sobota, 27. julij 2019

Vabila in škatlica presenečenja

Prevroče je za predolgo pisanje in branje, zato bom tokrat kratka. :-) Pokazala pa vam bom vabila in škatlico presenečenja, ki sem jo izdelala za krst malega fantiča. Krst je bil prejšnjo nedeljo, vse skupaj pa je nastalo že veliko prej.

Najprej preprosta vabila, izdelana z ustvarjalnimi pripomočki Najlepšega para, stencil šablono Simon Says Stamp in distress blazinicami.


Vabila prijavljam v julijsko galerijo Najlepšega para (pravokotniki s šivi, valoviti pravokotniki, dve mali pentlji, štampiljka vabilo iz seta Prisrčne čestitke,  darilo ob nakupu -na glavo postavljen obesek za novoletno jelko - Ne-ja, hvala za idejo).

Boter malega Larsa si je želel, da v izdelek, ki ga bo podaril svojemu krščencu, vključim fotografije. Nič drugega mi ni padlo na misel, kot škatlica presenečenja.






Vabila in darilo sem povezala s stencil šablono in krstno svečo na pokrovu manjše škatlice v notranjosti. Vsi izrezi so senčeni z distress blazinicami, osnova za izdelavo škatlice pa je beli akvarelni papir.

Škatlico presenečenja prijavljam na naslednja izziva:
- Simon Monday Challenge Blog: Simon Says: Not A Card
- Najlepši par: Zadeni novo kolekcijo (Vesela pošta)


Lep pozdrav do naslednjič. :-)




11 komentarjev:

Ne-Ja pravi ...

Sonja tole si pa fantastično skombinirala. Všeč mi je kako si vpletla "blago" v ozadje - deluje pristno :). Ideja pa je za "ponucati" a ne ;). Mirno noč naprej.

Moje drobtinice23 pravi ...

Sonja, prečudovit komplet si naredila. Karo vzorec res deluje kot pravo blago. Želim ti lep vikend.

Helena pravi ...

Hihi, pri meni je podobno s pisanjem :)
Sonja, čudovita vabila in bunkica za plamenček je res dobra pogruntavščina. Škatlica presenečenja pa bo zelo lep spomin na ta dogodek.

Tina Z. pravi ...

Kako zelo lepo in nežno.

Majda pravi ...

Oooo lepo, tudi meni je karo vzorček top, prav tako novoletni obesek. Si me nasmejala z njim - kaj vse pride prav, kajne?!
Pri nas je vročina danes malce znosnejša, naj bo tudi pri tebi.
En velik objem k tebi, Majda

Zvonka pravi ...

Krasna vabila si izdelala in tista ideja s plamenom sveče je svetovna, nikoli se ne bi spomnila, pa kako lepo izgleda. Super stencil vzorec, sama imam tako štmpiljko. Škatlica ima vse potrebno in je skrbno izdelana. Lp

Nataša pravi ...

Čudovito in povezano oboje. Top ideja z obeskom obrnjenim na glavo :)
Lep vikend.

Klara pravi ...

Čudovita vabila si naredila! Zmaga plamenček:)! Škatlica v škatlici je pa tudi prav ljubka! Še 14 dni do dopusta? Naj hitro mine:)!

moi pravi ...

Krasna ideja, za ponucat (s plamenom :D
Vabila in škatlica pa preprosto cakana.

helena pravi ...

Tole s plamenčkom si prav vrhunsko izdelala :), sicer je pa cel kompletek prav prisrčen v nežnih barvah.

Renata pravi ...

Sonja, vse je super. Nežna modrina na belini. Svečka z bunkico je unikat. Ideja za vikat. lp