torek, 26. april 2016

Miha


  
Danes praznuje rojstni dan junak na fotografiji. Že dolgo ne igra več kitare na kavču v dnevni sobi, pač pa s svojim znanjem osvaja svet. :-) Naš Miha. Ko je bil majhen, sva z dragim mislila, da bo postal muzikant ali pa mehanik.  Postal pa je dizajner. Danes na debelo požiram solze, ker  ga ne morem stisniti k sebi. Zaradi časovne razlike nama je uspela samo hitra izmenjava mailov in kratek telefonski klic. Se bomo videli in slišali pa kdaj drugič. Saj vsi vemo, da mislimo drug na drugega. Je pa k Mihi potovala voščilnica. Pravzaprav dve. Eno smo podpisali dragi, Veronika in jaz, drugo pa dedek in babica.  

Mi trije smo mu poslali voščilnico v mešani tehniki. Občasno imam napade pacanja in takrat pobarvam malo večje kose platna, ki jih razrežem na želeno velikost. Platno sem barvala z akrilnimi barvami, pozneje pa natisnila še delček napisa s črno blazinico in malo strukture z belo tempero skozi mrežo. Darilca in napis so od Najlepšega para iz seta (Ne)strašne pošasti. Poskusila sem se držati preizkušenega recepta, da ne bi ravno tam zbluzila, kjer se želim najbolj izkazati. :-)
 





V San Francisco pa je potovala tudi tale CAS voščilnica z ozadjem, ki ga trenutno najrajši izdelujem. Beli kartonček pobarvam z različnimi barvami distressov, čez položim plastično šablono in še enkrat pobarvam šablono. Balone sem »zvezala« na trakce, ki so črka »e« iz seta Sreča.   







Tole pa je moj novi logo,. Miha je naredil dizajn po moji predlogi.  Štampiljka je že pri meni in zadnji izdelki, ki so šli od hiše, so opremljeni z novo štampiljko. Meni je tale sonček super simpatičen. 

 
Današnji prispevek ima zaporedno številko 300. Jutri moj blog praznuje četrti rojstni dan. Žurka bo po praznikih.

Lep pozdrav do naslednjič. :-)


 

35 komentarjev:

vilinke pravi ...

Zelo si bila pridna in po mojem zelo razveselila Miheja.
Sonček na štampiljki pa je zelo simpatičen in se mi zdi da prav paše k tebi.
LP Vilinke

Damjana pravi ...

Draga Sonja, vem kako je, ko imaš nekoga, ki ga imaš neizmerno rad, nekje na drugem koncu (sveta ali Evrope). Čudoviti voščilnici si izdelala in vidi se, da si vanju prelila svojo dušo. Tvojemu dragemu Mihi pa želim čudovit rojstni dan, še posebno ker zagotovo ve, da vsi vi mislite nanj. Štampiljkica je tudi meni strašno simpatična. Le čim več jo uporabljaj :) Pozdravček. D.

draica pravi ...

Draga Sonja! O kakšen lušten fantek! Leta hitro bežijo in ko otroci odrastejo, gredo svoji usodi naproti, seveda z našimi najlepšimi željami ! Ampak ne vedno po našem scenariju. ;) Kar je pa čisto prav in naravno!
Čestitam ti za takega fejst fanta in za tvojo 300. objavo!
Logo je res super simpatičen, sončen kot si ti, sončna in pozitivna! Le po kom ima sin smisel za oblikovanje in ustvarjanje ;) ?! Pa hčerka tudi!

*Urška* pravi ...

Draga Sonja!
Zagotvo ti ni lahko pri srcu,ko ne moreš objeti sina za njegov rojstni dan.Vse najboljše in najlepše mu želim tudi sama.
Tebi pa čestitam za 4.obletnico bloganja. Logo pa je kot nalašč narejen zate....si pozitivna in sončna oseba.Vesela sem,da sem te spoznala v živo :)
Lep pozdrav, Urška

Martina pravi ...

Čudoviti voščilnici, fenomenalno ozadje. Kako simpatičen logo in vse čestitke za tako lepo številko.

