sreda, 7. november 2012

Zgodnji božič

Pa je tudi mene prijela mrzlica izdelovanja prazničnih voščilnic :-) Saj je že čas! Na CRAFT-alnici se tokrat igrajo "Zgodnji Božič", pa tudi na blogu Kreativne iskrice je tema božična. Da se s svojim izdelkom pridružim mojstrovinam drugih ustvarjalk, sem malo rezala, malo lepila, se jezila, popravljala in na koncu je nastalo tole:



Vse je ročno izrezano in napisano. Zvezdice so Swarowski kristalčki. Motiv smrečice sem zarisala s pomočjo modela za piškote :-) Rezala sem s skalpelom. Izrezano smrečico v sredini kartona sem na zeleno podlago prilepila s 3D blazinicami. Napis in šivi so narejeni z zelenim "gel" pisalom. Napis je tudi prilepljen s 3D blazinicami. Zvezdice sem lepila z lepilom. Vsakič, ko bastlam, ugotavljam, da nujno rabim dobro lepilo in boljša pisala. Torej: Dragi Božiček.... :-)

Voščilnico prijavljam na:
Zgodnji Božič in
Ko me inspirira #7

Spodnja voščilnica je še en poskus zeleno bele kombinacije. Smrečica je stranski proizvod zgornje voščilnice. Škoda bi jo bilo vreči vstran :-) Snežinke pa so štancane.


Pa še nekaj moram nujno pokazati, ker me razganja od ponosa :-) Danes je namreč prispel paket iz Švedske. Presenečenje :-) Sine mi je poslal darilo, ki ga je sam naredil.




Tole mi je pa naredila hčerka


Čudovita otroka imam. Srečna sem, čeprav sem že pol stoletja na tem svetu :-)

Lep pozdrav do naslednjič :-)

13 komentarjev:

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Dober večer oldpunca, ki ni nič old.
Zelo si pridna, sploh tvoj rokopis je super. Hčerka pa je po mami ustvarjalna.
Lepe voščilnice. Pozdravček Tamara

Simko pravi ...

Vse najboljše in veliko prijetnih ustvarjalnih let ti želim... :). Voščilnice so krasne, izdelki tvojih dveh otrok pa prav tako. Hvala, da si jih pokazala in jih deliš z nami... :). Lp

oldpunca pravi ...

Hvala, Tamara :-)

oldpunca pravi ...

Hvala, Simko :-)

Tina pravi ...

Kako lepi, preprosti voščilnici si naredila. Res mi je všeč izrez smrečice, ki je prišel dvakrat prav. Ti pa verjamem, kako lep občutek je, ko imaš tako srčne otroke. Hvala, ker si se nama pridružila pri izzivu.

Janja pravi ...

Mislim, da izrezovanje te smrečice ni bilo tako enostavno. Lepo ti je uspelo.
Tudi izdelka, ki si ju prejela sta zelo lepa. Vse najboljše.

oldpunca pravi ...

Hvala Janja :-)

Vladuška pravi ...

Vidiš kako se znajdemo in uporabimo pri čestitkanju tudi kaj iz kuhinje :)) Krasno si si tole zamislila in nastali sta lušni čestitki. Otroka pa sta te itak presenetila v nulo, super sta :) Vse najboljše tudi z moje strani.

oldpunca pravi ...

Z veseljem in velikim "rešpektom" se pridružujem izzivu :-)

oldpunca pravi ...

Treba je uporabiti tisto, kar imaš pri roki :-) Hvala.

Elizabeta Kushner pravi ...

Netko je bio jako vrijedan. :) Super!

BojaMoja pravi ...

♥ ♥ ♥ lepo čestitko si ustvarila

olgited pravi ...

Prav lep blog!