ponedeljek, 10. december 2018

Veseli december in izzivi

Saj ne morem verjeti, kako hitro se je leto obrnilo. Pri meni je spet tako kot lansko in predlansko leto in vsa leta prej. Do ušes in čez sem zakopana v ustvarjanje prazničnih voščilnic. :-) In spet mi teče voda v grlo. :-) Vem, da bo vse končano pravočasno. Čez leto se mučim z vsako posamezno praznično voščilnico, decembra pa gre, kot namazano. :-)

To jesen sem zamudila marsikateri izziv, ampak pisanje potopisa mi je vzelo večino časa, namenjenega računalniku. V veliko veselje mi je, da je bilo moje pisanje poplačano z veliko čudovitimi komentarji in ogledi. Ko se nečesa lotim, želim tisto speljati do konca, pa četudi pri tem trpijo druge stvari. :-)

Sedaj pa vam pokažem, kaj se dogaja v mojem brlogecu.

Po dolgem času sta se Tina in Vladka vrnili z izzivom Ko me inspirira. Tokrat so ju inspirirala srca na Jernejinih škatlicah. Ustvarili sta čudoviti praznični voščilnici s srčki, vsaka v svojem stilu. :-) Mene sta navdušili in z veseljem se pridružujem njunemu izzivu s svojim srčkom. :-)


Akvarelni papir sem pošteno razmočila in pobarvala v prazničnih barvah. Ko se je posušil, sem ga prelepila s prozornim lepilnim trakom, kot je svetovala Tina v MŠPU, in izrezala s šablono srca Najlepšega para. Podložila sem ga z moss gumo in zalepila na osnovo. Srednji del osnove sem embosirala s šablono Valoviti kvadrati s šivi. Srček sem obesila in mu dodala pentljo.

Voščilnico prijavljam na izziv Ko me inspirira #67

Podobno kot srce, sem izdelala zvezdo, le da sem na tej voščilnici srednji del izdelala s šablono iz seta Šivanje od Najlepšega para.


Voščilnico prijavljam na izziv CAS Christmas Card Challenge December: Stars

Palčki Najlepšega para so v mojem brlogecu pobarvani v najrazličnejših barvah in marsikateri skoči na voščilnico. :-)



Tukaj sem se igrala s kraft papirjem, plastično šablono Topli žarki, vročim embosiranjem in barvanjem. Voščilnica je izdelana po skici, ki jo tokrat želijo videti na Craftalnici.

Veselega palčka prijavljam v Craftalnico zziv #225: Božična voščilnica


Za že tradicionalni Veselodecemberski  izziv pri Metuljčici, ki je te dni že drugič postala babica, česar sem skoraj tako vesela, kot ona, pa sem pripravila voščilnico, na kateri sta palček in angelček, kar sta ključni besedi drugega tedna.



Ozadje voščilnice sem pobarvala z distress blazinicami in za nebo izrezala zvezde s šablono iz seta Zvezdnato nebo Najlepšega para. Vse skupaj sem podložila s srebrno folijo, da se zvezdice lepo bleščijo, ampak tega fotografija ne pokaže. (Pripombe in pritožbe sprejema moj dragi, ki je v sončnem dopoldnevu ustvarjal umetniške fotografije. ) Ne vem, kaj je angelček obljubil palčku, da ga pelje v samokolnici. :-)

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
- Veselo decemberski izziv 2018 (ključni besedi angelčki in palčki) 
Najlepši par: Galerija meseca decembra  (vsi uporabljeni ustvarjalni pripomočki so od Najlepšega para)
- Addicted to Stamps and More: Challenge #321: Anything Goes

Za konec pa vam pokažem še okraske, ki sem jih izdelala po Vladkini predlogi. Namenjeni so bili v galerijo MŠPU, ampak mi je nekdo napačno napisal datum, do kdaj lahko prijavim izdelke. Če najdem nepridiprava, mu navijem ušesa. :-)



Vsak okrasek je zapakiran v darilno vrečko, skupaj s sladkim presenečenjem. Rezalno šablono darilne vrečke sem dobila od Darnell. :-) Darilca bo Veronika podarila svojim sodelavcem.

Okraske prijavljam na izziv Scrapping4FunChallenges: Challenge 130: Christmas


Lep pozdrav do naslednjič. :-)




27 komentarjev:

Bonnie pravi ...

Love your rainbow heart and star, Sonja! They are so pretty with the embossed frame! Thanks so much for sharing with us at CAS Christmas!

Christine Alexander pravi ...

Such fun cards, I love our pretty rainbow star and heart and wow that embossing on kraft is so perfect with your gnome. thanks for joining us at CAS Christmas.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Wauuu Sonja,
to pa se kadi ven iz tvoje delavnice.
Super izdelki :)
Vidim, da nas je vse navdušil ta Rayherjev darilni papir,
tudi jaz sem ustvarjala z njim.
Vrečke so top, a imaš model, ali si sama naredila osnovo zanje?
Lep dan
Tamara

oldpunca pravi ...

Tamara, za vrečke imam rezalno šablono.

