torek, 16. avgust 2016

Ko me inspirira#51: Otroško

Še obstajam. :-) Dopust je bil nepozaben. Potopis vsekakor bo. Veliko vsega imam povedati in pokazati. :-)  Še prej pa moram postoriti kup stvari. Mednje sodi urejanje zaraščenega vrta, kuhanje paradižnika in blitve, obisk pri zobozdravniku in frizerju, srečanje z babami žabami... Brlogec sem na hitro pogledala. Nič ne manjka. :-) Vaših blogov pa še nisem uspela obiskati.

Za Vladkin in Tinin tokratni izziv Ko me inspirira nisem pripravila nič novega in izvirnega. Na srečo pa imam še neobjavljeni voščilnici za dvojčici, ki sta nastali že spomladi. Toliko o tem, kako pridna sem z objavami. :-)


Recept je preprost: malo smušinga, nažicana izreza medvedka, baloni od Najlepšega para, številka in črke pa Tina za Rayher (pst, nikomur ne povejte, da je T obrnjen narobe...).

Medvedka prijavljam na:
- Ko me inspirira#51: Otroško in
- Najlepši par: Galerija meseca avgusta.

Predno sva z dragim odšla soncu naproti, mi je uspelo izdelati še voščilnico za rojstni dan in okrasiti butarice.

 


Lep pozdrav do naslednjič. :-) 

 

21 komentarjev:

 1. Sonja, tvojene voščilnice so enkratne. In komaj čakam na potopis z dopusta. : )

  OdgovoriIzbriši
 2. Dobrodošla nazaj doma;-), verjamem, da je bil odklop super.Le zberi misli in fotografije, ki jih bom z veseljem prebrala in si ogledala.
  Voščilnici sta čudoviti
  Lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 3. Dobrodošla, sem te kar pogrešala ;)
  Super za čudovit dopust, me firbec matra, kaj nam boš vsega lepega povedala in pa seveda fotke.
  Lušni voščilnici za dvojčici si naredila in še tukaj 1x hvala za tvojo dišečo pozornost <3

  OdgovoriIzbriši
 4. Dobrodošla tudi iz moje strani in me že zelo zanima kje sta se potepala. Super si izdelala tole za dvojčici in lepo za rojstni dan. Butarice pa dišijo do sem :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Luštna medvedka sta nastala! In tudi jaz ze cakam potopis :)! Ce si toliko pridna na vrtu,kaj bo sele ko prides do brlogca!

  OdgovoriIzbriši
 6. Takole podopustniško prihajamo nazaj. Dobrodošla seveda tudi z moje strani. Voščilnici za dvojčici sta prelepi, pa seveda tudi rojstnodneva in tvoje čudovite butarice. Komaj čakam. Svoje dogodivščine znaš tako dobro opisati, da jih človek prav z navdušenjem čaka.

  OdgovoriIzbriši
 7. Tako te je lepo brati, Sonja! Se že veselim podrobnih dopustniških poročanj. Pa kako si pridna v ustvarjanju, res pohvalno. Voščilnice so krasne, kakopak, ena od lepotičk z zadnje fotografije pa krasi našo mizo in takooo lepo diši! ;) Zlata si, hvala. <3

  OdgovoriIzbriši
 8. Dobrodošla nazaj Sonja, tudi mene firbec matra kaj si lepega doživela in videla. Medvedka za dvojčici sta pa zelo lušna..

  OdgovoriIzbriši
 9. Ojla, ojla Sonja, lepo, da si spet doma in z vtisi z vajinega potepanja, ki nam jih boš posredovala:), se že veselim branja. Smo pa firbčne, a ne?:)
  Še dobro, da si imela nekaj na zalogo in voščilnici za dvojčici sta zelo simpatični, še T ne moti:) - to si si vzela pravico do umetniške svobode:))) Butarice kot vedno čudovite in omamno dišeče do sem. Pozdravček in čakam na tvoj "raport".

  OdgovoriIzbriši
 10. Moram priznati, da so tudi meni manjkale tvoje objave :) Luštni voščilnici i naredila za dvojčici. Tudi rojstnodnevna mi je zelo všeč...takšna polna topline. Butarice pa verjamem, da omamljajo vse naokoli sebe.

  OdgovoriIzbriši
 11. Lepi sta, in butarice do tle dišijo...

  OdgovoriIzbriši
 12. Sonja dobrodošla nazaj. Veselim se tvojega potopisa.
  Voščilnici sta prav po otroško simpatični, butarice prelepe in voščilnica prelepa v sončni barvi.

  OdgovoriIzbriši
 13. Ja, sem te pogrešala in lepo, ker si nazaj v svojem brlogecu.
  Uh, bo dišalo po vaši kuhinji, ko se bodo kuhale dobrote za zimske mesece.
  Simaptični medo in lepa sončna voščilnica je ona druga.
  Butarice pa so trdno povezane, da bodo krasile police v omarah in opravljale svoje delo.

  OdgovoriIzbriši
 14. Tebi se sploh nič ne pozna, da si bila na dopustu, toliko si ustvarjala. No, le objave so bile pogrešane ;) Medvedki so pravi cukri, preddopustniška voščilnica in butarice pa tudi zelo lepe. Pa dobrodošla nazaj :)

  OdgovoriIzbriši
 15. Luškani voščilnici za punčke. Se veselim tudi potopisa :)

  OdgovoriIzbriši
 16. Se že prav veselim zanimivega potopisa in utrinkov. :)
  Super luštni voščilnici z medvedkoma sta nastali. Sicer ne vidim, kaj bi bilo narobe s T-jem, mi je pa zelo simpatičen Z. :) Prav tako je nastala krasna sončna voščilnica. Ne morem pa mimo sivkinih butaric, ki me vedno očarajo. Obožujem sivko in komaj čakam, da se naša razraste, da poskusim, kako nastane butarica. :)

  OdgovoriIzbriši
 17. Čudoviti otroški voščilnici, prav tako pa sončno rumena za rojstni dan. V izdelovanju butaric pa si itak prava mojstrica.
  Lp

  OdgovoriIzbriši
 18. Luštni sta. Butarice pa so zadišale do moje sobe ;-) Super, da si lepo preživela dopust, zdaj pa veselo novim podvigom naproti.

  OdgovoriIzbriši
 19. Luštkani voščilnici....v oči so mi tudi padle prekrasne dišeče butarce....zelo lepo.

  OdgovoriIzbriši
 20. Krasni voščilnici, lepo "zasmušani". Tudi rumena je zelo lepa. Postala si mojstrica za butare.

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vašega obiska in komentarja. Hvala!