nedelja, 18. november 2012

Sivo - roza barvni izziv

Danes me je obiskala muza. Celo popoldne je bila na obisku :-) Prejšnje dni se je očitno potepala nekje drugje.

Za Janjin izziv na CRAF-alnici sem imela kar nekaj idej, ampak... presneta muza!  Nič ne pomaga, če imaš polne škatle ustvarjalnega materiala, en kup idej, roke pa nočejo. Včeraj sem likala papirnate prtičke na karton, pa kuhinjska folija ni in ni hotela sodelovati. Metalik lak se je pacal kot za stavo. Pa sem pospravila vse skupaj, vzela pletilke in dokončala hrbet brezrokavnika. Danes pa pletilke počivajo, škarje in skalpel pa sta se pregrela :-) Nastalo je 5 različnih božično-novoletnih voščilnic. Tri v kombinaciji sivo-roza, dve pa čisto spontano.

Na sivo-roza barvni izziv na CRAFT-alnico prijavljam spodnjo novoletno voščilnico. Fotografiranje je trajalo dalj časa, kot samo ustvarjanje. Na pomoč sem poklicala svojega dragega. Moj mali fotoaparat namreč noče sodelovati z roza barvo.

Okvirček je izrezan s sklapelom. Snežinke so štancane. Napis je rokopis z metalik gel pisalom in z majhno pomočjo indiga. Roza papir sem na sivo podlago zalepila s 3D blazinicami.

 Tukaj so pa še ostale praznične voščilnice. 






Tudi pink barva se ne pusti fotografirati. Snežinke sem malo lepila in malo štancala. Podlaga je papirnati prtiček, zalepljen na karton s pomočjo likalnika in kuhinjske folije. Enako tudi spodnja voščilnica, kjer pa sem kroglico izrezala s skalpelom in obrobila z belim metalicom.


Tukaj je pa ena vijolično bela kombinacija. Enostavna.  Trakec sem kupila že narejen, z angelčkom in belimi kroglicami.
 Pa še ena zeleno bela kombinacija, kjer pa se lepilo še ni čisto posušilo...


Po vseh škatlah sem zbrala trakove in jih nanizala na palico. Izgleda, kot da jih je veliko, ampak ko hočem  kaj narediti, pa mi itak še kakšna barva manjka :-)


 Lep pozdrav do naslednjič :-)


10 komentarjev:

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Zelo lepe voščilnice si naredila. In tista sivo/roza je prav luštna. Kot vedno pa občudujem tvoj rokopis. Lepo pisavo imaš. Pozdrav Tamara

Marina pravi ...

Lepe voščilnice so nastale. Tudi jaz ponavadi, če mi kaj ne gre pustim in se lotim čez nekaj ur s "spočito" glavo in potem kot za stavo vse steče...

Pozdravček,

Alexandra G.D. pravi ...

Lepa voščilnica, jaz pa še kar tuhtam kaj bi naredila.

Anonimni pravi ...

zelo lepo mami :)

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

oo, kako mi je to domače. Idej milijon, a roke ne zmorejo.
super si tole potem izpeljala. Vseeno mi je najbolj všeč prva, najbrž zato, ker je tako posebna & drugačna.
vse dobro

Simko pravi ...

Zelo pridna si bila in ustvarila en kup lepih voščilnic... Je že vredu, če se počaka na takšne dni, ko si v zagonu ustvarjanja, a ne?... :)). To deluje tudi pri meni... :)). Lp

Janja pravi ...

Bogata serija lepih voščilnic. Sploh prva je krasna. Lp

Andreja pravi ...

Lepa zbirka čestitk :-))

BojaMoja pravi ...

Lepa zbirka čestitk ♥♥♥ pri trakcih te pa popolnoma razumem :)))

*Urška* pravi ...

Čudovito izdelane voščilnice....zelo lepe so:))