četrtek, 27. december 2018

Med prazniki

Dolgo me ni bilo na blogu, zato pa se je  iz mojega brlogeca kar kadilo od ustvarjanja. :-) Iz ostalih prostorov v stanovanju pa se je kadilo od okraševanja. :-) Čeprav sva z dragim sama doma, si z veseljem narediva praznično vzdušje. Tudi otroka sta si zaželela fotografij okrašenega doma.
  

Tole je naša letošnja smrečica, ki to ni. :-) Veronika in Andrej sta naju razvadila, ker sta dve leti zaporedoma prinesla smrečico iz njune parcele. Letos pred prazniki pa so tam skopali temelje in smrečic ni več. Z dragim pa sva pozabila, da se je treba pravočasno pripraviti za nakup. In ni nama preostalo drugega, kot porezati veje na domači smreki, jih postaviti v vazo in okrasiti. :-) Okraševanje je pripadlo meni. Okraski so iz slame, potreseni z bleščicami, ki  jih je polno po celem stanovanju. :-)

Lepe želje, ki so prispele po pošti, sem obesila na vrvico v dnevni sobi. Hvala vsem in vsaki posebej. Ena je lepša od druge in ves čas jih občudujem.


Tole je pa gasilska fotka voščilnic, ki sem jih sama izdelala. Nekaj jih manjka, ker so šle že prej na pot, nekaj sem jih naredila za mamo, nekaj pa po fotošutingu. Če prištejem še tiste za Mihov bazar, pa smo že pri stotici. :-)


Pozabila sem vas opozoriti, da bo objava dolga. :-) Če sedaj skuhate čaj, bo do konca branja ravno primerno ohlajen. :-)

Za otroka rada izdelam podobne voščilnice. Ko sta bila majhna, sta vedno dobila podobna darila, da ni bilo nepotrebnega prepiranja. :-)

 Leva je šla k Veroniki in Andreju, desna pa k Mihi in Moniki. Pobliže vam pokažem Mihovo.


3D voščilnico sem izdelala po navodilih Tine. In namerno zamudila izziv MŠPU, ker sem želela, da jo otroka prej vidita v živo. Ustvarjala sem z ustvarjalnimi pripomočki Najlepšega para (za smrečico pa ne vem, od kod je prišla), z distress blazinicami in belo tempero.

Prijavljam jo na naslednje izzive:
- Craftalnica: Izziv#226: Prazniki pred vrati
- Veselodecemberski izziv pri Metuljčici - ključne besede palčki, hiške, modra barva - Darja hvala za čudovito presenečenje.
- Najlepši par: Galerija meseca decembra
- Simon Wednesday Challenge Blog: Symon Says: Anything Goes
- Scrapping4funChallenges: Challenge 130: Christmas

Nastalo je še nekaj darilnih vrečk z obeski. Ups, šele sedaj vidim, da sem pozabila fotografirati od strani. Med dve snežinki, ki sem ju embosirala s šablono še ene snežinke (vse od Najlepšega para), sem zalepila moss gumo enake barve, kot je pentlja.



Vrečke in obeske prijavljam na izziv Moving Along With the Times: 87 - Anything but a Card

Svojim sodelavcem sem podarila magnetke. Lesene ploščice sem posprejala s Valleyo spreji, ki jih je predstavila Vladka. Okrasila sem jih z napisom in pentljico Najlepšega para. Ti spreji so res čudoviti. Krasno se da čarati z njimi. Ugotavljam edino, da bom potrebovala večjo barvno paleto. Ni videti konca mojim željam. :-)


Za konec vas vabim, da se mi pridružite na drsanju. :-) Po dolgih treh letih sem spet na ledu. Občutek je fantastičen. Sicer sem postala malo bolj nerodna (ali pa previdna) in drsam brez trojnih Axlov in Bilman piruete. :-) Prestope nazaj in kakšen obrat pa še obvladam. :-) 


Če se letos več ne beremo, vam želim uspešen skok v novo leto! 🎄


Lep pozdrav do naslednjič. :-)




22 komentarjev:

Tina Z. pravi ...

kako krasna objava in čudovito je videti vse voščilnice, tako tvoje kot prispele na vaš naslov. pa magnetke in obeske, super so!
oo, pa še drsati znaš, jaz nikoli ne zberem poguma, da se spravim na drsalke - no, morda uspe hčeri, da me kdaj prepriča pri svojih podvigih.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Hej!!!....A je res že konec????....Saj se kave še dotaknila nisem!!!!!...nisem imela čas, ker je bilo vse tako zanimivo....Veliko stvari se je dogajalo pri tebi, zdaj si pa zaslužiš, da gladko oddrsaš novemu letu naproti....

