ponedeljek, 21. september 2015

Nove pridobitve

Iiiii, kako vesela sem, da je moj blogec bogatejši za kup novih štampiljk ter rezalnih in plastičnih šablonic Najlepšega para! :-)) Užitek je ustvarjati z njimi. Pa vseh še niti preizkusiti nisem utegnila.


Na zgornji voščilnici so izdelki iz vseh vetrov. :-) Sovica je narejena s štanco od Tine B., veja je iz Klarinega bonbončka, listi so rojstnodnevni bonbonček z bloga Scrapping4funChallenges, napis je od Mavelu, vse ostalo pa je Najlepši par (plastična šablona Bokeh, Krogi s šivi, Pravokotniki s šivi).

Sovico prijavljam na naslednja izziva:
- Craft-alnica: Izziv #143: ŽIVALI
- Scrapping4funChalenges: Challenge #50: Spring/Autumn

S spodnjo voščilnico smo zaželeli hitro okrevanje sodelavcu, ki se je poškodoval na nogometnem igrišču, ko je branil barve naše tovarne in pri tem končal v bolnišnici. Želimo mu, da bo kmalu spet med nami!


Tale Tinina (ne)strašna pošast je tako simpatična, da ob pogledu nanjo takoj postaneš boljše volje! :-)) Pošastko, ki drži napis z Vladkino štampiljko, je zalepljen na osnovo, ki sem jo izdelala tako, da sem Distress blazinico odtisnila na akrilno ploščo, jo poškropila z vodo, pomešano s perfect pearls in vse skupaj prenesla na papir. Ni mi uspelo tako lepo, kot Vladki. :-)

Mala pošast gre na ogled v septembersko galerijo Najlepšega para (pravokotniki s šivi ter štampiljke in šablone (Ne)strašne pošasti).

Spodaj pa je še malo igranja s hroščkom. Drobnim pozornostim, ki sem jih poslala trem fejst puncam, sem priložila kartice, kamor sem jim zapisala par besed. Presenečenja so uspela. :-)






Se spomnite obrambnega jarka okoli naše hiše, naše poletne dekoracije? Končno nam je uspelo položiti drenažne cevi in jarke zasipati. Naša hiša ima tudi nove žlebove, dvorišče pa je pripravljeno, da spomladi položimo tlakovec. Naslednje leto bodo za dekoracijo spet rožice. :-))



Lep pozdrav do naslednjič. .-)


 

28 komentarjev:

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Vidim, da si navdušena
nad novostmi
krasno si ustvarjala
lepe voščilnice so nastale
lp Tamara

Valerija pravi ...

U, ti si bila pa pridna. Ustvarila si same lepe stvari, najbolj všeč sta mi sovica in okrogla z metuljčki.
Lp

Tina Z. pravi ...

ja, krasna hiperprodukcija :))), ena je lepša od druge, sploh tile metulji na okrogli so mi padli v oči!

jasna varcakovic pravi ...

Znam nekoga kome bi se sovica ludo svidjela!...sve ostale cestitike su divne!

Tina pravi ...

Sonja, čudovite so prav vse! Tako lepo je videti, kako vse kombiniraš med seboj in ustvariš tako ljubke končne izdelke. Pa modra pikasta pošastka...ta ga bo kar pognala iz bolniške postelje :-).

Andreja pravi ...

Ja Ja Sonja, si si privoščila; se vidi da imaš sedaj pomočnika .-) Le kdo ne obožuje Tininih šablon in napisov, kajne. Obe voščilnici sta zelo lepi in si jih premišljeno sestavila. Zelooo všečno :-))
Hvala, ker ustvarjaš z nama v CRAFT-alnici ... Srečno!

Dusi pravi ...

Vidim, da imaš kar nekaj novih igračk.
Luštne izdelke si naredila. Sploh tisti pošastko me pritegne. Udarna barvna kombinacija in tisti simpatični Tinin pošastko... super

draica pravi ...

Zelo si pridna! Kdaj ti to vse uspe narediti! Najbolj mi je všeč "pošastko", ki ni prav nič grozen prav simpatičen je ;), in sovica, ki že napoveduje jesensko ljubezen... :).
Jarka torej ni več... me prav zanima kakšna bo pomladna dekoracija...ko bodo rožice. Lepo se imej!

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Kakšno veselje ti je prinesel "novi moški" v tvoj brlog:-)). S tole pošastko si me sezula, všeč mi je. Meni nikakor ne potegne, ker ne vem kako bi jo uporabila....zdaj pa vem...ne za otroke...za tiste velike otroke ...moške....idealna šablona in štampiljka.V tvoji današnji galeriji izdelkov pa zmaga modro-beli krogi...spet tista enostavnost pri tebi, ki me vedno pribije . Oooo drugo leto bodo pa rožice okol hiše, spet boš uživala, pa tlakovce je tako fino pucat med fugami, da je res pravi užitek...ne hecam se, resno mislim:-)). čao

Helena pravi ...

