torek, 12. april 2016

Barve

Vikend je minil med metlo, krpo, sesalcem, pralnim strojem, likalnikom in brlogcem. Prehitro, kot vedno. Zamujam s komentarji in še malo, pa bi zamudila tudi tokratni izziv na Craft-alnici. Za rep torej lovim izziv, kjer dekleta želijo, da ustvarjamo s filcem. :-)

Igrala sem se z izrezi Okrasimo s cvetjem Najlepšega para. Te drobne rožice so tako cart, da jih je veselje sestavljati.


Kaj je lepšega, kot drobne pomladne rožice spletati v venček? Na osnovo voščilnice sem odtisnila štampiljko pisave, ki sem jo kupila v Darilnici Klavdija na srečanju ustvarjalk Craft-alnice. Všeč mi je, saj je odtis zelo čist. Po svoji stari navadi sem osnovo pobarvala z isto barvo, kot je napis. Rožice sem v treh velikostih izrezala iz treh barv filca in sestavljala različne barvne kombinacije. Tokrat ni bilo potrebno iti v dodatno nabavo, saj imam v brlogecu lepo zalogo filca v različnih barvah. :-)  Ker nisem bila prepričana, da mi bo uspelo nalepiti izreze v pravilni krog, sem iz krogov s šivi izrezala venček in nanj lepila zelene liste in cvetove, na koncu pa vse skupaj prilepila na osnovo. Ziher je ziher! :-)) Za okvir voščilnice sem uporabila enake barve, kot za cvetove.

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
- Craft-alnica: Izziv #157: FILC
- Ko me inspirira #47: Zelena pomlad
- Simon Says: Happy Birthday



Prejšnji teden je iz Amerike prispel paketek, ki sem ga dobila kot nagrado na izzivu NBUS#6, ki ga je organizirala Darnell. Čudovite plastične šablone iz spletne trgovine STAMPloration. Si lahko predstavljate, kako so me srbeli prsti, da jih preizkusim? :-) Danes vam pokažem heksagone, oziroma satovje.



Voščilnica je enoplastna. Za osnovo sem uporabila perla papir. Desno stran sem maskirala, na levi pa z različnimi barvami Distress blazinic pobarvala šablono. K tako asketski izvedbi paše enostaven odtis iz seta Sreča Tininega Najlepšega para.

Voščilnico prijavljam na izziva:
- "Less is More": Week #271: One Layer Card: Geometric Shapes or Patterns
- AAA Cards: Game #62: Anything Goes



V soboto mi je Darnell z bloga djkardcreation sporočila, da je dobila mojo zahvalnico. Navdušena je bila nad barvami in izrezom tulipana, ki ga je Tina oblikovala za Rayher. Darnell je vsestranska ustvarjalka. Je gostja na mnogih izzivih, ima veliko spremljevalcev, pa tudi sama spremlja veliko blogov po svetu in si vzame čas, da napiše tudi komentarje. Njena ustvarjalnica je sanjska. Ima čudovite pomočnike, hrčka z družino. :-) Zelo rada prebiram njene zabavne zapise. Na svojem blogu vsakič predstavi nove spremljevalce. Čeprav sem prvoto nameravala poslati drugo zahvalnico, sem se pozneje odločila in zanjo izdelala tole:




Za posladek pa vam pokažem še našega Miha na sprehodu po obali Pacifika v San Franciscu. Miha velikokrat pozabi, kako željno čakamo fotke iz druge strani sveta. Na srečo se Monika spomni na nas. :-))



Lep pozdrav do naslednjič. :-)




46 komentarjev:

Esther pravi ...

These are beautiful! The spring flowers card must have taken ages but it's well worth it as it looks fantastic. I headed over here from LIM and love your entry. The stencil is fab. Congratulations on your NBUS win!

Jasmina pravi ...

Prekrasen venček iz polstenih rožic si ustvarila. Tako svež, barvit in pozitiven je. Zelo se mi dopade tudi štempiljka pisave, ki je v ozadju. Lepo.

Nataša pravi ...

Voščilnica z venčkom zelo lepa. Zahvalnica je top, v prekrasnih barvah in tulipan ji da piko na i.

Danica pravi ...