Helena pravi ...

Mali Miha je ustvarjanje na domačem kavču preselil čez lužo, kjer velik Miha ustvarja tudi za mamo - super novo štampiljko imaš.
Packanje ti gre od rok in prva voščilnica ima krasno ozadje. Tudi barvanje z distresi obvladaš in uporabo šablon. Super sta obe.

Vladuška pravi ...

uuu, koliko dogajanja: rojstni dan, 300 objav, 4 leta bloga... najprej čestitke tvojemu sinu in naj uživa življenje še naprej in naj ima uspešno prihodnost. Lepo si mu pripravila obe voščilnici in verjamem, da si bila malo žalostna, da ga ne moreš stisnit v objem. Odlično ti je naredil logo, tale sonček tako paše k tebi. Uživaj čez praznike. Pa seveda čestitke za 300-ko in 4 leta.

moi pravi ...

Saj ne vem kje naj začnem ;)
Vse najboljše Mihatu za rojstni dan in da ima tako fejs mamo. Pa vse lepo tudi tebi, ker mame tudi praznujemo ;)
Krasni voščilnici si naredila. Krasno napackala ozadje in super uporabila šablono. A ni fino tako ozadje? ;)
Sedaj pa še čestitke za 300to in 4 leta bloga.
Lepo se imej in uživaj 100/h.

moi pravi ...

Ja, saj sem vedela, da bom še nekaj pozabila. Krasen žig, lepo oblikovan in z vsem, kar potrebuješ. Pa še sonček ☼ ;)
Ti si Feuš, jaz pa FAUŠ!
♥♥♥

Anja Ž. pravi ...

Obe voščilnici sta krasni. Prva mi je sploh všeč, ker si uporabila res fajn kombinacijo barv in nastalo je čudovito ozadje. Žig je pa tudi čisto po mojem okusu :)

Cvetoči travnik pravi ...

Tud jaz ne vem, za kaj naj ti najprej čestitam:) Ne,ne, ni dileme:), za to, da tvoj Miha praznuje, si zaslužna ti, zato najprej vama obema vse, vse najboljše in vse dobro. Potem pa mami Sonji čestitke za super narejene voščilnice, za 4. roj.dan bloga in za 300 objav:) - upam, da nisem nič zgrešila. Seveda sem: super logo imaš:))) Lep pozdrav, Andreja

Keti's Projects pravi ...

Pa se res dogaja pri tebi! Čestitke sinu za rojstni dan in tebi, da si taka super mama. Gotovo je vesel voščilnic, če se že ne moreta videti v živo. Čestitke tudi za okroglo objavo in žurk ni nikoli preveč ;-)

Nella pravi ...

Obe voščilnici sta krasni, štampiljka pa zelo luškana, si bo treba kaj podobnega omislit :) Vse najboljše tvojemu sinu in čestitke blogu :)

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

Draga Sonja, že dolgo me ni bilo na obisku pri fejst punci. Se globoko opravičujem. Se že veselim sprehoda po zamujenih objavah in vseh tvojih krasnih iznajdb.
Ne bom na vseh komentirala, ker bi me že jutro prehitelo.
Hvala, ker se ti redno oglašaš pri meni, jaz pa upam, da bom dobila nazaj ritem obiskovanja blogov - tvojega in drugih fejst punc.

Zvonka pravi ...

Čestitke tvojemu sinu za rd, krasno štampiljko ti je oblikoval, ti pa si mu izdelala prav tako krasni voščilnici in mu na tak način povedala, kako rada ga imaš. Lp

ArtMBR pravi ...

Čestitam za vsa dogajanja in izdelke in tvoj logo na štampiljki.

Valerija pravi ...

Vse najboljše tvojemu sinu, tebi pa čim lažje premagovanje razdalje.
Lepi voščilnici si mu naredila, ki sta mu gotovo polepšali dan.

Renata pravi ...

Mihi, vse najboljše! Lepi čestitki si naredila. Logo je super, sije kot ti. In čestitke za 300 objavo in 4 leta blogiranja. Faca si. Uživaj še zame.

helena pravi ...

