petek, 15. maj 2015

Dež in nekaj zlatega :-)

Danes bom kratka, saj lovim za rep prijavo na izziv "Less is More", kjer želijo videti enoplastni izdelek na temo vode. In dež je voda. Pa še zadnje tri dni ga je čisto dovolj, tudi za inspiracijo. :-) Zamislila sem si preprosto voščilnico z Vladkino štampiljko Mislim nate!, ki sem jo dobila v njenem bonbončku.


Za osnovo sem uporabila papir z luknjanim robom, ki mi ga je pred časom podarila Tina B. Rožica in dež pa so štampiljke Najlepšega para. Saj jih poznate, kajne? Zvrhan kozarec in Na nebu. Z barvami sem skoparila. :-) Še malo, pa bom pristala na samo enem odtisu in eni barvi...

Voščilnico prijavljam na: "Less is More: Week 223 One Layer: WATER

Za svojo drugo prijavo na Vladkin in Tinin tokratni izziv Ko me inpirira, pa sem pripravila nekaj zlatega.


S fotografiranjem sem se pošteno namučila, saj je težko ujeti učinek, ki ga naredi zlati prah za embosiranje. Ampak, v resnici se res lepo blešči. Štampiljka je moj spominek iz Londona. Osnovo sem naredila s tremi rdečimi odtenki vodenih barvic. Romantični okvir Najlepšega para pa je moja zadnja pridobitev na "izmenjavi" ustvarjalnih pripomočkov, ki smo ga sredi slaščičarne "uprizorile" v sredo z ustvarjalkami iz Pomurja. Renata, hvala!  Na srečo so gospe v slaščičarni strpne in verjetno vsega navajene in nas niso zabrisale na cesto. Smo pa s čvekanjem naredile dež. In to takšnega, po vseh predpisih! Domov sem bolj plavala, kot se peljala. Ves čas pa so mi strele osvetljevale cesto. Pa nič zato, saj je bilo srečanje prijetno, zabavno in poučno. :-)

Čestitko prijavljam na naslednja izziva:
- Ko me inspirira #36. Nekaj zlatega
- Najlepši par: Galerija meseca maja


Lep pozdrav do naslednjič :-)



26 komentarjev:

Sazzle Dazzle pravi ...

Just skipped in in the nic of time Sonja with a superb card for the watery challenge at Less is More. Great take on the theme and thanks as always for playing along.
Sarah x

Tina Z. pravi ...

simpatični, sploh prva mi je domiselna in tile spominki od vsepovsod so direkt fenomenalni!

Martina pravi ...

Krasne cestitke si napravila. Prva sa kisom mi je bas posbno lijepa.
Lp, Martina

Valerija pravi ...

Obe sta lepi, a pri meni zmaga druga, saj preprosto obožujem metuljčke.

Klara pravi ...

Sonja, tvoja prva voščilnica mi je noro všeč. preprosta in krasna. Všeč mi je kako si uporabila misel...kot nekakšen dežnik nad rožico. Tudi ta "zlata" je zelo lepa ampak prva definitivno zmaga. :)

Neets B pravi ...

Fabulous watery one layer card, and I love that bright orange bloom, the single gemstone is perfect.
Thanks for sharing with us.
Anita x
Less is More GD

Anonimni pravi ...

Sweet card for LIM!

Klaudija Rajković pravi ...

baš lijepe čestitke, a prva posebice : lp

jasna varcakovic pravi ...

Prva cestitika mi se najvise dopala od svih tvojih dosadasnjih, a vidim da ju i drugi obozavaju. Preslatka!

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Kako lepo si se domislila pri prvi! Misel, kot strehica pokriva rožco. Zelo je lepa. Tudi druga je super, štampiljke so krasne in zelo lepo embosirane.

Renata pravi ...

Sonja, hvala, zato, pa smo, da si pomagamo. Pa kdaj, pa kdaj tudi dež prinesemo. Voščilnici sta mi zelo lepi. Prva CAS varianta je res nekaj posebnega. Tako lepo, si namesto dežnika vstavila misel. Druga se prav posebno blešči. Lep spomin na London.

Nena pravi ...

obe sta zelo lušni....preprosti brez dodatnega kičipičija

Cvetoči travnik pravi ...

Sonja, obe sta lepi, ampak prva je tako preprosta in tako super, da kar ni res:))
Lep pozdrav, Andreja V.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Krasni sta obe,
mi pa je prva nekako bliže
lp Tamara

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Druga je zlata, prva pa preprosto ubijalska. čao

Vladuška pravi ...

Kako super si izdelala tisto prvo. Tako všeč so mi kaplje, ki se končajo z napisom in v spodnjem delu cvet krasno dopolni vse skupaj. Res je krasna. Ta zlata pa tudi čudovito kuka skozi barvo in okvir lepo zaokroži vse skupaj.

helena pravi ...

Si me nasmejala s tem "dežjem" in "plavanjem", ampak očitno ste ga načvekale še za nekaj dni vnaprej. Voščilnici sta super, posebej prva je tako minimalistična (kar jaz sploh ne znam), hkrati pa izredno sporočilna. Super.

Sandra Pecić pravi ...

Ja verujem da u poslastičarnici jedva čekaju da im opet dođete ;) Dobro si snimila boje iako je zlatna nezgodna.. ;:)

Janja pravi ...

Prekrasni voščilnici. Prva zažiga v postavitvi, druga v barvah :). Lp

Tina pravi ...

Sonja...mega sta obe! Dež, ki pada na marjetico je tako simpatičen. Zlati metulji pa tudi...prav res bodo prinesli mnogo lepih želja :-)!

Hali pravi ...

Uauu kakšne lepote. Za dež potrjujem, da ste ga dobro začarale...še nam ste v soboto sejem odplaknile :-) Ampak očitno je bilo tako namenjeno, saj je bilo zame in mojo luknjo namesto modrostnega zoba verjetno bolje, da sem bila doma na toplem in nič vatrovnem mestu :-)

Ne-Ja pravi ...

CAS voščilnica je svetovna - tudi če bi uporabila smao eno barvo bi pri tebi to izpadlo vrhunsko. Druga je pa bolj bogata, vendar elegantna in v čudovitemovirju ki samo poudari zgodbo v ozadju :).

Unknown pravi ...

uuu sta lepi:))) tale zlata se tko lepo sveti:)))

Unknown pravi ...

Obe sta zelo lepi ampak UAU, prva me je čisto očarala! Tako srčkana in misel "Mislim nate" se popolnoma ujema z motivom rožice z dežjem! :)) ♥ Fenomenalno, bravo!!

Darnell pravi ...

Two fantastic cards, Sonja!! I love your sweet raindrops over the pretty flower for LIM and your other card is so very rich and elegant!! Well done!! Enjoy the weekend!! Hugs, Darnell

Andreja pravi ...

Sonja, super voščilnici si naredila. Prvi prvi se mi dopade celotna scena z dežjem, pri drugi pa močne barve :-))