četrtek, 16. julij 2020

Otroške

Danes bomo malo otročji. :-) Za vnuka moje sestrične sem izdelala voščilnico, ki jo je predala moja mama. Ona skrbi, da smo vsi obveščeni o vsem. :-) Ker Blaž ni več novorojenček, ni pa še star eno leto, je bilo treba kar malo pobrskati po mojih ustvarjalnih pripomočkih. Ampak s pomočjo Najlepšega para se da rešiti vsako nalogo. :-)


Iz akvarelnega papirja sem s pomočjo okrašenega pravokotnika izrezala ozadje in ga pošpricala z dvema različnima modrima sprejema. Medvedka sem pobarvala s suhimi barvicami, luno, zvezdo in napis pa z rumenim distressom. Odtisnila sem še nekaj zvezdic in dodala ime.

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:

Dvojčicama Tesi in Zoji na željo njune tete vsako leto izdelam voščilnici. Vsaki svojo, ki pa ne smeta biti enaki, lahko pa sta podobni. :-) Pa roza ne smeta biti.




V sredino belega pravokotnika sem vrezala kreativni oval, po tem pa ozadji embosirala s plastično šablono. Vsako z drugačnim vzorcem. Oba negativa ovalov sem senčila z modrim in zelenim distressom. Punčki sem oblekla v različni tuniki (Tesina tunika je izrezana iz papirja Najlepšega para) in kavbojke, ki sem si jih sposodila od fantka. Obe se na travniku igrata z medvedkoma, pobarvanima s suhimi barvicami. Številki in imeni sem izrezala iz rdečega kartona. Vsi ustvarjalni pripomočki, razen stencilk (Stamploration), so od Najlepšega para.

Voščilnici prijavljam v julijsko galerijo Najlepšega para. (kreativni ovali, Igrajmo se s punčkami, fantek, medvedki, velike številke, velike in male pisane črke)

Pazite nase!
Lep pozdrav do naslednjič. :-)




9 komentarjev:

Klara pravi ...

Ooo kako so luštne! Dvojčici si kar predstavljam, da tekmujeta od katere je lepša;)!

Brenda in IN pravi ...

The blue sky is so pretty and I like that frame on the bear card and those twins will be thrilled with these cute cards. The scalloped frames for girls works great and I like how you changed their outfits. So cute.

Claire pravi ...

Bears... how adorable. The little darling on the moon fishing for stars is delightful. I like how the girls cards are similar but are still a pair like twins, very nicely designed x

Dawn Phillips pravi ...

Your cards are lovely. I adore the little bear amongst the stars. Thanks for joining us at Cardz4guyz. Love Dawn x

Debbie Mageed pravi ...

What sweet cards you made! I love them both. The little heavenly bear is just perfect for our challenge. Thank you for playing with us at MMM Challenge and hope you can join us again soon.

*Urška* pravi ...

Joj Sonja s temi voščilnicami si me kupila. Prva je tako prisrčna, da se človeku ob pogledu nanjo kar stopi. Drugi dve pa sta ravno pravi za punčke. Navdušena sem nad izdelavo hlač.
Lepo bodi in pošiljam ti en veeelik objem :)

Ne-Ja pravi ...

Čudovito si se poigrala z otroškimi voščilnicami - medo je cart, ampak za dvojčici si bila pa šivilja in kreatorka hkrati - všečkam 100 na uro :).

Julie B pravi ...

Your bear is so cute sat on the die cut moon.
Thanks for sharing at Cardz4Guyz. :)

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Kako lepe so. Tako nežne in personalizirane. Top