Veš kaj Sonja, tole tvoje "packanje" je postalo že prav mojstrsko in prav vidi se, da pri tem neznansko uživaš.

Tina Z. pravi ...

O, sami lepi dogodki, vse najboljše sinu, raztura tako kot ti, talent imate v krvi. Štampiljka je tako sonce kot si ti. Pa bravo za vse mejnike bloganja, vsaka čast.

Danii pravi ...

Ja, leta kar bežijo in otroci odrastejo :-)
Super čestitko si mu naredila :-)
Lp Danii

Lisa's Creative Niche pravi ...

wow these are awesome! Love the mix of media on both! Thanks for joining us at STAMP-lorations CAS Challenge!
- Lisa

Metuljčica pravi ...

Nad tvojim packanjem sem čisto navdušena, nekaj posebnega je na tej voščilnici, se vidi da je za sina, ki mu pošiljam čestitke. Čudovit dizajner je, logo na štampiljki je fantastičen. Imam pa tudi sama svoje priljubljeno oztadje, očitno se izražamo preko njega in poletimo kot tvoji balončki, 300 na uro in to v četrti, čestitam!

Tina pravi ...

Krasne želje ste poslali Mihi čez lužo...čestitke njemu in celi družini. Tebi pa še poseben poklon za izjemne stvaritve in za vrvico iz E-krasna ideja!!!

Janja pravi ...

Vse najboljše vašemu fantu. Voščilnici sta krasni. Všeč mi je tvoja nova štampiljka s sončkom. Čestitke za 4 leta in okroglo objavo. Lp

N-Eva pravi ...

Kako čas beži vidiš, ko si ogleduješ sloke otrok. Krasni voščilnici za res fejst fanta :-))

Hali pravi ...

Kako krasna je in vanjo si dala del sebe, zdaj pa jo Miha občuduje in zmeraj, ko jo vidi, mu gredo kotički ust navzgor. Krasno osebno štamp. imaš!

Natasa pravi ...

Sonja, krasni voščilnici si naredila- sploh prva z mešano tehniko je prava bomba! Sem jo občudovala že na FB.
Leta res hitro minejo in verjamem, da je hudo na trenutke, ko ni ob tebi. Moj fantek je še mali pa vendar se zavedam, da je vsak trenutek, ki ga preživimo skupaj dragocen. Vse najboljše želim tvojemu sinu ob rojstnem dnevu! Štampiljka je pa super sončna :)

Klara pravi ...

Skoraj bi zgrešila tole objavo! Vse najboljše Mihu, krasni voščilnici sta nastali! In pa štampiljka s sončkom ti je res pisana na kožo :)!

Andreja pravi ...

ooo kaj vse sem zamudila pri tebi ... koliko prijetnega dogajanja: rojstni dan, 300 objav, 4 leta bloga. Čestitke tudi sinu!
Lepi sta obe obe voščilnici, sploh prva mixed medija je res fantastična :-))

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Živjo, sem spet malo naokoli :)) Pri tebi dogaja vsega na pretek vidim. Voščilnici za Miho sta obe v tvojem najboljšem stilu, logo pa tudi. Čudovito simpl in simpatičen, sonček Sonja, saj pravim, že ime vse pove :))

Renata pravi ...

Zelo lepi voscilnici ste poslali cez luzo! Tudi stampiljka je zelo domislena in pozitivna, bravo Miha in Sonja.

Dusi pravi ...

Tokrat pa vse najboljše tvojemu sinu in seveda tudi tebi, saj je to tudi tvoj praznik.
Tvoje packanje mi je nadvse všeč. Večkrat poprimi za ta orng barve!

Sandra Pecić pravi ...

Sonja, nek je živ i zdrav i još puno uspeha mu u životu želim..
Ti si dobila predivan logo. Veoma mi se dopada, sunce kao centralna figura mi je baš predobro

Ne-Ja pravi ...

Čestitke Mihi - vidim, da sem zamudila potovanje iz Evrope v San Francisco ;)... Super všečna je tovja mešana tehnika, čeprav so mi tudi balončki všeč - taki veseli in sončni :)