa itak nekaj posebnega. Vedno znova me navdušiš z njim.

moi pravi ...

Ja, no, kaj pa čakaš? NY bo 1 2 3 tu ;)
Ne, hecam se, ti kar v miru in s svojim tempom. Nismo vse Mojce ;)

Ej, lepo ozadje si naredila za Katarino, pa lepe zahvale s srčki. Moj visi na ključih za pošto, tako je veselje vedno dvojno ;)

Metuljčica pravi ...

Res si pridna, tvoj srček imam tudi sama in mi je res drag. Voščilnica in škatlica sta prelepi.

Keti's Projects pravi ...

Naj se še enkrat zahvalim za prelepo voščilnico. In lahko potrdim, da je ozadje res čudovito in se prav lepo blešči. Ko bom velika bom tudi jaz znala delat takšna ozadja ;-) in srčke!

Ena ptička mi je prišepnila, da se pripravlja ponovno srečanje in tudi jaz se veselim, da se spet srečamo in poklepetamo v živo.

Vladuška pravi ...

Krasna barvita voščilnica za Keti in zelo ljubka srčka v obliki obeska, ki si ju krasno zapakirala.

Janja pravi ...

Ozadje voščilnice se prav lepo svetlika. Res ga bi bilo škoda zakriti. Dobro rešitev si našla.
Tile srčki pa so tako luštni. Lp

Nataša pravi ...

Prekrasna je vse :)

Kylie pravi ...

The embossing on your vellum is beautiful. I love the background too! Thanks so much for playing along at Happy Little Stampers xx

Tina pravi ...

Sonja, čudoviti izdelki nastajajo pri tebi. Vedno znova me navdušiš z veseljem, ki ga uspeš zajeti na papir...z barvami, postavitvijo, drobnimi detajli...moj poklon in najlepša hvala, ker si se nama pridružila pri izzivu.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

No, veš kaj...skromnost je lepa čednost ampak pozabiš pa ne in da bo vsem jasno...tvoje pozornosti pridejo prej, kot zima (punce so bile sigurno več kot navdušene nad tvojimi izdelki, pa na bo to prekrasna voščilnica ali pa tvoji značilni srčki)...mimogrede, samo pazi, da novo leto ne bo prej kot bodo tvoje voščilnice ugledale luč svetlobe....ja no, kaj, pri meni potuhe ni...nekdo te mora malo priganjat!!!! Alo, ta teden veš kaj moraš??? NOVOLETKE!!!!!!


Danica pravi ...

Krasno ozadje na voščilnici za Keti. Tudi vsi ostali izdelki o čudoviti. Tvoji srčki so neka fenomenalnega. )

Anja Ž. pravi ...

Čudovito si ustvarjala. Tvoje ozadje mi je izredno izredno všeč. Škatlica s srčkom pa je tudi krasna zahvala.
In če te kaj tolaži, tudi jaz še nisem naredila niti ene novoletne voščilnice :)

Renata pravi ...

Krasna objava. Ozadje je čudovito. Srček v škatlici za zahvalo, je čudovit komplet. Verjamem, da ga je bila Sandra vesela.

Hali pravi ...

Joj kako lepe stavri in toliko ljubezni in pozornosti..faca si..če te tolaži tudi jaz nisem še štartala s prazničnimi. Ko sem že skoraj na tem , da zvlečem vse ven, hop nov projekt pa še en in en in evo spet bo mesec naokoli :-)

Anja pravi ...

Super zadeve. Ozadje mi je zelo všeč in svetlikanje se prav krasno začuti... sploh na zadnji fotki.

Anonimni pravi ...

Koliko lepih stvari na kupu, od voščilnice v čudovitih barvah do obeska, škatlice pa še Mojčina zahvalnica... Paša za oči in dušo. In Tina ima prav - iz tvojih izdelkov veje veselje, pa radost in navdušenje... Veselim se že tvojih novih objav, Majda

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Pa si res objavila same lepe stvari :) Prav luštno se je sprehodit po tvojem blogu še za nazaj, ker zadnje čase vse berem za nazaj. Tvoja močna ozadja me vedno očarajo, prekrasno! Novoletne voščilnice...? saj se je komaj jesen zaćela..:)))

N-Eva pravi ...

Občudujem tvoje natančno embosiranje....meni nikakor ne uspe. Tvoji jeans srčki pa si res postali tvoj pravi zaščitni znak....res so srčkani.