torek, 19. januar 2021

Dve različni voščilnici

V soboto je rojstni dan praznovala najina Veronika. Zaradi znane situacije smo bili skupaj na skypu. Ampak, voščilnica je pa vseeno odpotovala k njej. :-) Skupaj z darilom. 


Čeprav Veronika že dolgo ni več mala deklica, se je medvedkov zelo razveselila. Sama pa tako ali tako najrajši ustvarjam z ljubkimi motivi Najlepšega para. :-) Ozadje voščilnice sem izdelala s plastično šablono z vzorcem blaga Simon Says Stamp (gingham stencil). S tem, da sem jo položila na izrez valovitega pravokotnika, sem želela, da zgleda kot namizni prt. Na prtu je kuverta iz katere je skočil medvedek in slavljenki podaril zvonček. 

Voščilnico prijavljam na naslednja izziva: 

- AAA Birthday: Game #21 - A Stencil Background

- Najlepši par: Galerija januar 2021 (pravokotniki s šivi, valoviti pravokotniki, vesela pošta, mali medvedki, sreča čaka nate, zvončki, darilo ob nakupu)

Spodnja voščilnica je malo bolj "resna". Nastala je že pred časom, pa je še nisem uspela objaviti. 

Čudovito štampiljko Čestitke s cvetjem od Najlepšega para sem vroče embosirala na kraft papir. Po nesreči sem namesto belega embosirnega prahca vzela prozornega in ugotovila, da je efekt pravzaprav zelo zanimiv in nenavaden. Cvetove sem pobarvala s suhimi barvicami in dodala še napis, vroče embosiran z belim prahcem. 

Voščilnico prijavljam na naslednja izziva: 

- CRAFT-alnica: Izziv #277: AG - Karkoli

- The Flower Challenge #52 Embossing Heat or Dry

Pri nas je bilo snega za vzorec. Smo ga pa vsaj videli od blizu. :-)


Pazite nase!

Lep pozdrav do naslednjič. :-)
 
 

20 komentarjev:

Klara pravi ...

Kako prisrčna medvedka in super luštna zgodbica, kako skočita iz kuverte:)! Vse najboljše Veroniki!
Pri drugi je pa prav lep efekt prozornega prahca. Važno, da je snega vsaj za vzorec, da se ve, da je res zima:)

Veronika pravi ...

Zelo sem se razveselila medvedkov, ki sta mi prinesla zvonček :) Komaj pa čakam, da se zadeve umirijo in lahko nadoknadim praznovanje s starši še v živo. Hvala mama :)

Tina Z. pravi ...

Čudoviti sta obe, super kontrast med ljubkimi medvedki in resnejšimi rožicami. Prekrasni.

Claire pravi ...

Cute bears and what an endearing story to compliment the card, I love the idea the bear is popping out to hand over a flower gift, beautifully done. Love the composition of the second card with the embossing x

Ne-Ja pravi ...

Sonja tvoj skakajoči medo je takoo cart - tudi jaz se nebi branila takšen voščilnice, čeprav nisem več "majhna" punca :P. Efekt s prozornim embossingom na kraft papir pa je res zanimiv - bo potrebno preizkusiti to čudo :).

Metuljčica pravi ...

Medvedka sta tako prikupna, prav lepo sta razveselila Veroniko. Vse najlepše ji želim tudi sama. Efekt na craft voščilnici s prozornim prahcem pa je čudovit. Tvoja voščilnica s cvetjem je enkratna.

Valérie pravi ...

What an adorable card, Sonja! I love your cute bears popping out of the envelope, it is so cute! Your plaid background is very cool :) Thank you for sharing your beautiful card over at AAA Birthday! Valérie DT AAA Birthday

Moje drobtinice23 pravi ...

Le kako se ne bi razveselila tako prikupnih medvedkov, ki ji prinašata pomlad in in srčne želje matere. Vse najlepše Veroniki še z moje strani.
Tudi craft voščilnica je vredna vse pozornosti. Lepo si ustvarjala.

Brenda in IN pravi ...

What a wonderful card for Veronica. The story is sweet and I think she will just love this card and will bring back sweet memories for her. The flower card is lovely and I can see the shine on it. That is about the same amount of snow we have on the ground too.

Valerija pravi ...

Vse najboljše Veroniki. Pripravila si ji super ljubko voščilnico. Zelo mi je všeč. Čudovita pa tudi tista z rožicami na kraft ozadju. Snega pa imamo tudi pri nas bolj malo...

Jane pravi ...

Oh so sweet! Love the background stencilling and the bears peeping around the envelopes. Thanks for playing at AAA Birthday, hope to see you join in with future challenges too. Stay safe and keep crafting!

Goga pravi ...

Vse najboljše vaši Veroniki. Všeč mi je, da si ji sestavila tako otroško voščilnico, vedno so naši otroci in to si lahko privoščimo. Hvala ti, da si z nami v Craft-alnici. Lp Goga

AndrejaM pravi ...

Zelo simpatična voščilnica! Hvala, ker sodeluješ pri CRAFT-alnici

*Urška* pravi ...

Vse najboljše Veroniki.Tebi pa pohvala za tako srčno voščilnico,ki je polna ljubezni.Tudi craft je prekrasna in v lepih barvah.

Majda pravi ...

Čarobno ustvarjanje pri tebi se nadaljuje, se vidi, da prihaja iz srca.
Hvala za navdih, spet in spet!
Prijeten vikend želim, Majda, tokratna gostja v Craft-alnici

Renata pravi ...

Zelo lepa, ljubka voščilnica za Veroniko. Tudi rožice na kraft papirju. lepo izpadejo.

TaeEun pravi ...

The clear embossing on the kraft paper looks gorgeous with the shine! Beautiful image and coloring! Thank you so much for playing with us at The Flower Challenge! The first birthday card is super sweet!!!

Andreja pravi ...

Krasna so tvoje voščilnice :-)) Rajanje na snegu pa tudi!
Vesela sem, da ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice ❤️

moi pravi ...

No, pri nas pa danes snežiin je lepo belo zunaj. Lepo ustvarjaš.
Tisto na kraft pa sem morala po bližje pogledat, sem mislila, da si embosirala z zlato in ne s prozorno. Zaminivo 😁

Nananas pravi ...

Those bears are super cute and your coloring is amazing! Thanks for joining our AAA Birthday challenge!