Tu pa je bilo kar nekaj izrezovanja, ane :) Krasne voščilnice si naredila. Zelo produktivno si preživela vikend ni kaj, pridna.
Takle sprehod po obali bi se mi zeloooo prilegel :))

Valerija pravi ...

Zelo lepo voščilnico z rožicami iz filca si naredila. Zelo so mi všeč živahne barve. Tvoj sin pa mi kar lušte po morju dela.

Sid pravi ...

Great cards, loving your style !

Lorraine A pravi ...

Gorgeous cards, all of them are fabulous and I love how you made the wreath of flowers, so pretty :-)

thanks for joining us on the Simon Says Stamp Wednesday Challenge
luv
Lols x x x

Vladuška pravi ...

Uf, tale fotka...me kar ima, da pobegnem na morje :))) Kako čudovit venček si spletla iz Tininh rožic in še mehak je po vrsti. Plastične šablone ti tudi gredo super od rok in všeč mije prav tako zahvalnica, ki si jo poslala.

Janja pravi ...

Voščilnica z venčkom je čudovita. Tvoje "igranje" z barvami vedno obrodi krasne izdelke. Lp

moi pravi ...

Krasen filcan venček si naredila in čudovito zahvalnico. Tudi geometrijski liki so ti krasno uspeli. Res so super takšne nagradice.
Fotka z morja pa čudovitaq.

Jane pravi ...

Fabulous use of the stencil on your second card. love the colurs. Thanks for playing at AAA Cards.

Helena pravi ...

Lepa, barvita in topla je prva voščilnica.
Tudi pri ostalih dveh si se lepo igrala s tehnikami in barvami ter naredila krasni voščilnici.
Joj, zadnja fotka pa me je v mislih ponesla na lepše ...

ArtMBR pravi ...

Krasna celotna objava! Predvsem rečem, da si pridna na vseh področjih.

Sarah G pravi ...

What a great range of cards! Love the hexagon stencil and the colours you have used while keeping everything CAS. Thank you for joining us over at Less is More :)

Hali pravi ...

aaa Sonja noro, kaj si ti pri meni bila za vikend :-) tudi jaz sme imela podobno maršuto po stanovanju s podobnimi pripomočki in ustvarjanje za mojo dušoooo..no to sem vstala zgodaj zjutraj :-) Čudovite so, modra s tulipanom mhmhmhm faca si!

Sapfina (Barbara) pravi ...

Joj, Sonja, vem, da se ponavljam, ampak vse, prav vse, kar uspeš ustvariti je čudovito! Znova navdušuješ z barvami. Ne vem ... jaz pa ... kot da se jih malo bojim ... :))

Cvetoči travnik pravi ...

Sonja, kaj vse ti je uspelo skup spravit med vsem ropotanjem po hiši:) - očitno si bila hiperaktivni multipraktik:)))Filcast venček je barvit in energijsko poln, dobila si hudo uporabne šablonce in Miha .... kako mu zavidam to brodenje po morju:) A ja, tudi tvoja zahvalnica je srčkana - kot ti:) Lep pozdrav, Andreja

Melissa L. pravi ...

Oooo, love the geometric pattern! Beautiful bright colors and lovely crisp stenciling. Thanks for playing along at AAA Cards.

Sharon Traynor Designs pravi ...

You have made some lovely cards. Than one layer hexagon card is superb! You kept the edges of the heagons so crisp.
Thank you for joining us at Less is More.
Sharon xx

maria f. pravi ...

Just love your use of the hexagon stencil.

helena pravi ...

Saj ne vem kaj naj rečem, vse so čudovite, do venčka do tulipana. Z idejami ti gre čudovito, ravno tako z izvedbo. Bravo.

Zoechaos pravi ...

Oh WOW I used that stencil, love the results you have with it. XOXO

Renata pravi ...

Lep barvit venček, krasna voščilnica. Enoplastna z satovjem je zelo lepa. Super občutek, ko dobiš nagradico. Tudi jaz spremljam Darnell, naredila si ji zelo lepo zahvalnico.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Wauuuu
krasen venček, čudovita nova pridobitev in lepa zahvalnica
lp Tamara

Tina Z. pravi ...

o, kako domiseln in krasen venček, čisto poseben. pa ta zahvalnica tudi in to satovje je meni všeč. vse res lepo pisane.

Tina pravi ...

