sreda, 20. marec 2024

CRAFT-alnica - Gostja ustvarjalnega tima

Ker je bila moja voščilnica pred časom izbrana kot zmagovalka izziva pri CRAFT-alnici, so me dekleta ustvarjalnega tima povabila, da se jim na izzivu #356 pridružim kot gostja. Povabilo sem z veseljem sprejela. 

Tema izziva #356 je MATERIAL, kar pomeni, da  je na voščilnico potrebno dodati pravo čipko, filc, blago, juto... 

Sponzor tokratnega izziva je Premium craft spletna trgovina. Vabljeni, da se nam pridružite in se potegujete za čudovito nagrado, ki jo podarja sponzor, značko TOP3 ali za gostovanje v enem od naslednjih izzivov.

Sama sem za svoj izdelek izbrala čipko, ki sem jo nalepila na barvni karton in izrezala s šablono jajca. Dobila sem lepo okrašene pirhe. :-) Zalepila sem jih na ozadje izdelano z doma narejeno stencilko s pikami. Pirhe sem obesila na vrvice, privezala s pentljami in dodala napis. Vsi usvarjalni pripomočki so Najlepši par.Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:

- Vesela hiška: Izziv #52 - Črka R (R je za remenke, kakor v naših koncih pravimo pirhom)  

- Najlepši par: Galerija meseca marca

- Najlepši par: Pomladna galerija (Pomladne radosti, Ozadje s pikami)

- Fab 'n' Funky Challenges: Challenge #591 - Spring 

- Make My Monday Challenge Blog: Challenge #221 - Spring, Flowers, Weather, etc. 

- NBUS: NBUS Challenge #60 (easter eggs and homemade stencil with the dots die


 - Papercraft Challenges: Challenge #104 - Easter

- Scrapping4fun Challenges: Cahllenge 233 - Easter or Spring

Za več inspiracije vam pokažem še dve voščilnici, ki na svojih pet minut že nekaj časa potrpežljivo čakata med še neobjavljenimi izdelki, ki jih je vedno več. :-) Dan je prekratek, pa tedni in meseci tudi, da bi mi uspelo pokazati vse, kar ustvarim. :-) 


Pola potiskanega rdečega filca z belimi zvezdami se je v mojem brlogecu "pojavila" pred leti. Ves čas sem jo prelagala iz enega kupa na drugega. Malo zato, ker mi je bilo žal zarezati vanjo, malo pa zato, ker nisem imela prave ideje. Pa je prišlo na vrsto praznično ustvarjanje in šablona bunkice, ki je ravno prave velikosti, da so zvezde prišle lepo do izraza. :-) Tudi pentlja in napis sta izrezana iz filca.

Na spodnji voščilnici pa sem uporabila juto. Podobnih voščilnic, kjer sem na juto zalepila sončnico, sem izdelala kar nekaj. Je pa vsaka za malenkost drugačna od prejšnje. :-)

 

Za navdih pri izdelavi voščilnice, kjer boste uporabile še kakšen drugačen material od papirja, poglejte  na CRAFT-alnico in na bloge deklet ustvarjalnega tima, k obema Andrejama in Gogi. Poglejte pa tudi v spletno trgovino Premium craft in si privoščite kakšen nov ustvarjalni sladkorček. Vsi vemo, da jih ni nikdar preveč. :-) Pridružite se nam na izzivu. Vesele vas bomo. 


Lep pozdrav do naslednjič. :-)9 komentarjev:

Pat pravi ...

Gorgeous card with your beautiful lacy eggs, thanks for joining in our challenge at Fab’n’Funky.

Pat xx

Darnell pravi ...

I always love seeing your creative mind at work, Sonja! These tactile designs are fantastic! I think those lace eggs are so precious and that's a card someone will cherish! I know what you mean about time! Thank you for inspiring everyone to use their NBUS! Hugs, Darnell

AndrejaM pravi ...

Zelo lepo si okrasila jajčka s čipko. Hvala za gostovanje pri CRAFT-alnici

Claudia's kaartjes pravi ...

Wonderful creation. Thanks for entering you card at Make My Monday challenge
Das een hele mooie creatie. Leuk dat je meedoet met onze challenge bij Make My Monday challenge
Creatieve Groetjes Claudia

Mijn FB groep: Claudia's Kaartjes
You tube:Claudia's Kaartjes
Blog:Claudia's Kaartjes
Challenge blogs:
Girlz Creative Christmas 
Girlz makes Guyz Cards
Girlz creative crafts
Creative sketchy girls

Deanne Saunders pravi ...

Beautiful creations!! Thanks so much for participating in our SCRAPPING 4 FUN challenge!!! I appreciate that you play along and I enjoy visiting your blog!! Have a happy crafty day!! Deanne at A Little Bit O’ Paper

Brenda in IN pravi ...

Those lace eggs are just beautiful and a wonderful idea. The red felt ornament is lovely and I like the postage mat it is on. Sunflowers and jute are meant for each other and this shows it so well. Three terrific cards, Sonja.

Buffy pravi ...

Beautiful lace eggs
Thank you for joining in with us at Fab’n’Funky challenges
Buffy (DT) x

Cvetoči travnik pravi ...

Ojla Sonja, kako lepo in posebno si okrasila pirhe. Odlična ideja in izvedba. Prav tako pa so lepe in posebne tudi vse ostale, ki so le dočakale svoj trenutek. Lep pozdrav in vesele praznike vam želim Andreja

Doris P. pravi ...

What a great idea! Love these lace-eggs. Thanks for joining us at the Papercraft Challenge.