sreda, 5. oktober 2022

Rožnati oktober v CRAFT-alnici

Tokrat sem z vami kot gostja ustvarjalnega tima CRAFT-alnice. Dekleta so me povabila v svojo družbo, ker je na izzivu SPET V ŠOLO zmagala moja voščilnica. 

Oktober je v CRAFT-alnici že nekaj let rožnat, posvečen osveščanju o raku dojk. Vse voščilnice, prijavljene na izziv  pa doniramo združenju Europa Donna.  

 

Sponzor tokratnega izziva je Najlepši par. Ste že videli novo kolekcijo? Tina me vedno znova navduši s čudovitimi ustvarjalnimi pripomočki. Pa ne samo mene. :-)
 

V izzivu #321 bo potrebno izdelati novoletno interaktivno voščilnico v roza barvi. Kot že omenjeno zgoraj,  je potrebno voščilnico donirati združenju Europa Donna. Na blogu CRAFT-alnice najdete podrobna navodila. 

Sama sem se izziva lotila s pomočjo ustvarjalnih pripomočkov Najlepši par. 


S plastično šablono snežink in belo strukturno pasto sem izdelala ozadje. Na akvarelni papir sem odtisnila različne motive, nekaj iz starejših in nekaj iz najnovejše kolekcije. Motive sem pobarvala z distressi, izrezala s pripadajočimi rezalnimi šablonami in jih zalepila na pripravljene kartončke. Za sladka medenjačka pa sem ozadje izdelala s plastično šablono ognjemet. Okrašene kartončke sem sestavila v praznično zgodbico z izrezi šablon Presenečenje. Roza hiška stoji na zasneženem hribčku. V hiški stoji okrašena smrečica. Pod smrečico je darilce, na mizi pa sladki medenjaki. Na karton, ki se izvleče, sem odtisnila voščilo.

Ker sem se resnično zabavala ob ustvarjanju, sem izdelala kar tri voščilnice. :-) Za izdelavo sem uporabila naslednje ustvarjalne pripomočke Najlepši par: plastični šabloni snežinke in ognjemet, rezalne šablone pravokotniki s šivi, presenečenje in nogavica, štampiljke praznični jelenček in praznična voščila ter šablone in štampiljke zasnežena vasica in v toplem domu.   

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:

- Najlepši par: Galerija meseca oktobra 

- Addicted to Stamps and More: Challenge #439 - Any Occasion

- Inkspirational Challenge #275: Technique - Use Stencils


 - Merry Little Christmas Challenge Blog: MLCCB #46 - Anything Christmas Goes

- Never-Before-Used-Stuff: NBUS Challenge #43 (stamps and dies In a Warm Home)


Vabim vas, da se nam v naslednjih dveh tednih z interaktivno praznično voščilnico v roza barvi pridružite v CRAFT-alnici in svoje izdelke donirate za dober namen. 🎀 

 

 

Lep pozdrav do naslednjič. :-)



7 komentarjev:

Klara pravi ...

Ooo kako so lepe! Upam, da mi uspe sodelovat:)...

Tina Z. pravi ...

tole je pa prava zimska pravljica!!

Brenda in IN pravi ...

These are adorable. The card is so interactive and a fun way to include several pictures. Great cards, Sonja.

Darnell pravi ...

Congratulations on the win and being Guest Designer, Sonja! Your interactive Christmas card is like a little storybook! So inventive and such fun! Speaking of fun, I hope you had nothing but fun on your recent adventure and that all is well! Thank you for inspiring everyone at NBUS! Hugs, Darnell

Marina pravi ...

So sweet and novel! Thanks for joining in at Inkspirational.

foleysfriend pravi ...

What a great interactive card. It's so pretty. Loving the non-traditional Christmas colors. Thanks for joining us at Addicted to Stamps and More! Apologies for the late comment.

sue n.

Andreja pravi ...

Sonja, čudovito interaktivno voščilnico si naredila :-))
Vesela sem, da si naša tokratna gostja! Lepo, da smo dobrodelne ❤️