Prelepa objava...vključno s krasno fotografijo vašega fanta. Z voščilnicami pa me vedno navdušiš...tiste sestavljene rožice iz filca so prekrasne.

Anne pravi ...

Wow, you've been busy Sonja! Love that bright hexagon panel
Thanks so much for taking part
Anne
"Less is More"

Martina pravi ...

uau, čudovite voščilnice. Ampak pri meni zmaga tista s filc rožicami. Kakšne krasne barve in super ideja s krogom.

Chrissie pravi ...

What a fabulous bunch of cards, your one layer hexagonal card is wonderful!
Thanks so much
Chrissie
"Less is More"

Lou pravi ...

Such a lovely set of cards, I really love your vibrant colours on the honeycomb one. Lou x

Andreja pravi ...

mmmm jaz bi tudi namakala svoje nogice .-)
Čestitke za prejeto šablonco in kot vedno si jo krasno uporabila in se ji zahvalila z lepo voščilnico.
Voščilnica s filc cvetovi pa je naravnost čudovita. Tako lepe cvetke si naredila in jih krasno nanizala na voščilnici. Zelo všečno :-)) Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

Unknown pravi ...

What a gorgeous collection of cards. Karen x

Anja Ž. pravi ...

Same lepe voščilnice. Sploh prva mi je izredno všeč. Tako ideja z venčkom, kot tudi izbrane barve.

Metuljčica pravi ...

Spet ena lepa objava. Prva voščilnica je nekaj posebnega, pa kako lepo zahvalnico si naredila, za pikico na i pa še čudovita fotografija, ki polepša dan. Super si!

Nella pravi ...

Super objava! Rožice so res krasno izpadle, na plažo pa bi kar sebe postavila :)

Unknown pravi ...

Zelo. fine voscilnice si ustvarila:)))
sine ti pa uziva kaj? bravo:)))

Darnell pravi ...

These are all beautiful cards, Sonja! You know how much I love the card you made for me! It's still sitting right here on my desk! Stunning photograph - beautiful day! (They aren't all that blue when the fog and mist come in!) Take care and thank you for the shoutout! Hugs, Darnell

Zvonka pravi ...

Tudi meni se dogaja, da zaradi vseh opravil in dela zunaj zamujam z ogledi in komentarji, zamujam izzive...a kaj čemo, tako pač je. Tvoj venček je tako sončen in kar prekipeva od energije. Tudi drugi dve sta zelo lepi, vedno si polna idej in novosti. Lp

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Morje...vir energije, blagor mladim dvema, tudi sama ne bi imela nič proti čofotanju.
Venček rožic je pa drugo sonce, ki sije v tvoji objavi. Tudi gledat jih je čudovito, tako kot jih je bilo sestavljat.
Darnellina hiška je kot iz pravljice in če bi kdaj ujela zlato ribico, bi si sigurno zaželela tako ustvarjalnico. Se pa ne čudim da so ji bili tulipani všeč. Lepo bodi in pridno ustvarjaj.

Dusi pravi ...

Krasno! Lepo si ustvarjala. Čudovite filc rožice in vse ostalo tudi.

Trenutki kreativnosti pravi ...

Joj Sonja... Za tvoje objave si morem pa vedno vzeti čas. Toliko lepega si ustvarila. Prva voščilnica z rožnatim venčkom je čudoviiiita. Izbrala si krasne barve in lepo izdelala rožice. Tudi drugi dve sta zelo lepi in čestitke za nagrado. Miha pa naj samo uživa :).
Hvala, da ustvarjaš z nami v CRAFT-alnici. Srečno!

Renata pravi ...

Vse tri so zelo lepe... filc da toplino, modra barva v zahvalnici svežino... satovje pa me spominja na čebelice :)

Unknown pravi ...

uau vse so krasne, ampak tale z venčkom rožic pa mi je še prav posebej všeč! Vrhunsko lepa je! :)

jasna varcakovic pravi ...

Lijep, topli, jesenji pozdrav iz Sydney-a Sonja!

N-Eva pravi ...

Vse tri so prave lepotičke, ampak prva je pa ravno za mojo dušo.

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

komaj dohajam tvojim novostim in pogruntavščinam. sem se prav razveselila, da je možno s Tininimi šabloncami rezati tudi filc. Vse šablone ne zmorejo rezanja filca.