četrtek, 1. julij 2021

Vesela hiška - Vijola kot vijolica

Mesec je naokoli in v Veseli hiški imamo nov izziv. Tokrat je na vrsti vijola barva. Vijola kot vijolica. :-)

Sponzor izziva je Andreja iz Papirnatega kotička, ki nas je, prebivalke Vesele hiške, izdatno založila z ustvarjalnim materialom. 


V tako bogatem paketu je bila edina težava, katerega izmed potiskanih papirjev uporabiti za voščilnico. :-) Odločila sem se za vzorec desk v vijola barvi. Fotografiranje mi je povzročalo nemalo težav. Vijola barva ni namreč niti malo fotogenična. 


S pravokotnikom s šivi sem izrezala ozadje. Nanj sem postavila kozarec, v katerega sem "posadila" sivko, da bo dišala še pozimi. Kozarec sem rahlo senčila z distress inkom milled lavender, v enaki barvi pa so tudi cvetovi sivke, ki so pokriti s pavs papirjem. Pokrov kozarca in napis sta izrezana iz papirja s pikami, trak in pentlja pa iz hrbtne strani papira s pikami. Potiskani papir je namreč obojestranski in tako se vzorca na obeh straneh krasno dopolnjujeta. Za malo popestritve sem dodala rumene luskice.

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:

- Najlepši par: Kolekcija jesen-zima (kozarec)

- Najlepši par: Galerija meseca julija (pravokotniki s šivi, kozarec, sivka, se najboljše 4)

- NBUS #28 - never before used die cut jar

Poglejte kaj lepega so za vašo inspiracijo pripravile Branka, Janja, Majda, Valerija in Veana ter se nam pridružite na vijola izzivu v Veseli hiški.

 

Pazite nase in na druge!

Lep pozdrav do naslednjič. :-)


12 komentarjev:

Bonnie pravi ...

Purple is such a beautiful color and so hard to get a true color photograph! This looks beautiful to me, Sonja! I love that background paper and your jar with the lavender sprigs is lovely!

Klara pravi ...

Ooo krasna je! Upam, da tvoja domača sivka tudi že cveti in da si (že) lepo začela novo obdobje:)! Upam, da se mi uspe pridružiti vijola zabavi:)!

Brenda in IN pravi ...

I wish I could smell the lavender you planted. It is such a soothing fragrance. This purple color is so rich and beautiful and I like how you did the jar. So pretty.

Claire pravi ...

Oooh purple *cries... I think your card is so pretty with the jar of delicate lavender but I think I'm the only person who really hates purple, everyone seems to love it and that said I can still appreciate your lovely card x

Moje drobtinice23 pravi ...

Lepo si se lotila vijola izziva. Všeč mi je kombinacija z rumeno. Verjamem, da te bo domača sivka že zdaj razvajala s svojim omamnim vonjem.
Objemček k tebi.
Danica

Valerija pravi ...

Tako lepa voščilnica. Super ideja, da si sivko ujela v kozarec. In na koncu ti je uspelo ukaniti tudi vijolično barvo, saj si jo odlično prikazala na fotografiji.

VEANA R. pravi ...

Sonja krasno voščilnico si naredila. Vijola ozadje kakor pravi leseni plot in kozarček domiselno skriva sivko. Rumeni dodatki so krasen kontrast z vijolično! Lepo se imej... Objemček, Veana

Nena pravi ...

Čudovita

Nataša pravi ...

Kako je čudovita in prekrasne barve.

Darnell pravi ...

This is so pretty, Sonja! I swear I can smell the lavender! What an amazing product gift you all received. You are going to have fun with that gorgeous pp for years to come!! Thank you for sharing with everyone at NBUS! Hugs, Darnell

Ne-Ja pravi ...

Tvoja sivka je zadišala do mene... Kako domiselna ideja, da jo posadiš v kozarec za zimski čas :) :) :). Rumen luskice pa čudovto popestrijo viola deske in prinesejo malo sončka na voščilnico, da sivka še bolj zadiši...

FinArt pravi ...

Lušna ideja skriti sivko v kozarec in ohraniti njen omamni vonj za hladnejše dni. Ravno zadnjič sem jaz smukala mojo min jo spravljala v vrečice. bodi skrajno lepo. Pozdrav Janja