sobota, 1. avgust 2020

Vesela hiška: JUHU, POČITNICE!


V mesecu avgustu sem vaša gostiteljica v Veseli hiški. Ker je poletje, bomo šli na počitnice. V galeriji želimo videti, kako si predstavljate popolne počitnice, ali pa, kako jih preživljate. Pustite domišljiji prosto pot. :-)

Midva z dragim bova v v naslednjih tednih raziskovala in spoznavala lepote Slovenije. Kam naju bo odneslo še ne veva. Pri ustvarjanju voščilnice za izziv pa me je odneslo na plažo, medtem ko so mi Zmelkoow na ves glas prepevali o smislu življenja. :-)


Voščilnico sem izdelala s pomočjo ustvarjalnih pripomočkov Najlepšega para. Risala in barvala sem s suhimi barvicami. Iz akvarelnega papirja sem izrezala pravokotnik s šivi in v sredino vrezala kreativni krog. Na negativ sem narisala peščeno plažo in morje in ga vstavila nazaj v odprtino. Dodala sem senčnik, sonce in školjko ter napis. Voščilnico dobi moj dragi, ki danes praznuje rojstni dan. :-)Za več inspiracije poglejte, kaj so na temo počitnic ustvarile Veana, Majda, Branka, Valerija in Janja in se nam pridružite na izzivu.  Zmagovalka izziva prejme darilce s spodnje fotografije.Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
- Najlepši par: Galerija meseca julija (pravokotniki s šivi, kreativni krogi, pomladni dan, velike in male pisane črke, akvarelna srca, na travniku)
- CRAFT-alnica: Izziv #266: SUHE BARVICE (če voščilnica ne ustreza izzivu, ker nisem barvala odtisa, me prosim odstranite)


Pazite nase!
Lep pozdrav do naslednjič. :-)


21 komentarjev:

 1. Sonja tvoja morska voščilnica resnično kliče Uživaj ! Čudovita je ! Tebi z dragim pa želim obilo zanimivost pri odkrivanju skritih kotičkov Slovenije... Lepo se imej in za spremembo en mrzel objem, da te pohladi ! Veana

  OdgovoriIzbriši
 2. Krasen prizor in ročno narisan, res čudovito, takoj bi šla na to plažo.
  Meni je spoznavanje Slovenije super in ga prakticiramo v večji meri, odkar so se rodili otroci, tako da vem, da bosta uživala. Po vajinem namigu smo zadnjič obiskali Škocjanski zatok, že dolgo na naši listi, ampak tvoj post me je spomnil, da smo se ustavili. Krasno je bilo. Vse najboljše možu in krasen dopust.

  OdgovoriIzbriši
 3. Ooo kako čudovita poletna voščilnica- pa tako prazna plaža;)! Vse najboljše Silvu, obema skupaj pa prijetno odkrivanje Slovenije in- če bosta šla kaj proti Gorenjski, se pa le oglasita!

  OdgovoriIzbriši
 4. Sonja, super si narisala in pobarvala plažo. Tudi izziv si si ofkično in malo drugače zamislila- si me dala misliti... Uživajta na dopustu, lahko prideta tudi k meni na Jezero se malo osvežit in pogledat nove opazovalnice 😎.

  OdgovoriIzbriši
 5. I wish I could be right there on your beautiful beach. This is a lovely scene and relaxing too, Beautifully colored.

  OdgovoriIzbriši
 6. Tvoja voščilnica kar kliče po morju, počitku v senci z dobro knjigo v roki. Obilo užitkov pri odkrivanju Slovenije. Vse najboljše tvojemu možu za rojstni dan. Objem Janja

  OdgovoriIzbriši
 7. Sonja resnično čudovito si pobarvala ozadje. Cela voščilnica je krasna. Vse najboljše tvojemu možu za rojstni dan in maksimalno uživajta v dopustu. Tudi sama komaj čakam...še 14 dni :)

  OdgovoriIzbriši
 8. Beautiful card Sonja.
  Thank you for joining us at Scrapping4funChallenges
  Renate DT

  OdgovoriIzbriši
 9. Fabulous created beach scene! Thank you for joining our challenge at Double D!
  Diane DD DT {Nellies Nest}

  OdgovoriIzbriši
 10. WOW what a fabulous scene you have created! LOVE how the umbrella goes over the edge! Brilliant! Thanks so much for joining in the fun at our Double D ‘Let’s Go To The Beach’ challenge! Good Luck and we hope you’ll come back often.
  Darlene
  DOUBLE D Challenge Blog
  DAR’S CRAFTY CREATIONS
  Please stop in for a visit!

  OdgovoriIzbriši
 11. Happy August vacation and Happy Belated Birthday to Silvo! I'm sure you will have a great time! Your beach scene is just perfect, Sonja! I want to be sitting there under that beach umbrella, staring at the calming sea!! Keep well! Hugs, Darnell

  OdgovoriIzbriši
 12. What a beautiful card design, love how you’ve framed the beach scene. Thanks so much for joining the Double "D" Challenge Challenge.
  Amelia (DT Double "D" Challenges)

  OdgovoriIzbriši
 13. Oh its absolutely delightful, I love the scene you've created its so happy and with the addition of the umbrella makes it perfect. I hope your husband had a great birthday and have lots of fun exploring Slovenia, stay safe x

  OdgovoriIzbriši
 14. Prečudovita počitniška voščilnica. Krasno si narisala plažo. Kar kliče, da jo obiščemo... Vse najboljše tvojemu dragemu.

  OdgovoriIzbriši
 15. Zmelkoow, tvoja plaža, celoten izziv v Veseli hiški - eno samo veselje, celo današnji dež mi ne pride do živega (bo prava glasbena spremljava za ustvarjanje ;-)
  Upam, da s tvojim dragim med drugim zaideta tudi na kakšno podobno plažo brez gneče, s čudovitim razgledom in kakšno dobro e knjigo. Me prav zanima, kam vse vaju bo zaneslo - uživajta maksimalno, kot znata, Majda

  OdgovoriIzbriši
 16. Čudovito plažo si narisala, naj vaju z dragim pot zanese na takšno z soncem obsijano tudi med zasluženim dopustom.
  Hvala, da si se nam pridružila pri Craft-alnici. Lp Goga

  OdgovoriIzbriši
 17. Ja saj veš - smisel življenja je ležanje na plaži... - čivava pa naj le bo na straži. Naj pazi, da bodo vajine poti varne, prijetne in ne dvomim, da si bosta dodobra ogledala Slovenijo. Jupi, spet sledi kakšen zanimiv zapis in super slike:))). Uživajta in objem Andreja

  OdgovoriIzbriši
 18. Krasno poletno vzdušje si ustvarila! Hvala ker sodeluješ pri CRAFT-alnici

  OdgovoriIzbriši
 19. Beautiful Ocean card!
  Thank you for your lovely entry at Scrapping4funChallenges.
  Rachelle DT
  https://scrapping4funchallenges.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 20. Čudovita morska voščilnica! Bi se kar našla v pesmi in na tvoji plaži :) Uživajta na dopustu!

  OdgovoriIzbriši
 21. Luštna je tvoja voščilnica :-)) Lepo si pobarvala obalo.
  Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vašega obiska in komentarja. Hvala!