Metuljčica pravi ...

Sonja, najprej sem moram vstaviti pri voščilnici za veselodecemberski izziv, ki me je tako zelo navdušila, da sploh ne znam opisat. Res domiselna izvedba. Pridna, kot vedno ti je uspelo izdelati toliko lepih voščilnic in daril. Vse po vrsti je prekrasno. Itak pa sem še pod lepimi vtisi tvojega potovanja......Hvala za čestitke ob rojstvu Jaka.

Klara pravi ...

Tudi meni so v oči padle vrečkice in papir:)! Meni je pa tako lep, da mi ga je kar škoda že začeti:)... Novoletne ti pa tudi gredo dobro od rok!

Helena pravi ...

Zelo pisana četica samih krasnih voščilnic. Pridna, ker ti vse uspe poštimati.
Vse tvoje potopisne zapiske sem z veseljem in velikim "apetitom" prebrala, čeprav nisem pri vseh komentirala :)

Hali pravi ...

uu čudovito...vrečke in okraski so top, nalog na izzivih pa se tudi krasno lotiš in dokončaš :-) Pridna!

*Urška* pravi ...

Ti si pa res ena pridna škratkica,ki izdeluje novoletne stvari.Ena stvar lepša od druge in veš kaj...moj poklon.

moi pravi ...

No, pa si bila vseeno pridna, kjub zamudnemu pisanji dnevnika, za kar pa se ti še tukaj zahvaljujem.

Andreja pravi ...

Čudovite praznične voščilnice in okraske si naredila :-))
Lepo si sledila naši skici :-))
Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

Ne-Ja pravi ...

Sonja pa ti si res multipraktik- same lepotičke na kupu in sploh ne vem katera mi je bolj všeč...palček, ki vozi angelčka me je zagotovo najbolj nasmejala :-P

Vladuška pravi ...

Tudi pri meni je zelo podobno vzdušje - čez leto mi ne gre s tovrstnimi voščilnicami, zdaj pa se zaštarta samo od sebe :) Zelo lepo si ustvarjala in prepričana sem, da ti vseeno malo pomagajo palčki ;) Hvala, da si se pridružila tudi izzivu. Pa obeski so krasni.

Loll pravi ...

Beautiful group of cards Sonja! They are all so pretty! Your star is gorgeous with the soft colours and red cording. Thanks for sharing with us at CAS Christmas!

Trina P. pravi ...

Wonderful collection of cards, Sonja. The pastel rainbow coloured star for our challenge is so soft and pretty. The framing highlights it perfectly. Thank you for joining us at CAS Christmas Star challenge. x

Zvonka pravi ...

Sonja, kot vedno si krasno ustvarjala, vsaka voščilnica posebej je nekaj lepega in V. sodelavci bodo navdušeni. Pozdrav.

Cindy C. pravi ...

Super cute projects!!

Natasa pravi ...

Uff, kdaj ti vse to uspe Sonja? Zelo lepo si ustvarjala, od voščilnic do darilc. Obeski so enkratni! Zelo lepo!

Darnell pravi ...

You definitely made up for all the time you spent writing your travelogue, Sonja! You have been very productive and each.and.every.creation is festive and magnificent! Wonderful for all the challenges! 🎄Happy Holiday Hugs, Darnell

Valerija pravi ...

Uau fantastična objava in sami prekrasni izdelki. Svetovna ideja, da palček v vozičku pelje angelčka in tile okraski in vrečkice... super!

Renate pravi ...

Prachtige kaarten heb je gemaakt, Sonja.
Dank je wel voor je deelname aan S4F
Renate DT

Goga pravi ...

Uff si bila spet pridna. Tako lepo si praznično ustvarjala. Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. LP Goga

Creative Arts and Crafts pravi ...

Beautiful. Thank you for joining us at Scrapping4fun.
VarshaDT

Nance pravi ...

Beautiful rainbow watercolored star card, Sonja! And so many other fun cards too! THanks for joining us at CAS Christmas!

Tina pravi ...

Sončica...saj ne vem, kje naj začnem...a moram pri angelu, ki se je parkiral v samokolnico in še prepričal palčka, da ga malo popelje naokrog...ne vem, če je svetovno dovolj dobra beseda...rečem raje kar vesoljno :-))))!!! Pa še palček in žarko in krasno pisano srce in zvezda. Hvala ti za ves navdih...čarobno na kvadrat!

Majda pravi ...

Kako hitro teče čas, kajne?! A če si organiziran kot si ti, se vse izpelje pravočasno, kajne?! Jaz že vem, saj tvoja pravljična voščilnica že krasi mojo praznično galerijo. Hvala ti iz srca. Moji medvedki je še prav posebno padla v oko - drobna okenca, v katerih sije svetloba so jo čisto navdušila.
Naj bodo čarobni tvoji prazniki, nasmejani in objemov polni, Majda

Majda pravi ...

In hvala, ker si svoje okraske delila z nami na blogu Scrapping4fun. Vedno te je lepo srečati, pridi še :-)
Majda