ponedeljek, 16. september 2019

Twofer Card #20

Kljub zavidljivemu številu prebranih knjig v zadnjem mesecu imam pošteno blokado pri pisanju. :-) Ne gre in ne gre. Sicer pa ob vsem tem, kar se naenkrat odvija v moji glavi, sploh ni čudno. Čudno je edino to, da nisem še ničesar pozabila narediti. :-)

Če že toliko nakladam o knjigah, bo najboljše da zapišem naslove zadnjih štirih, ki so "padle" v septembru. Z opombo, da jih toplo priporočam:

- Skrivni dnevnik Hendrika Groena starega 85 let
- Nadomestne volitve - Joanne Rowling
- Pogovoriti se morava o Kevinu - Lionel Shriver
- Smrtonosna belina - Robert Galbraith (psevdonim Joanne Rowling)

Terapije potekajo po planu. Danes nas je vzela v roke nova fizioterapevtka in nas že v bazenu tako namučila, da sem skrivaj pogledovala ležalnike in si predstavljala, kako bi bilo, da ostanem kar tam in telovadbo na suhem in vse ostale terapije preprosto preskočim. :-) S stisnjenimi zobmi sem vse oddelala, doma pa namerno spregledala dva škafa paradižnika, ki mi ju je dragi pripravil za kuhanje. Skrila sem se v brlogec. :-)



Voščilnici za Twofer Card izziv sem izdelala včeraj. Tema izziva so živalice. Srnica Najlepšega para je kot naročena priskakljala v moj brlogec in na voščilnici za izziv. :-)


 
Izdelala sem praznično voščilnico in čestitko ob rojstvu. Zaljubila sem se v to simpatično srnico. Z različnimi dodatki bo pogosta gostja mojih voščilnic čez vse leto. Tina je spet mislila na vse. :-)

Voščilnici prijavljam na izziv Twofer Card Challenge #20: Critters.

Praznična voščilnica

Srnico sem izrezala iz craft papirja,  jo senčila s tea dye distress blazinico in spremenila v srnjačka. :-) Na glavo sem mu nataknila Božičkovo kapo, mu okoli vratu zvezala rdeči šal in ga poslala v mrzlo zimsko noč.  Zimsko nebo sem izdelala v smušing tehniki z nanašanjem vseh mogočih barv, kot nas je učila Vladka. Na koncu sem vse skupaj pošpricala z belo tempero. Napis je angleški. Še ta teden gre na pot, na drugi konec sveta z ostalimi voščilnicami za Mihov dobrodelni bazar.

Praznično voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
Najlepši par: Zadeni novo kolekcijo (Srnica)
- Addicted to Stamps and More: Challenge #358: Holiday
- As You Like It: Favourite Santa Or No-Santa (& why) - I prefer to use critters with Santa's hat, because I like cute images on my projects :-)

Čestitka ob rojstvu

Tako zelo všeč mi je bila Tinina voščilnica, da sem z obema rokama pograbila njeno idejo. Še postavitev sem preplonkala. :-) Osnovo sem pošpricala z Vallejo sprejem. Idealna rešitev za unikatno ozadje in hitro izdelavo.

Voščilnico prijavljam v septembersko galerijo Najlepšega para (Srnica, Vesela pošta, Kreativni ovali, Ob rojstvu).

Lep pozdrav do naslednjič. :-)





16 komentarjev:

Tina Z. pravi ...

najprej - naj terapije dobro napredujejo in prinesejo veliko zdravja, čeprav je trenutno naporno.
srnjaček pa je prekrasen v obeh izvedbah, povsod mi je še posebej všeč ozadje.

Klara pravi ...

Ooo čudoviti sta! Super si se poigrala s srnicama! Držim pesti, da bodo fizioterapije obrodile sadove:)!

Tina pravi ...

Sonja, kako sem ponosna, da sem bila v navdih <3!!! Jaz pa bom z veseljem poskusila tvojo...kako lepo je tvoje nočno nebo!!!! ...in ti pomagam stiskati zobe za terapijo ;-)

Ne-Ja pravi ...

Sonja ti kar pogumno prestani terapijo - saj veš, da se gre zate ;). ampak tile dve srnici sta SVETOVNI - dojenčkasto mislim, da bomo vse kopirale, tvoje nočno nebo pa je razred zase :). Čudoviti sta obe :).

Valentyna Komisarenko pravi ...

Sweet cards! Adorable images and lovely color combo. Thank you for sharing with us at ATSM!

Cat Craig pravi ...

Your sweet deer looks so festive in his Christmas hat. Your second card is a darling birth congratulations wish. Thanks for playing along at Twofer Card Challenge #20

Majda pravi ...

Hi hi, kako sva bili povezani - res imava veliko skupnih stvari, vedno več, se mi zdi in to ne le na ustvarjalnem področju ;-)
Čudovito si umestila tvoji dve srnici in ozadje je res nadvse imenitno.
med terapijo pa razmišljaj le o prijetnih stvareh, kot naprimer snovenje novih ustc+varjalnih idej.
En velik objem k tebi, Majda

Majda pravi ...

Nagajivi tiskarski škrat - saj si prebrala pravilno kajne - ustvarjalnih idej :-)

Helena pravi ...

Letošnjo jesen in zimo bodo kraljevale srnice :)
Prav obe voščilnici sta enkratni.
Za terapije pa ti želim veliko moči in potrpežljivosti. Saj bo ... :)

Hali pravi ...

he he ja tale srnjaček je začaral prav vse in ja res je uporaben, komaj čakam, da ga tudi jaz uporabim na mojih izdelkih... Prekrasni sta obe verziji. Zdrži terapije, misli na to, kako ti bodo pomagale :-) Objem!

Brenda in IN pravi ...

I hope you are recovering from your physical therapy and it is helping you. Your cute deer cards captured my heart. I love his Santa hat and scarf and that happy bow for the birthday card is so cute too.

Darnell pravi ...

Isn't that deer just the cutest little guy? I just want to hug him, Sonja! You've made him look so great in his little Christmas hat and scarf and I love your night sky and heart constellation! He is also a perfect choice for a new baby card! The happy new parents will love it!! Thank you so much for playing in Twofer Card Challenge #20! Hugs, Darnell

Maja pravi ...

Cort sta obe😍. Naj terapije čim hitreje minejo! Seznam knjig sem si napisala na plonk listek za v knjižnico😉 Ne vem, ali si že brala od Ruth Ware? Če imaš rada kriminalke, ti bo všeč😀

Sarah pravi ...

Love that the little deer is wearing Santa's hat...so cute. Thank you for joining in at AYLI. Sarah DT

Lynne pravi ...

Such sweet reindeer, lovely cards both. Thank you for joining in at As You Like It. Lynne DT

Valerija pravi ...

Vidim, da že spet nekaj časa nisem bila na obisku pri tebi. Upam, da bo v hladnejšem delu leta bolje. To poletje in začetek jeseni mi res nikakor ni zneslo biti redna gostja na blogih...
Čudoviti voščilnici, obe, a za odtenek bolj me navduši praznična, saj si naredila sanjsko nočno nebo...