četrtek, 6. februar 2020

Veliko rožic

Dobro, da imam par kil preveč, da me te dni ni odpihnilo. :-) Danes se je veter umiril in dragi je ves dan pospravljal dvorišče, ki je še zjutraj, ko sem šla v službo, zgledalo kot bojišče. Sedaj je spet vse kot iz škatlice. :-)

Pravzaprav se ne javljam zaradi vetra, pač pa da vam pokažem nekaj voščilnic z rožicami, ki so z lepimi željami odpotovale na vse konce naše deželice.

Najprej marjetica v mešani tehniki.

S pomočjo rezalne šablone zvezdic sem si izdelala stencil šablono iz yupo papirja. Belo osnovo sem senčila z modro distress blazinico, čez njo položila šablono in natapkala zvezde z enako modro barvo. Izrezala sem marjetico in senčila steblo in sredino cveta. Na trak modrega papirja sem s črnim prahcem vroče embosirala del napisa. Drugi del sem odtisnila s črno blazinico. V sredino marjetice sem zalepila rdeči srček, ki sem ga izrezala iz filca. Vsi uporabljeni ustvarjalni pripomočki so od Najlepšega para.

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
- CAS Mix Up February 2020: Stencil from Die-cuts (home made stencil from die cut stars, stamping, heat embossing, die cut, shadding, felt)
- ArtMBR februar 2020: Zima, Ljubezen, Valentinovo (upam, da so mali srček in lepe želje dovolj, da voščilnica ustreza izzivu)
- More Mixed Media Challenge: Anything Goes/ optional Red


Po dolgem času sem se spet igrala s štemplanjem v krog s pomočjo doma izdelane šablone. Nastal je venček rožic.


Tudi pri tej voščilnici so bili na delu ustvarjalni pripomočki Najlepšega para, zato voščilnico lepim v februarsko galerijo (Marjetice, Okrasimo s cvetjem, Sanje, Kvadrati s šivi).

Spodnja voščilnica pa je ena izmed mnogih variacij s čudovito kito cvetja iz seta Kazalo s cvetjem Najlepšega para.


Voščilnico prijavljam na izziv Simon Monday Challenge Blog: Simon Says: Floral Frenzy


Lep pozdrav do naslednjič. :-)





19 komentarjev:

Tina Z. pravi ...

in prekrasne so vse te rožice z vsemi različnimi tehnikami, sploh zadnja mi je perfektna!

Bonnie pravi ...

I LOVE this sweet daisy, Sonja! The little heart in the center makes it so cheerful! Your star stencil is wonderful and can be used again and again! A wonderful collection of cards here! Thanks so much for sharing with us at CAS Mix Up!

Ne-Ja pravi ...

Kako čudovite cvetke si odposlala v svet - ena lepša od druge :). Srce mi je ukradla prva - TOP kombinacija marjetice in zvezdic :).

Metuljčica pravi ...

Pravi razcvet v različnih tehnikah si nam prikazala. Vse tri so čudovite, a če bi naredila izbor, bi izbrala zadnjo. Tako lepo si pobarvala cvetočo vejico, pa tudi "škropljenje" je čudovito izpadlo.

Moje drobtinice23 pravi ...

Napisala si lepo cvetočo objavo. Z lepimi rožicami si pospremila na pot želje za prejemnika. Tudi meni je všeč marjetica s srčkom. Zopet eno tvojih fantastičnih ozadij.

Karen Dunbrook pravi ...

very lovely card....love the fresh look they have.
:) Karen

ArtMBR pravi ...

Krasna objava, lepo jo je prebrati in si napasti oči. Vse voščilnice so lepe, znaš tudi lepo poslikati. Seveda bom jaz dvakrat lajkala prvo, saj mi je všeč barva, način izdelave ozadja in pa seveda pikica na i, ki je pri tebi srček, ki paše v mojo galerijo.

Cvetoči travnik pravi ...

Objava kot se šika, saj ti vedno tako lepo z besedo pospremiš svoje izdelke. Tista prva mi je najljubša - ker je moja:). Seveda sta pa tudi ostali dve super in res hvala zanjo. Lep pozdrav, Andreja

Zvonka pravi ...

Sonja, tudi pri nas je bilo več kot noro. Ker smo ob gozdu in je v njem podrlo kar precej velikih smrek, nekatere s koreninami, druge je prelomilo, potem si lahko misliš kako nam je bilo...
Voščilnice so pa vse čudovite, same lepotičke. Prvo sem videla v živo, druga mi je pa noro dobro sestavljena. Lepo bodi,te imam v mislih.

Helena pravi ...

Pridna si, ker se lotiš zelo raznolikih tehnik in ti vse uspe. Tokrat si se čisto razcvetela :) Čudovite so in kličejo pomlad.

Nataša pravi ...

Vse so čudovite, najbolj mi je prva. Tisti srček iz flisa jo naredi tako "cart".

Valerija pravi ...

Veliko rožic in same lepotičke. Pri marjetici si me čisto očarala tudi s fantastičnim ozadjem.

*Urška* pravi ...

Šopek cvetličnih voščilnic v tvojem blogcu sem si ogledala,samo še komentirati nisem uspela.Se v službi intenzivno pripravljamo na morebiten obisk Korona virusa ;)
Zato pa zadaj z veseljem povem, da sem več kot navdušena prav nad vsako.Kljub vsemu pa je marjetica pri meni zmagovalna.
Lepo bodi <3

Renata pravi ...

Sonja, tvoj šopek cvetličnih voščilnic je nekaj posebnega. Vsaka je razred zase. Težko bi se odločila za eno. V vsako si dala delček sebe.
Krasne.

Jo pravi ...

What a dreamy card. Love the stencilled blue stars across soft blue ink blending. Repeating the blue strip sentiment really adds to the presence of that gorgeous daisy. Thanks so much for joining us at the CAS Mix Up Challenge!

My Paper Epiphany pravi ...

Beautiful trio of cards! I love the stencilled stars and pretty daisy! Thanks so much for sharing with us at CAS Mix Up:)

Tina pravi ...

Sonja, kako so lepe...tiste zvezdice v ozadju so me čisto začarale...nikoli jih ne bi uporabila skupaj s cvetjem...pa tako zelo lepo izpade!!!

Loll pravi ...

Wonderful grouping of pretty cards Sonja! Especially love your first one with the starry stenciled background and that sweet, dimensional daisy. Thanks so much for sharing with us at CAS Mix Up!

Linda pravi ...

Beautiful cards. Love the stenciled starry background. Thank you for playing along with the CAS Mix Up challenge xx