torek, 9. junij 2020

Ko me inspirira #78

Tina in Vladka nas v tokratnem izzivu Ko me inspirira, ki je mimogrede že 78-ti po vrsti, inspirirata z zlato rjavim barvnim izzivom. Navdušila ju je Nataša s čudovitim metuljem, ki je tudi mene popolnoma prevzel. Ko sem voščilnico prvič videla, sem bila prepričana, da bom tudi sama poskusila narediti nekaj podobnega. Morda bi celo pozabila na svojo namero, če me Tina in Vladka ne bi izzvali. :-) S svojim izdelkom sem se poskusila približati tako Natašinemu, kot obema čudovitima inspiracijama naših mojstric in učiteljic. :-)



Osnovo za voščilnico sem izrezala iz rjavega foto kartona z največjim kvadratom iz seta okrašeni pravokotniki. Z manjšim pravokotnikom sem izrezala ozadje iz belega akvarelnega papirja, ki sem ga na hitro pošpricala z zlatim sprejem. Na "packo" sem z rjavo distress blazinico odtisnila napis. Velikega in malega "polnega" srčnega metulja sem izrezala iz pavsa. Manjšega sem pobarvala z zlato delicata blazinico (na žalost se na fotografiji ne vidi, voščilnica pa je že na poti na drugi konec sveta, kar pomeni, da boljše fotke ni). Manjšega metulja s srčki sem embosirala v več nanosih z zlatim prahcem. Telo je od večjega metulja in je pobarvano z enako distress blazinico, kot je odtis napisa.  Vse plasti sem sestavila in z metuljem malo zakrila napis.

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
- Ko me inspirira #78: Zlato rjava barvna kombinacija
- Najlepši par: Galerija meseca junija (okrašeni pravokotniki, napisi za ozadje, srčni metulji)
- AAA Birthday: Game #14: Use Vellum
- As you like it Challenge: Scenes or not  (& why) - I prefer create cards with no scene, because I like  CAS and a little bit of magic :-)



Pazite nase!
Lep pozdrav do naslednjič. :-)





15 komentarjev:

Claire pravi ...

That is a beautiful card, the way you've created the background is brilliant and the butterfly in rich gold is right at home amongst the script. I feel sure the recipient will treasure your card x

Valerija pravi ...

Uau, kako krasna voščilnica. Res si jo super sestavila in okrasila.

Klara pravi ...

Čudovita je! Pavs res doda nežnost metulju...

Helena pravi ...

Sonja, zanimivo in umetniško ozadje ter eleganten metulj. Super voščilnica.

Tina pravi ...

Sonja, kako čudovita interpretacija. Embosirani metulj je tako zelo lep....to moram poskusiti. Hvala ti <3!

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Pred mano je komentar same "šefice"....a je potrebno še kaj dodat?????? Čudovita je!!!!

Ne-Ja pravi ...

Sonja, to si pa tako WAW skombinirala :). Mene prav fasicinira kombinacija velikega in malega metulja, ti pa si temu poglavju dodala višjo noto s pavzem in večplaanrim embossingom :). Moj poklon :).

Cvetoči travnik pravi ...

Kolk si pa to vse lepo skombinirala, pošpricala, naštemplala, naplastila - odlična interpretacija izziva. Pošiljam ti velik objem in se imej lepo Andreja
P.s.:kmalu bom preseljena, potem se pa ponovno vidimo na novi lokaciji😘😘🤗🤗

Brenda in IN pravi ...

This is a wonderful card, Sonja. The background print is a nice background for that stunning butterfly.

*Urška* pravi ...

Fenomenalno si se lotila voščilnice.Prav navdušena sem nad njo.

Jane pravi ...

Beautiful! Love the earthy colours and the gold butterfly on the vellum is a perfect touch. Thanks for playing at AAA Birthday, hope to see you join in with future challenges too. Stay safe and keep crafting!

Brenda pravi ...

Many thanks for sharing this gorgeous card with us at As You Like It Challenge this week. I absolutely love the CAS design. Hope to see you back again soon.

Vladuška pravi ...

Čudovito si vse skupaj skombinirala. Krasna je.

Nananas pravi ...

I love that gold butterfly on the vellum! Beautiful card! Thanks for joining our AAA Birthday challenge!

Squirrel x pravi ...

Thank you so much for joining in with the AYLI challenge. Your make is perfect for the scene/no scene theme. Hope to see you again soon. Hugs, Squirrel x