sreda, 28. november 2012

Brezrokavnik



Pa mi je uspelo. Kar fanfare bi naročila! Mislim, da sem si nazadnje naštrikala nekaj za obleči pred dobrimi petnajstimi leti. In danes predstavljam svoj čisto novi brezrokavnik. Tra raaaaaaa :-)



Volno sem kupila že pred časom, da se je ogrela na sobno temperaturo :-) Saj sama sebi nisem verjela, da bo kaj resnega nastalo iz tega. Na skrivaj sem imela v mislih spet kakšno zbirko muckov, kot so tile v sobi moje hčerke v Ljubljani :-)
Porabila sem pa veliko več volne, kot sem mislila. Ja, niti volna ni več, kar je bila nekoč. Ali pa je mene več, kot nekoč? :-)

Ja, pa še tale link in slikico moram prilepiti  Izazovi i slatkiši. Čakam, kaj bodo punce pripravile za prvi izziv.



Uf, jutri me pa spet čaka dolgi dan. Po službi imam še tečaj Excela. 12 ur z doma. Sploh mi ne paše. Ampak, če šef reče, da je treba, pač ne smeš reči ne.

Lep pozdrav do naslednjič :-)

2 komentarja:

Alexandra G.D. pravi ...

Glih za vikend sva se s taščo pogovarjali o brezrokavnikih. Sem ji rekla, glede na to da je dobila volno in igle za rojstni dan, da si lahko naredi enega. In je rekla, da se predolgo delajo, pa pustimo to, da je v penziji in da bi imela čas :) in da bo rajši pri nogavicah ostala, ker so hitreje narejene.

Ampak tvoj je pa prav lep.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Bravo!!!! Volja vedno najde pot, a ne. Pridna. Pa tudi mucke so čudovite. Tudi jaz že veliko časa nisem imela pletilk v rokah, moja sestra je prav mojstrica levih in desnih ter raznoraznih vzorcev.
Naj ti dan čimprej mine,v tolažbo 12 ur ali več pa je moj stalni urnik.
Lp Tamara