torek, 26. julij 2016

Zadnji dnevi pred dopustom

V službi vlečem iz sebe še zadnje atome energije, doma me pa kar razganja od idej in ustvarjalnosti. :-) Ta teden še delam, potem pa dopust. 3 tedne. Jupiiii! Prva polovica bo namenjena potepanju in uživanju, za drugo si pa sploh ne upam narediti planov. Veliko vsega je za postoriti. Morda naredim vsaj polovico. :-)

Danes imam za vas spet en kup izdelkov, saj mi ne uspeva pokazati vsakega posebej. Prehitro nastajajo in prehitro odhajajo iz brlogeca.

Začnimo z butaricama, ki sta jih za rojstni dan prejeli dve izjemni ustvarjalki in super punci. :-) 
  


In nadaljujmo s Craft-alnico, kjer dekleta želijo videti voščilnico v obliki kroga.




V krasni svetlobi nedeljskega popoldneva sem se igrala s fotoaparatom in nagruntala par fint, ki jih moram še malo bolj testirati in preveriti, če ni bila vse skupaj le začetniška sreča. :-) Za enkrat sem navdušena.

Orhidejo sem že pred časom toplotno embosirala in pobarvala s temperami, saj rjava osnova ni primerna za akvarelno barvanje. Ko se je barva posušila, sem jo maskirala, čez položila plastično mrežo in potapkala z distress blazinico. In potem se je zgodilo tisto, kar se meni velikokrat zgodi: osnovo sem odložila v škatlo in pozabila nanjo. Ko sem videla izziv na Craft-alnici, pa se mi je posvetilo, da lahko orhidejo izrežem s krogom. Osnova za voščilnico je izrezana z največjima krogoma iz seta Krogi s šivi Najlepšega para. Spodnji krog je prepognjen in zlepljen na zgornjega. Idejo sem pobrala pri Tini, mami Najlepšega para. :-)

Voščilnico prijavljam na Craft-alnico: Izziv #165: OKROGLO

Sodelavka me je izzvala s precej nenavadno (vsaj zame) domislico, da ji izdelam škrnicelj v katerega bo dala šopek in ga podarila sestri. Ker sprejmem vsak izziv, sem se lotila tudi tega. Tako lušno je bilo ustvarjati, da sta nastali dve predlogi. In nobena ni ostala doma. :-))

Se spomnite sladkosnedega zmaja, ki nam ga je pokazala Tina? Tukaj je moja varianta. :-)




Doma imam zelo malo pisanih papirčkov, pa še ti so v omejenih barvah in vzorcih in ponavadi ne najdem ničesar, kar bi mi bilo všeč. Tokrat pa sem kombinirala rožasti papir od MD in Sizzixove črte. Zlepila sem ju skupaj, kar me je sicer malo jezilo, ampak sem uspešno zgladila vse gube. Tudi moj zmajček se tako kot Tinin dviga v nebo, ki je izdelano s šablonami Na nebu.

Zmajčka prijavljam na izziv Scrapping4funChallenges: Challenge #70: Anything Goes in v
Julijsko galerijo Najlepšega para

Tukaj pa je še drugi škrnicelj, izdelan čisto na pamet in okrašen z izrezki Najlepšega para.


Pa še oba izdelka skupaj:


Če je koga ob tej maratonski objavi zažejalo, lahko spije kozarec vode, saj še ni konec. :-))

Bo pa konec, ko vam pokažem še eno "oranžiko". :-)



 

Zgornji rob je izdelan v tehniki pobiranja barve. Maskirala sem osnovo, jo pobarvala z oranžno distress blazinico, čez položila stencil šablono Stamploration, pošpricala z vodo in po parih sekundah popivnala s papirnato brisačo. Spodnji metuljček (Tina za Rayher) je izrezan iz filca, zgornji pa iz enakega papirja, kot je osnova voščilnice. Še najlepši napis Najlepšega para in voščilnica je pripravljena za nekaj izzivov in polžjo pošto, kot bi rekla Moi. :-)

Metuljček leti na:
- "Less is More": Weeks 286&287: Recipe: Use something Tactile   (I used felt)
- Simon Wednesday Challenges: Simon Says: Things With Wings
- STAMPloration: July CAS Card Challenge: ORANGE
- AAA Cards: Game #69: One Stash Favourite (Bloom Factory - ARTploration Stencil)


Predno se za danes poslovim, pa se moram še pohvaliti. Moja voščilnica za motorista je bila izbrana med najlepše na Scrapping4funChallenges, kjer je članica ustvarjalnega tima tudi "naša" Andreja. Vesela sem kot marela. :-)))



Lep pozdrav do naslednjič. :-)






45 komentarjev:

jasna varcakovic pravi ...

