nedelja, 28. avgust 2016

Fancy Folds za Craft-alnico

Za trenutek moram prekiniti s poročilom o potepanju, ker mi pri prijavi na trenutni izziv na Craf-alnici spet teče voda v grlo. Skoraj. :-) Na prejšnjem izzivu, ko je bila na vrsti mešana tehnika, mi ni uspelo sodelovati, zato sem se tokrat še posebej potrudila. No, vsaj meni se tako zdi. :-)

Običajno izdelujem pravokotne ali kvadratne voščilnice. Posebnih oblik se lotim zelo redko, čeprav jih je zelo luštno izdelovati. Izdelala sem poročno voščilnico in škatlico. Pri izbiri barv nisem bila najbolj inovativna. :-) Če ni posebne želje naročnika, se najrajši odločim za klasično rdeče belo kombinacijo.

Najprej voščilnica posebne oblike, z dvema "predalčkoma".  Navodila za izdelavo najdete tukaj. Izdelana je iz akvarelnega papirja. Srčka na desni strani in na kuverti sta izrezana s šablono MD. Rožice sem dobila na srečanju otočank pri igrici maček v žaklju, ostalo pa je Najlepši par in Tina za Rayher (Tag z dodatki, ptiček iz seta Snežak, Okrasimo s cvetjem ter šablona Čestitke 4). Robove sem senčila z distress blazinico tea dye. Beli srčki od bordure niso končali v smeteh. Zalepila sem jih na sprednji žepek. :-)

 



Voščilnico prijavljam na naslednja izziva:
- CRAFT-alnica: Izziv #167: FANCY FOLDS
- Najlepši par: Galerija meseca avgusta

Takole pa izgleda še škatlica:




Šablono bordure sem dobila v bonbončku od Maje iz Hiške iz papirja, "pisala" pa sem z malimi in velikimi pisanimi črkami (Tina za Rayher).

Lep pozdrav do naslednjič. :-)



24 komentarjev:

Tina Z. pravi ...

vau, čisto nekaj posebnega, takšne še nisem videla in škatlica je tudi zelo cart. lepo in elegantno.

Valerija pravi ...

Uau, to si se pa potrudila. Prav posebna in krasna voščilnica s škatlico je nastala. Zelo lepo.

Metuljčica pravi ...

Čudovita poročna voščilnica in škatlica. Všeč mi je izbira tvoje oblike. Več kot potrudila si se, prelepo ustvarjanje.

Danica pravi ...

O, tale oblika mi je pa všeč. Sem se že tudi sama pogledoval z njo, pe še ni prišlo do realizacije :) Tvoja voščilnica je vseakor prečudovita. Zelo lepo narejena in ravno prav okrašena.
Tudi škatlico si zelo lepo naredila.

helena pravi ...

S tole si imela pa veliko dela in izpadlo je naravnost čudovito. Pa še v tako lepo škatlico si jo položila :)

AndrejaM pravi ...

Res si se zeeeeelooooo potrudila in klasična izbira barvne kombinacije je prav na mestu za takšno priložnost!

Cvetoči travnik pravi ...

:)) - ti si morala prekiniti s potopisno objavo, jaz pa sem jo opazila in sem si jo prihranila za branje v enem kosu (sedaj nimam časa:)))). Ta tvoja oblika voščilnice mi je zelo všeč in si jo bom dodobra ogledala, saj bo verjetno prišla prav:).Lepo si jo okrasila in izkoristila vse detajle ter jih uporabila na pravih mestih:) -seveda Sonja, saj kdor zna ta zna. Tudi meni je všeč, da potem te bolj "debele" voščilnice daš v škatlico, se mi zdi, da vse izgleda še bolj elegantno:). Lep pozdravček, ti pa sedaj le pojdi do konca napisat, da bom imela branje v enem kosu:)))

Keti's Projects pravi ...

Super oblika. Veliko detajlov in lično zapakirano v škatlico. Res si se potrudila. Hvala tudi za link do navodil. Se pa tudi jaz veselim naslednjih objav s potopisno tematiko ;-)

Helena pravi ...

Pravi projekt je ta voščilnica. Lepo skombinirano in sestavljeno v čudovito celoto.

Anja Ž. pravi ...

Čudovito voščilnico si sestavila in jo krasno zapakirala.

Klara pravi ...

Vsec mi je,da je vsepovsod toliiiko srckov:) in skatlica je tudi super!

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Zdaj si me pa čisto iz tira vrgla...psihično se človek pripravi na nadaljevanje potopisa (psihično pomeni...dolga objava, zraven mene je ornk šalca kave, piškotki,... ti pa takole....butneš na plano en kup srčkov, eno voščilnico , škatlo in konec....to je hitra in kratka objava, šlunk kafeta in en piškot!!!! Ej, tako se pa ne mormo it!!!!
Mimogrede ...hvala lepa, da sem morala iti po "celi Jugoslavijo" pa še mal dlje (od Vladke do Mojce)in nato prišla šele do slikce z navodili:-)).Cel potopis!?
Čeprav imam občutek da vse frči in leti pri tebi v tvojem pajzelnu (sorry...brlogu) priletijo ven spet krasne stvari. In ja, strinjam se, da je taka voščilnica lepša za dat iz rok v škatli.
P.S..... pohvale za oba izdelka.

Hali pravi ...

U prav luštna je s temi prepogibi. Punce so dale res krasen izziv tokrat, bravo nekaj posebnega je!

Vladuška pravi ...

Lepa, razgibana in zelo zanimiva. In barvna kombinacija mi je top.

*Urška* pravi ...

Sonja,tale voščilnica pa je res nekaj posebnega.Od oblike,barv in postavitve.Fantastična ideja in upam,da ne boš huda,če se jo kdaj sposodim :)

Damjana pravi ...

Sonja, prav zares si se potrudla in opravičila svojo neudeležbo na prejšnjem izzivu CRAFT-alnice. Barvna kombinacija je zakon in ptički, pa srčki... jej. Prelepo.

moi pravi ...

Čudovit kompletek je nastal. Super si vse okrasila.

Natasa pravi ...

Lep kompletek, take voščilnice še nisem videla je pa zanimiva oblika. Lepo je okrašena.

N-Eva pravi ...

Wauuu to pa je projekt. Izredno lepa, zanimiva in res nenavadna voščilnica. To bo res prelep spomin za tako poseben dan....res mi je zelo všeč.

leycika pravi ...

Sami čudoviti izdelki so nastali, lepe kombinacije si izbrala :)

Andreja pravi ...

Zelo lepo si se poigrala s prepogibi :-)) Čudoviti je tvoja voščilnica in krasni škatlici.
Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

Unknown pravi ...

lepo in ustvarjalno:)))

Renata pravi ...

Ooo, krasno, spet nekaj novega. Si moram shranit, super zgleda. Lepo si izpeljala, vsi detajli so mi všeč. Lepo vse okrašeno, vključno z škatlico.

Trenutki kreativnosti pravi ...

Super si tole sestavila. Celoten komplet je čudovit.
Čestitke!!!