Prav vidi se, da si uživala ob ustvarjanju. Za vsakogar je nekaj in prav gotovo so veseli vsi, ki so jih dobili.

Čarovnije z male kmetije pravi ...

O, tole pa je bilo en kup uživanja vidim :) Super ustvarjanje si si privoščila in rezultati so vrhunski. Pošastkota si tako luštno postavila v pike, da je še meni ratal ful všeč, čeprav sem razmišljala, kot Mojca, kar ne vem,. kam bi ga uporabila. Ampak, če bi lahko izbirala eno zase, bi si izbrala zadnjo. Tako je lepa s svojo enostavnostjo, pikami in rdečim napisom!

moi pravi ...

WOW, pri tebi kar nastajajo in nastajajo vse sorte čestitke. In eno imam tudi jaz doma. HVALA ti še 1x.
Super za vse šablone in v bonbončkih pridobljene stvari. Dobro si jih uporabila.

vilinke pravi ...

Se vidi da si se fejst razveselila novih pridobitev,glede na to koliko lepih voščilnic si naredila. Vsaka za sebe je nekaj posebnega.
LP Vilinke

Carmen S. pravi ...

Hallo liebe Sonja,
Wow... deine Karten schaut klasse aus, ich kann mich nicht entscheiden welche die schönste ist. :) Du hast wieder wunderschöne Karten und tolle Hintergründe mit viel Liebe zum Detail gestaltet.
Ich freue mich für Dich, das ihr so viel Arbeit an eurem Haus fertig habt. :))) Ich denke, Du kannst das Frühjahr nicht erwarten. :)

Ganz ♥ liebe Grüße, Carmen

Renata pravi ...

Krasne voščilnice si ustvarila Sonja! Vsaka posebej ima svoj čar in vidi se, da je hrošček vedno v pogonu ;)
Tudi jaz se že veselim novih štampiljk in šablon, ki jih planiram naročiti pri Tini.

Andreja pravi ...

Hvala, ker se igraš z nami na izzivu pri Scrapping4Fun :-))

Hali pravi ...

u kako si bila pridna... krasno si uporabila vse novosti in ustvarila čudovite izdelke!

Trenutki kreativnosti pravi ...

Ustvarjaš krasne izdelke 100/h.

helena pravi ...

Si pa navalila, se vidi, da imaš doma novosti. Saj zdaj te pa ne bo za ustaviti. Prav vse je čudovito, ti kar nadaljuj in čimprej še kaj pokaži.

Zvonka pravi ...

Vidim, da ubogemu hroščku ne daš niti dihati in da ustvarjata krasne umetnine. Prav vse so lepe, vsaka na svoj način. Lp

Unknown pravi ...

si pa ustvarjalna:)) kolk si jiuh naredila:))
tale s sovico mi je prov cortik:)) no in druge tudi:)))

Hiška iz papirja pravi ...

Sovici si naredila super nočno ozadje, kot se za nočno žival tudi spodobi :) Pikasta pošast z rumenimi čeveljci je svetovna, te štampiljke imam na seznamu želja (ne bom več dolgo zdržala - samo do plače, hehe). Tudi vse tri zahvalnice so lepe, posebej tista okrogla z mavričnimi metulji.
Hvala, ker sodeluješ na živalskem izzivu v CRAFT-alnici, pozdravček, Maja

Unknown pravi ...

Ozadje sovice je res ravno pravšnje, odlično se ji poda. Pošastka je noro luštna, ostale tri pa so prav tako čudovite. Všeč mi je, da so v obliki krogcev, čisto poseben in dodaten čar jim da oblika :)

FiestyCrafter (Tina) pravi ...

Fabulous cards! The Autumn owl is wonderful, great design on it. Thanks for joining us at Scrapping4fun
Tina dt

cohenna pravi ...

Beautiful!! This owl is adorable. Thanks for joining in our "Spring/Autumn" challenge at Scrapping 4 Fun :)

Metuljčica pravi ...

Joj, kje pa se mi je skrila tvoja objava, pa še ena tvoja lepotica krasi mojo ustvarjalnico. Čudoviti izdelki, se vidi da so ti nove igračke dale zaleta, saj je vsaka voščilnica nekaj posebnega.

Scrapping4funChallenges pravi ...

Beautiful card, love the little Owl
Thank you for your entry at Scrapping4funChallenges.
Rachelle DT
http://scrapping4funchallenges.blogspot.com

Ne-Ja pravi ...

Kok je lepo videti, da uživaš v novostih in ustvarjaš talo lepe izdelke. Prav vsaka voščilnica je nekaj posebnega. Vsako delo se 1x zaključi - sedaj pa v lov za ideje kako čim bolj zasaditi in okrasiti okolico hiše, da boš spomladi imela že vse pripravlejno :)