Izdrzi jos par dana draga Sonja...ocekujemo lijepe fotke poslije!

Nataša pravi ...

Sonja vse je fantastično. Sploh mi je všeč tag z sivko in orhideja :)
Zdrži se ta teden, potem pa uživanje na polno.

Vladuška pravi ...

Madonca, pa te res razganja od ustvarjalnih idej. :) Koliko enih izdelkov na kupu in to tako različnih in polnih raznih tehnik. Jaz sem navdušena. Naj ti ta teden zelo hitro mine, pol pa uživaj 3 tedne na polno.

Klara pravi ...

Spet sami lepi izdelki! Orhideja izgleda krasno in škrnicelj tudi(oba)! Čestitke za motoristično voščilnico-za izbor med najlepše! Še 4 dni do dopusta ;-)

draica pravi ...

Hahahaahahaaa... ti pa "Oldpunca"?! Ni šans! Polna idej in ustvarjalne moči! Stresaš okoli toliko pozitivne energije, da se prime tudi nas, ki te obiščemo v tvojem b(r)logu! Lepo se imej Sončnapunca!

Valerija pravi ...

Ooo, to je pa res krasnih izdelkov. Prav vsi so čudoviti. Upam, da ti čimprej mine ta teden, potem pa uživancija!
Lp

Esther pravi ...

Some gorgeous work here! I love your use of colour to make eye catching, impactful creations. Your Less is More entry is super with that vibrant orange and use of felt. Thanks for sharing with us!

Andreja pravi ...

joj Sonja, kako si bila ustvarjalna :-)) Same lepe stvari si naredila. Oranžika je zelo lepa in krasno sestavljena. Škrnicelj in zmaj sta res sladkosnedna in tvoje dišeče butarice so vsako leto lepše .-)
In zelo lepa je tvoja okrogla voščilnica :-)) Krasne orhideje si naredila na njej.
Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!
Če se ne oglasiš več, ti kar danes zaželim lep dopust!!!

Sandra Pecić pravi ...

Divno, Sonja.. sve su ti lepši i lepši radovi. Dobar provod na odmoru :*

Cvetoči travnik pravi ...

Sonja, sploh ne vem, kaj naj rečem:, vse stvari, ki si jih naredila so super odlične in tvojih idej ni ne konca ne kraja. Ali bo glava zdržala do povratka domov?:. Sedaj pa ti želim odklop, naj možgani odvržejo vso "nesnago" iz delavnega mesta in vrskajo nove in nove ideje, ki jih boš potem pridno uresničila. Uživaj/ta, srečno na potepanju in pozdravček, Andreja

Maja pravi ...

Koliko izdelkv na kupu. In vsi so krasni. Sploh ne vem, na katerem se mi je oko najbolj ustavilo.
Zdrži še teh nakej dni, potem pa maksimalno uživaj in izkoristi dopust.

Tina Z. pravi ...

se samo pridružujem - česa vse ti ne znaš, pa vse tako lepo narejeno, vedno rada pogledam tvojo raznovrstnost - krasne butarice, prave in na tagih, pa ta oranžna mi je zelo, zelo všeč, okrogle so mi pa itak ljube. škrnicelj je spet še ena super ideja, zmaj pa tudi!
in seveda čestitke za scrapping4fun, res si zaslužiš s svojim motorjem!
prelep dopust že zdaj, kar pa je v planu delovno, pa nadvse uspešno!

Natasa pravi ...

Same lepe izdelke si nam pokazala. Tvoje butarice so fantastične, krasno darilo s posvetilom na tagu! In izredno mi je všeč tvoj zmaj, super si ga sestavila! Uživaj na dopustu!

helena pravi ...