Sapfina (Barbara) pravi ...

Kako lepo je pri vas!!! Koliko ustvarjalnih podvigov se je dogajalo pri tebi!!! Z navdusenjem sem celotno objavo zauzila kot bi mignil in kar pozabila na caj ;)

Sapfina (Barbara) pravi ...

Joj, in hvala za precudovito voscilnico z veselim palckom. :) <3

Helena pravi ...

Četudi sta bila sama, je prav, da sta si naredila praznično in okrašeno. S smreko sta se znašla :) Lepo je videti vse narejene in vse dobljene voščilnice. Tudi z drsanjem si se spopadla :) Uživajta še naprej in lepo praznujta!

Ne-Ja pravi ...

Šjora tole si pa svetovno spedenala od obeskov, improvizirane smrečice, vseh drobnih darilc in seveda fenomenalnih voščilnic. Hvala za palčka, ki je priromal do naju :)!

Klara pravi ...

Uh mene pa na led ne spraviš, sem vedno cela pobuškana... Voščilnice so pa vse po vrsti lepe in prav razumem te, v povezavi s podobnima voščilnicama za otroka:D, imamo podobne zahteve:)...

draica pravi ...

Sonja! Srečno in zdravo naj bo leto 2019!
Pa še naprej tako rastoče, cvetoče, ustvarjalno!

Wendy L pravi ...

Sweet little gift tags, thanks for joining us at MAWTT. Xxxx

Cvetoči travnik pravi ...

Nisem opazila da je objava dolga, sem pa opazila vso tvojo energijo in zalogo idej, ki si jih spravila na papirčke, okraske take in drugačne, na koncu pa energijo izganjaš še na drsališču- fantastična si. Vse dobro, naj te nič od tega ne zapusti in uživajta s tvojim dragim, Andreja

AndrejaM pravi ...

Res bogato praznično ustvarjanje! Hvala, ker sodeluješ v CRAFT-alnici!

Nataša pravi ...

Čudovito imata in zelo si bila pridna s prazničnimi voščilnicami.
Magnetki in darilne vrečke so vauuu.
Lepe praznike še naprej in vse lepo v 2019.

Majda pravi ...

Ponovno deliš z nami ustvarjalni šopek samih srčnih izdelkov - za idejo in izvedbo dobiš eno veliko petico oz. desetico po ameriško ;-)
Hvala, ker si se ponovno oglasila na blogu Scrapping4fun, vedno te je lepo srečati :-)
Lepo, lepo bodi še naprej,se že veselim prihodnje objave, Majda

Zvonka pravi ...

Sonja, spet in spet si pridna, pa naj bo v tvojem brlogecu, domu ali pa celo na drsališču. Energije ti očitno ne zmanjka in prav je tako. Pozdrav.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Wauu neumorna Sonja. Prekrasnosi ustvarjala,se zabavala,...najbo tudi vikend čaroben.

Unknown pravi ...

Čudovito vse Sonja, dobljeno in poudarjeno, res te je tako lepo brati ... pa včeraj smo te pogrešali....

Goga pravi ...

Hvala za opozorilo, vendar večina nas že ve, da so tvoje objave dolge. Dolge in polne čudovitih utrinkov iz življenja in čudovitega ustvarjanja.
Spet si bila pridna in spet si toliko naredila in razveselila cel kup ljudi. Tudi mene z čudovitim venčkom na voščilnici. Hvala ti zanj in lep preskok v Novo leto.
Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Goga

Poppyfield Card Crafts pravi ...

Such cute gift tags. Thank you for joining us at MAWTT with our challenge

June/DT

Vesna M. pravi ...

Uau in uau, krasni izdelki in krasna objava.

iris-irena pravi ...

Krasbi izdelki!

Andreja pravi ...

Čudovite praznične voščilnice s palčki si naredila :-))
In bravo za drsanje, simpatična fotka .-)))
Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno.

Valerija pravi ...

Super sta se znašla s smrečico,ki to ni. Zelo mi je všeč, lepo si jo okrasila.
Domiselno si razstavila tudi prejete voščilnice in uau...okrog 100 voščilnic... Pridna punca.
Bravo za drsanje.