petek, 21. oktober 2016

Ena na hitro

Danes bo pa res na hitro, saj čakava Veroniko in Andreja, ki prihajata domov na vikend razvajanje. :-) Pokažem vam voščilnico za prijateljico, ki si je poškodovala koleno in niti na včerajšnji babji čvek ni mogla priti. Renata,  hitro okrevaj, da ti pajki ne bodo zasedli športnih copatov. :-)Ozadje je "stranski" proizvod te voščilnice. Po tem, ko sem z distresi v mavričnih barvah izdelala ozadje za jagode, sem plastično šablono Razmetane pike Najlepšega para poškropila z vodo in nanjo položila papir ter ga narahlo podrgnila po hrbtni strani. Je treba šparat. :-) Distressi ne rastejo na drevesu. :-)) Na mavrično ozadje sem s črno blazinico odtisnila sposojeno štampiljko copat. Še Vladkin napis in trije pajki, konfeti, ki so se odločili, da se bodo skrili v copate. Pajčevino, po kateri se spuščajo, sem prostoročno naredila s srebrnim pisalom. Voščilnico sem prilepila na rdečo osnovo, v notranjost zapisala dobre želje in bila je  pripravljena, da Renati nariše nasmešek na obraz. :-)


Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
- "Less is More": Challenge #298: Theme Spiders or Insects
- Uniko Studio: Uniko Challenge #37: Rainbow
 
- Najlepši par: Galerija meseca oktobraLep pozdrav do naslednjič. :-)


25 komentarjev:

 1. Veš kaj, upam da bo Renata našla kakšnega pravega mastnega pajka in se ti pošteno "oddolži"...za tole ha ha ha voščilnico...pa da vidimo, kako se boš ti smejala, ko ti bo plezal....:-))
  Renata...noge v luft, da bo kri stekla po pravih koncih, da se čimprej spedenaš in pozdraviš.
  Ti se pa le pripravi na crkljanje. Uživajte vsi.

  OdgovoriIzbriši
 2. No, ti se pa znajdeš. Ozadje je krasno in res bi bilo škoda, da ga ne bi uporabila. Renati pa tudi jaz želim hitro okrevanje.
  Tebi pa sladko crkljanje svojih mladičkov ;)

  OdgovoriIzbriši
 3. Oh...one of my fears...finding spiders in my shoes! Clever card, thanks for sharing at Less is More!

  OdgovoriIzbriši
 4. Great idea for a design! I'll admit I always tap out shoes before putting them on... just in case! Fab bright colours too. Thanks so much for playing along with us at Less is More :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Sonja najprej čestitke za TOP # v Craft-alnici - zasluženo za mavrični pončo :-). Hvala tudi za današnjo idejo - tudi moja kolegica ima težave s kolenom in posledično hojo. Sem že razmišljala, kakšno spodbudno kartico naj ji pošljem - tvoja ideja je odlična, zato bo nastalo kaj podobnega :-))) Uživaj v razvajanju - sama odštevam dneve z mojo medvedko in jih zato še bolj cenim. Objem, Majda

  OdgovoriIzbriši
 6. super ideja in kakšno vau ozadje, ti se pa spomniš! jaz tudi vedno stresem čevlje, preden jih obujem, ne maram pajkov!
  renata naj pa hitro okreva!

  OdgovoriIzbriši
 7. Super. Dobra ideja s pajki, ki gredo nad copate. Gotovo se je nasmejala in bila vesela za takšno pozornost.

  OdgovoriIzbriši
 8. Hahah, kako luštna voščilnica! So se pajki napotili proti čevljem kot da bi ujeli muho :)))!

  OdgovoriIzbriši
 9. Če "babnica" ne more na čvek, je pa res čista groza... :)) Tvoja domišljija ne pozna meja in se mi zdi, da je Renata takoj shodila, ko je dobila tvojo voščilnico, ki je fantastična.

  OdgovoriIzbriši
 10. Sonja, ne moreš si mislit kako si me prijetno presenetila in nasmejala. Voščilnica je res krasna, zaseda posebno mesto. Hvala ti še enkrat.

  OdgovoriIzbriši
 11. Zelo dobra ideja s pajki...tebi pa res ne zmanjka domišljije...ni videti, da bi bila izdelana na hitrico.

  OdgovoriIzbriši
 12. Čudovita čestitka! Zelo izvirna ideja in všeč mi je mavrično ozadje :)

  OdgovoriIzbriši
 13. Hudomušna voščilnica. Super si se spomnila!

  OdgovoriIzbriši
 14. Super si se spomnila s pajki in copati :) Mislim, da bo pomagalo pri okrevanju.

  OdgovoriIzbriši
 15. Voščilnica več kot super in tvoja pozornost vredna vseh pohval. Te pa prosim, da mi pajkov ne daješ takole pred nos, ker se jih bojim:)) in potem si ne morem ogledati tako, kot bi želela. Te prosim, meni jih nikdar in nikoli ne pošlji:). Renati želim hitro okrevanje, kajti srečanje bo kmalu:))), pozdravček, Andreja

  OdgovoriIzbriši
 16. Zgleda boš morala večkrat šparat, ker ozadje je FANTASTIČNO!!! Lepo si vse pokombinirala tako kot le ti znaš! Hitro okrevanje Renati želim-a!

  OdgovoriIzbriši
 17. Love the dotty mask & water technique you've used for your background. Will always peek inside my shoes from now on! X

  OdgovoriIzbriši
 18. Kakšno dobro ozadje. Se prav poda na super hudomušno idejo, ki mi je nadvse všeč.

  OdgovoriIzbriši
 19. Krasna je in upam, da se Renata pozdravi čimprej, no koleno. Tudi moj tastarejši je imel čez vikend nogometno nezgodo - koleno mu je skočilo ven :-(

  OdgovoriIzbriši
 20. LOVE! The beautiful rainbow BG is fabulous and loving the masculine images too. Thanks so much for sharing and joining in on the Uniko Challenge. Hugs Bev x

  OdgovoriIzbriši
 21. Ooooh, Sonja, this is the BEST!! Love the colors, love the design! And I'm properly creeped out by the thought of those spiders getting inside those shoes!! Brilliant! Hugs, Darnell

  OdgovoriIzbriši
 22. Haha, ja kok je fejst! Pa kar realna, sem na potovanjih redno zjutraj kukala v čevlje, da me ni kaj pričakalo v njih ;) Super ozadje!

  OdgovoriIzbriši
 23. O, kako je dobra. Renata ima zdaj športne copate zagotovo pod nadzorom :)). Lp

  OdgovoriIzbriši
 24. Oh this is wonderful! Love the background with such a fun image. I have to admit to checking my shoes, especially if I've left them outside!! Thanks so much for playing along with Uniko this month! Deborah, DT.

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vašega obiska in komentarja. Hvala!