Z eno besedo za vse izdelke - čudovito!! Tako raznoliki izdelki in tehnike, ampak vse "u nulo". Na dopustu uživaj max, da te še po tem dolgo razganjalo od energije in navdihov.

Helena pravi ...

Uh, si maksimalno aktivna in ustvarjalnost še ni šla na dopust :) Koliko krasnih izdelkov si na pokazala. Fantastično.
Užiiiiivaaaj, ko boš na dopustu!

Lia pravi ...

You have been busy and made gorgeous creations!!
Lia DT S4F

Melissa L. pravi ...

Very pretty, Sonja. I love butterflies and your made a bright and bold CAS beauty with yours. Thanks for playing along at AAA Cards.

Zvonka pravi ...

Sonja, kako si pridna pri ustvarjanju, vsi tvoji izdelki kar prekipevajo od energije. Vse si tako lepo izdelala, da je veselje pogledati in vedno si polna novih in novih idej.
Želim ti prijeten dopust, poln lepih trenutkov, spočij se in nafilaj baterije. Pozdrav.

Lin pravi ...

You have been busy! Love your creations - thanks for sharing them with us at the Simon Says Stamp Wednesday challenge!

Andreja pravi ...

Hvala, ker se vedno znova in znova igraš z nami pri Scrapping4Fun. Zelo sem ponosna na vas Slovenke .-) In seveda čestitke!

moi pravi ...

Čestitke za motoristično. Oranžna je super kjut, pa tako preprosta. Samo spomnit se moraš ;) Tvoje butarce so tudi prava umetnina. Okrogla pa seveda nič ne zaostaja. Uživaj dopust in se vrni z novimi idejami.
Ja, skoraj bi pozabila pohvalit zmaja in škrnicelj. Super tu gredo taki nenavadni izzivi.

Jane pravi ...

Love that hot and spicy orange butterfly card, really eye pleasing proportions. Thanks for playing at AAA Cards.

Unknown pravi ...

Vesela kot marela hihi
Sej si lahko k so tko fajn izdelki ... No ja dopust pa le prezivi s potepanjem ker smo pol tud mi kej delezni hihih

Renata pravi ...

Sonja, tvoj brlogec je v pravem pogonu. S hitrostjo prekašaš še Duracell. Vsi izdelki so posebni na svoj način. Sivka mi je zadišala skoraj skozi ekran. Lepa darilca si naredila. Oranžika je čudovita, lepo se vidijo obrisi. Zmajček in škrnicelj sta tudi zelo lepa. Okrogla voščilnica mi je še posebej všeč, saj si orhideje svetovno pobarvala. Zdaj vem, da imam učiteljico blizu.
Hvala, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice. lp.

Uživaj na dopustu!

Anonimni pravi ...

Ooooo - imam odprta usta, kaj vse je prikazanega in priznam, me je malce zažejalo, a se nisem dala.... Čestitke za vse čudovite izdelke - se res ne morem odločiti, kaj bi izbrala kot naj... Čudovit dopust želim, Majda

Janja pravi ...

Draga Sonja,
najprej hvala za čudovito, dišečo butarico s prekrasnim tagom.
Tvoje ustvarjanje je v takem poletu, kot da si pravkar zaključila z dopustom :), saj so vsi izdelki krasni.
Uživaj na dopustu in si napolni baterije. Lp

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Glede na to, da se poznamo že 3 leta in da vem, da so tvoje objave dolge, si ponavadi pripravim ne samo pijačo ampak kar celo južno, ker lahko od lakote padem okol. Ojej, razganja te že zdaj, si sploh ne upam pomislit, kakšna boš prišla nazaj po 3 tednih dopusta:-))
Najprej čestitke za tvojega motorista...me veseli, da je bil opažen. Oranžika....z njo vedno zažgeš pri meni, pa če bi naredila samo par pack.
Orhideja na okroglem pa...ena izmed mojih naj naj Najlepšega para" (pa še 100 drugih iz kolekcije). Škrniclji so pa ideja za ponucat. In jaaaa, veš da ne bom nikomur sčvekala, da imaš še en kup butarc za zrihtat....saj veš, da nisem taka čveka:-))....(si boš vzela cajt čez zimo ob kaminu ali pa radiatorju).
Zdej te imam pa polahko že dost, tako da se kar spokaj na zaslužen dopust, uživaj maksimalno, vsake toliko časa se lahko pa spomniš tudi na nas reveže, ki moramo na morju delat!!!!! UŽIVAJ!!!!! čao

leycika pravi ...

