torek, 13. oktober 2020

Roza oktober in MŠPU

Oktober je mesec boja proti raku dojk.  Ustvarjalna ekipa CRAFT-alnice že nekaj let zapored v oktobru organizira roza izzive, kjer ustvarjene voščilnice podarimo združenju Europa Donna. Že vsa leta sodelujem na dobrodelnem izzivu. Moj prvi prispevek so skodelice kave s smetano. :-)

V oktobru je sponzor izziva Tina z njenim Najlepšim parom. Moje voščilnice so poklon tako srčni ekipi CRAFT-alnice, kot ustvarjalnim pripomočkom mojega najljubšega Najlepšega para. Kava s smetano in velik objem z roza pentljo. :-) 

Skodelice sem izrezala iz papirja, ki je nastal kot stranski produkt ustvarjanja s plastično šablono Razmetane pike. Po uporabi šablone nisem obrisala, pač pa sem jo poškropila z vodo in perfect pearls ter odtisnila na papir. Ozadje sem senčila z rjavim distressom in z enako barvo odtisnila vijugice. Voščilnice prijavljam na naslednje izzive:

- CRAFT-alnica: Izziv #271: EUROPA DONNA

- Najlepši par: Galerija meseca oktobra (pravokotniki s šivi, vesela pošta, skodelica, odprti tag, mislim nate)

- Najlepši par: Zadeni novo kolekcijo (skodelica, mislim nate)

- Day of The Month Card Club: #20 International Coffee Day

- Time Out Challenges: Challenge #172: Breast Cancer Awareness

Od včeraj spet hodim v šolo. V osmi razred. Na daljavo, kot je sedaj moderno. :-) Tina in Vladka sta odprli šolska vrata za osmo sezono Male šole prazničnega ustvarjanja. 

Prva naloga je izdelava embosirne srajčke. Upam, da mi bo uspelo slediti pouku. Potrudila se bom narediti čim več domačih nalog. :-) Tukaj sta moji prvi embosirni srajčki izdelani po Tininih navodilih in ena, ki ste jo že videle in je izdelana po moji ideji. Ko bi se takrat sama spomnila na prozorno folijo, bi bilo vse lažje. :-)
Embosirni srajčki odlagam na mojo poličko z domačimi nalogami v učilnici 8. sezone MŠPU. 

Pazite nase!

Lep pozdrav do naslednjič. :-) 22 komentarjev:

 1. Beautiful card for an extremely good cause, I love the way you've done the sweet pink tea cup. Would never think of die cutting after yet it makes perfect sense. The background looks like vintage wallpaper, honestly you're very talented creating interesting backgrounds... I make a muddy mess :) x

  OdgovoriIzbriši
 2. Čudovite so! Kavica bi res kar pasala v tem mrzlem jutru:)! Srajčke so pa top! Upam, da se tudi sama lotim kakšne!

  OdgovoriIzbriši
 3. Šalčke!!!!!! iiiii kako si jih dobro spremenila v "rozike"....Sošolka....me veseli, da je tudi tvoja prva naloga odlično opravljena in da bo še kakšna piflarka z sedela z menoj v klopi in nestrpno pričakovala naslednjo uro!!!.....če bi (bog ne daj) tale stavek prebral kakšen moj bivši profesor, bi se zagotovo držal za glavo.....po moje si misli....evo...Rotarci se je totalno utrgalo!!!!!

  OdgovoriIzbriši
 4. Čudovite voščilnice in super izdelani embosirni srajčki.

  OdgovoriIzbriši
 5. O kako ljubke skodelice s pentljo bodo dobile.
  Pa tudi nalogo si odlično opravila in imaš pripravljene podlage za naslednjič.

  OdgovoriIzbriši
 6. Sonja, kako mi je všeč, da je na smetani roza pentlja...čudovite so! ...pa embosirne srajčke so mi zelo lepe...zvezdice se krasno podajo in vsekakor si s svojo strojno srajčko jasnovidno napovedala malo šolo ;-)

  OdgovoriIzbriši
 7. Joj te tvoje skodelice so prekrasne...lepo si jih skombinirala z ozadjem...navdušena. in pridna učenka si :-)

  OdgovoriIzbriši
 8. A shot of whipped cream and a loop, it becomes double the coffee pleasure. Thank you for sharing with us at DotMCC. Gundi

  OdgovoriIzbriši
 9. These cups are so pretty with their polka dots and ribbons. Love you added the pearl to the stencil, will give a lovely shine and that elegant frame the perfect touch. Thanks for joining Time Out x

  OdgovoriIzbriši
 10. OOO Sonja tale tvoja kavica je popolna zmaga z rahlo vintage pridihom :). In ja, tvoja prva domača stencil šablona je res napovedala tole revolucijo pri Tini :). Zelo cart mapici si naredila - sploh zvezdice :).

  OdgovoriIzbriši
 11. Odlično si opravila z domačo nalogo in izdelala veliko lepih voščilnic.

  OdgovoriIzbriši
 12. Krasne voščilnice s skodelicami si ustvarila. Tudi domačo nalogo si odlično izpeljala. Hvala, ker sodeluješ pri CRAFT-alnici

  OdgovoriIzbriši
 13. Beautiful cards! I love the pink bow on the latte...so adorable. Thanks for joining our Time Out challenge!

  OdgovoriIzbriši
 14. Mmmmm kako bi pila zdaj kakav (kavice ne pijem). Zelo lepe čestitke si pripravila. Hvala, da si se nam pridružila v CRAFT-alnici. Irena - gostujoča DT

  OdgovoriIzbriši
 15. What a yummy coffee card ! Beautiful design too. x

  OdgovoriIzbriši
 16. This is beautiful! I like how you created the distressed background and your use of dies. Thanks for playing with us at Time Out!
  - Shauna

  OdgovoriIzbriši
 17. Čudovit si ustvarjala Sonja. Bravo.
  Vse dobro, pozdravček Tamara

  OdgovoriIzbriši
 18. Sonja, čudovite rožnate čestitke si naredila :-)) Krasno si jih sestavila.
  Vesela sem, da ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice in hvala, ker si dobrodelna!

  OdgovoriIzbriši
 19. Kompletek voščilnic za dober namen... Lepe kavice si pripravila. Hvala, da si se nam pridružila pri CRAFT-alnici Irena - gostujoča DT članica

  OdgovoriIzbriši
 20. Zelo lepe voščilnice. Hvala za tvoj prispevek v dobrodelni Craft-alnici. Lp Goga

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vašega obiska in komentarja. Hvala!