petek, 30. avgust 2019

Zima in poletje

Tokrat se oglašam na hitro in na kratko. :-) Ponovno me je zamikala nova tehnika. Res sem mahnjena na preizkušanje različnih tehnik. :-) Na izzivu CCT želijo videti praznično voščilnico v tehniki "Jožefov plašč". Inspiracijski izdelki in Andrejine snežinke so me popolnoma očarale.


Voščilnico prijavljam na izziv Christmas Card Throwdown: August Technique Challenge: Joseph's Coat

Nekaj časa in živcev mi je pobrala moja površnost, saj si nisem prebrala navodil. Ko sem obupala nad neuspelimi poskusi, sem si natančno prebrala navodila in pogledala Andrejin video. Potem pa ni bilo nobenih težav več. :-) Prvi poskus - na levi - je šel totalno mimo, saj sem uporabila čisto napačne blazinice in embosirala s belim praškom. Pri drugem poskusu je bil efekt že bolj viden, napaka pa je bila črna blazinica. Zakaj? Ker že počasi "spušča dušo". Pri tretjem poskusu sem vse skupaj pobarvala s temno zeleno blazinico in bila navdušena nad krasnim efektom.

Tole sta neuspela poskusa. Sicer pa, vedno pa res ne more vse uspeti v prvo. :-) 


Za kontrast tradicionalnim božičnim barvam vam pokažem še eno poletno z lavando.



Nastala je že pred dopustom. Ustvarjala sem z izdelki Najlepšega para. Prijavljam jo na naslednja izziva:
- Najlepši par: Galerija meseca avgusta (Vesela pošta, Lavanda, Ozadja z voščili, Kreativni ovali)
- Najlepši par: Zadeni novo kolekcijo (Vesela pošta, Lavanda)

Ups...je že petek. Hitro spat!


Lep pozdrav do naslednjič. :-)





12 komentarjev:

TracyB pravi ...

Thanks for entering your card over at 52CCT Challenge. I am glad that you didn't give up your creation is wonderful.

Helena pravi ...

Fajn, da pokažeš tudi, kadar kaj ne uspe. Ja, ta naša neučakanost, da bi sledili navodilom ima včasih neljube posledice. Pa ne velja le za ustvarjanje :) Prav, da nisi obupala. Krasna je. Tudi poletna z lavando je enkratna.

Cvetoči travnik pravi ...

Čestitke Sonja za vse poskuse in potem čudovit končni izdelek. Res si prizadevna. Vidim, da zaradi nestrpnosti vsi delamo iste napake, najprej na brzino in potem šele branje navodil. Tudi poletna lavanda je zelo lepa
Pozdravček Andreja

Ne-Ja pravi ...

Sonja super si se lotila nove tehnike - meni je to bolj ZF, sploh ker trenutno nimam neke volje po ustvarjanju. V glavnem, tvoja "tarpava" praznična voščilnica je TOP -mavrična s praznično zeleno :). Dobro pa veš, da me vedno kupiš s sivko - čudovit šopek si nabrala :).

Nena pravi ...

če ne bi napisala da si imela težave jih jaz ne bi opazila....pač druga tehnika :)
vsaka posebej in vse skupaj so lepe

Tina pravi ...

Sonja, tega Jožefa bom pa zdaj prav zares sprobala ;-)! In sivka mi je že na FB-ju vzela sapo!

Netta pravi ...

You are brave to show failed attempts! but I love how you kept trying!!! both cards are beautiful but I really love the Christmas one! good luck at 52cct!! Next time try it with a dark blue as it is so pretty

Valerija pravi ...

Jej, koliko čudovitih objav in izdelkov sem zamudila pri tebi... Lepo si ustvarjala. Meni pa je to poletje tako hitro odbrzelo mimo, da sploh ne vem kdaj... Upam, da bom v septembru uspela več ustvarjati in obiskovati bloge.

Andreja pravi ...

Ja, vaja dela mojstra ali mojster vajo, hmmm.... Ampak tebi je zelo lepo uspelo kot vedno pri raznih tehnikah :-)) Čudovito "oblekco" si naredila svoji praznični čestitki.
Hvala, ker ustvarjaš z nami pri 52CCT.

Goga pravi ...

A veš kaj, lepo, da pokažeš tud ponečedke. Moji romajo v koš 😂😂. Pa verjemi, da jih je pri tej tehniki bilo nekaj 😂😂. Krasno si ustvarjala, všeč mi je smrečica ala Jožef in tudi poletna dišeča sivka.
Hvala, da si se nam pridružila pri 52CCT. Goga

Renata pravi ...

ZF z "Jožefovim plaščem" za mene. Meni sta všeč tudi neuspela poskusa. Lavanda pa zmaga. Čudovito!

Tina Z. pravi ...

vau, super nova tehnika, zanimiva v svoji drugačnosti. tudi neuspele poskuse se da uporabiti še za kaj novega. in sivka, sivka ...