Waw Sonja koliko čudovitih izdelkov na kupu :) Res si prava skrinjica idej :)

Goga pravi ...

Draga Sonja, najprej HVALA, HVALA za čudovito dišečo butarico in tagec, res sem bila vesela darilca in obljubim, da se ti oddolžim.
Vse narejeno je čudovito, najbolj seveda moje darilo a tudi orhideja na okrogli voščilnici je prav nekaj posebnega.
Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Aja pa , da ne pozabim, uživaj na dopustu. Lp Lili

Susan pravi ...

What a beautiful card! I love your reddish/orange so beautiful and your delicate butterfly just makes the entire card. Thanks for sharing at Less is More!

N-Eva pravi ...

Koliko lepotičk na kupu....ideje so krasne uporabne in tudi za sposodit....Uživaj na zasluženem dopustu.

Scrapping4funChallenges pravi ...

Awesome creations
Thank you for your entry at Scrapping4funChallenges
Have a great week
Hugs
Rachelle DT
http://scrapping4funchallenges.blogspot.com

Keti's Projects pravi ...

Ne vem kje bi začela. Pridna si bila. Sivka je itak čudovita. Prav tako orhideje, ki jim zelo paše okrogla podlaga. Metuljček je pa tako poletno navihan, da ga je res veselje pogledat!

Tina pravi ...

Sonja, tvoja objava je čisto pobožala mojo dušo. Vse je tako zelo lepo, toplo, skladno...in še bi lahko naštevala. Vse pohvale....želim ti, da bi se na dopustu imela sijajno, se malo potapljala in škropila s pošastmi....mi pa te bomo zvesto čakali :-))).

Unknown pravi ...

Uau, kakšne zanimive oblike, vsaka voščilnica je tako drugačna! Vse po vrsti so prav fenomenalne! :)

Linda pravi ...

Great take on this months challenge. Thanks for playing along with the STAMPlorations CAS challenge xx

Tamara pravi ...

Tole pa je maraton krasnih izdelkov. Vse mi je totalno všeč! sivka, orhideja...si me spomnila, da je čas, da spet vzamem v roko mojo orhidejo :) Pa zadnja oranžna: vrhunska. Uživaj na dopustu.

FiestyCrafter (Tina) pravi ...

Very creative and busy. Great party favors, cards, tags, and other projects, each one beautiful. Thanks for joining us at Scrapping4fun
Tina dt

Daša pravi ...

Zelo je lepa...pa tista oranžna z metuljčkom tudi - krasno

Neets B pravi ...

Wonderful creations. I love the juicy vibrant orange with the use of felt. The colour really pops against the lovely white space.
Thanks for sharing with us.
Anita x
Less is More

Chrissie pravi ...

What a lovely array of fabulous creations! Superbly tactile cards!
Thanks so much
Chrissie
"Less is More"

Sazzle Dazzle pravi ...

WOW! Sonja seems you've been very busy and texturing to the max with all sorts of clever tactile elements here. Great to see you've played along at both Less is More and AAA Cards. Thanks so much. Sarah x

cohenna pravi ...

Beautiful!! Thank you for joining us at Scrapping 4 Fun :)

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Hvala Sonja, za tvojo lepo pozornost.
Lepi izdelki
uživaj na morju
Tamara

Carmen S. pravi ...

Hallo liebe Sonja, ich bin beeindruckt wie viele zauberhafte Sachen Du gemacht hast. Eins ist schöner wie das andere und alles sehr sauber gearbeitet. Das mit den Lavendelblüten gefällt mir sehr gut. Wie wird es genannt und gemacht? Zur Zeit lieben die Schmetterlinge meinen Lavendel. ;)

Ganz liebe Grüße, Carmen