nedelja, 03. maj 2015

Mihov rojstni dan

Prejšnjo nedeljo je naš Miha praznoval rojstni dan. Tudi ko se je rodil, je bila nedelja. Naše malo, radovedno, zahtevno in klepetavo dete je staro že 28 let. Še vedno ga vidim, kako se kobaca po stanovanju in raziskuje vse skrite kotičke, kako neizmerno uživa v gugalnici sredi dnevne sobe, pri sestavljanju Lego kock in pri odpiranju daril ob rojstnih dnevih. :-) Kot je zadnja leta že stalnica, smo mu tudi letos čestitali in nazdravili prek skypa.

Dragi sine, naj ti bo vedno lepo. Uživaj življenje in uživaj v delu, ki te veseli! 

Teden se obrne, kot bi mignil in v tem trenutku je naš Miha že na drugi strani Atlantika, nekje pri San Franciscu, kjer ima njegova firma sedež. Jaz pa sem šele danes ugotovila, da čestitk, ki se mu jih izdelala, še nisem objavila.

Za prvo čestitko, ki smo jo poslali mi trije, sem navdih našla v prekrasnem Klarinem izdelku. Mešana tehnika mi je zelo ljuba, čeprav mi manjka še veliko vaje, da bo izdelek takšen, kot si ga predstavljam. Na tej čestitki je veliko strukturne paste, z zlatim prahom embosirana zvezda in veliko mešanja akrilnih barv, da sem dobila odtenek, ki mi je bil všeč.


Prijavljam jo na naslednja izziva:
- SimonSayStamp- Monday Challenge: Anything Goes
- Ko me inspirira #36: Nekaj zlatega


Dedek in babica pa sta Mihu poslala "šolsko tablo". Malo sem se uštela pri tajmingu, saj sem vse elemente odtisnila naenkrat in potem na brzino dodajala prahce različnih barv, da se lepilo ne bi posušilo. Rob je pobarvan z belo tempero. Vse štampiljke so iz Najlepšega para ,  zato čestitko prijavljam v majsko galerijo Najlepšega para. 

Danes sem bila ves dan v svojem brlogecu. Nekje vmes med papirji in barvami in lepilom mi je uspelo skuhati kosilo in posušiti perilo. Samo zlikati ga bo še potrebno. Ampak to je pa že druga zgodba...

Lep pozdrav do naslednjič . :-)

23 komentarjev:

 1. Vse najboljše Miha ;) Kaj to pomeni Sonja da je naslednje tvoje potovanje v Ameriko, to bo šele štorija ;) čestitki pa sta čudoviti, narejeni z ljubeznijo ;)

  OdgovoriIzbriši
 2. Sve najbolje želim Mihi, i lijepo si se potrudila..lp

  OdgovoriIzbriši
 3. Lijepe rodendanske zelje za tvog velikog sina; obje cestitke divne!

  OdgovoriIzbriši
 4. Obe sta fenomenalni,
  vse najboljše Mihu
  Tamara

  OdgovoriIzbriši
 5. Vse naj, naj, naj boljše Mihi....in celi družini. Vse kar si izdelala zanj je tako zelo pozorno, srčno in krasno!!! Lepo je videti vašo čudovito vez.... Pa mešana tehnika...joj, ti popolnoma razturaš!!!

  OdgovoriIzbriši
 6. Prvo,vse najboljše Mihi ,drugo pa,tvoji voščilnici sta prečudoviti, se podpišem pod Tinin komentar, RAZTURAŠ !!!!
  Lp, Larisa

  OdgovoriIzbriši
 7. Mihec vse najboljše ti želim. . Še tretja, ki se podpiše pod Tinin komentar....razturaš ženska. Pa ne bodi tako skromna. Tako dobre stvari pridejo ven s tem tvojim packanjem, da komaj čakam nadaljevanja. Danes pa peglat, da se ti ne bo preveč nabralo. čao

  OdgovoriIzbriši
 8. Vse najboljše Mihu tudi z moje strani. Obe voščilnici sta prelepi.

  OdgovoriIzbriši
 9. Ja, hitro gre čas, otroci res zrasejo prehitro. In , če takole, kot tvoj Miha, odidejo od doma je čisto preveč za eno mamo :) naj bo srečen, tvoj otrok in vse dobro vsej družini. Ti pa kar nadaljuj z mešano tehniko, ti gre. Mene je tudi očarala in packava s tamalo pupo, ampak še ne upam nič pokazat :)

  OdgovoriIzbriši
 10. Čisto sem navdušena! Nad obema! Prva je prava mojstrovina barv (super barve si namešala) in tehnik, druga pa tudi tako srčno zgovorna! Miha ima čudovito družino in želim mu vse naj naj!

  OdgovoriIzbriši
 11. Packanje ti gre od rok :) Kot verjetno tudi vse ostalo, česar se lotiš. Obe voščilnici sta mi všeč. Vse najboljše!

  OdgovoriIzbriši
 12. obe voščilnici sta krasni in tako topli, tako da vse najboljše tudi z moje strani kar vsem vam, ki ste ostali povezani kljub razdaljam, tako lepo.

  OdgovoriIzbriši
 13. vse naj naj fant :))
  mama carsko si izdelala voscilnico:)))

  OdgovoriIzbriši
 14. Sonja, čestitke tebi za tvoje "packanje" in vse najboljše tvojemu Mihi. LP Andreja V.

  OdgovoriIzbriši
 15. Cestitke sinu. Napravila si prekrasne radove za njega.
  Lp, Martina

  OdgovoriIzbriši
 16. Srećan vam rođendan!! Da, kao da su juče slagali lego kockice po podu.. Neka je živ i zdrav i da se viđate kad god imate priliku..! <3

  OdgovoriIzbriši
 17. Obe sta krasni, prva je še posebej super, postavitev, tehnika, vse! Čestitke in vse najboljše sinu :)

  OdgovoriIzbriši
 18. Krasni obe, packanje ti gre dobro od rok.

  OdgovoriIzbriši
 19. Odlično si tole izdelala za vašega velikega popotnika. Packanje ti res gre odlično od rok in tudi tablo si super izdelala.

  OdgovoriIzbriši
 20. Obe voščilnici sta prav posebno lepi. Lp

  OdgovoriIzbriši
 21. Čeprav veš, da nimam pojma o čestitkah, pa si tvoje vedno rada ogledam in pohvalim, ker so "minimalistične" oz. v slogu "manj je več", in zadanejo poanto prav v malenkostih. Neč čudim se, po kom je oblikovne taletne poverbal sine. Srečno in vse najboljše, drugo leto pa še v Kalifornijo!

  OdgovoriIzbriši
 22. Sonja, najprej hvala za tvojo pohvalo. V čast mi je, da ti je bila moja slikca za inspiracijo. In verjemi mi, lahko si ponosna na svoje delo. Tako kot znaš ti ustvarjati...pravzaprav ne zna nobeden. Imaš prav poseben stil in vse tako lepo pospremiš z dogodki in opisom. Čestitki sta krasni...in vse najboljše slavljencu. :)

  OdgovoriIzbriši
 23. Vse naj, naj slavljencu! Mami delo si opravila za 5+, sedaj pa se lahko v miru usedeš in spiješ zasluženo kavo :).

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vašega obiska in komentarja. Hvala!