ponedeljek, 27. avgust 2018

Po dopustu

Po dopustu in nujnem urejanju vrta sem spet med svojimi papirčki in barvicami.  Veronika pridno skrbi, da ne zaspim. :-) Po novem izdelujem otroške voščilnice za njene prijateljice.

Za prvi rojstni dan male Sofie sem izdelala voščilnico po skici iz Craft-alnice. Z veliko pomočjo izdelkov Najlepšega para.




Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
- Craft-alnica: Izziv #218: SKICA
- Najlepši par: Galerija meseca avgusta (Kvadrati s šivi, Pri Slonovih, Okrasimo s cvetjem, Male številke, Velike in male črke, Kreativni krogi, Na travniku, balon so posodile (Ne)strašne pošasti)
- Scrapping4fun Challenges: Challenge 112: Anything Goes
- Adicted to Stamps and More: Challenge #306: Anything Goes

Spodnja voščilnica pa mi je naredila kup sivih las, saj česa podobnega nisem še nikdar izdelovala. Baby Shower za fantka. Baje je bila naročnica navdušena.




Izrez oblačil za dojenčka sem embosirala v šabloni in dodala malo barve. Nasmejano sonce jih bo hitro posušilo. Ozadje je nasmušano z modro distress blazinico. Na ovitek sem dodala veliko akvarelno srce pobarvano z mavričnimi barvami in v njem malo modro srce. Vsi uporabljeni ustvarjalni pripomočki razen dojenčkovih oblačil so od Najlepšega para.

Voščilnico prijavljam na naslednji izziv:
- Time Out Challenges: Challenge #116: Bright


Lep pozdrav do naslednjič. :-)



23 komentarjev:

 1. Kako pridno sonček suši mini oblačilca! Super izgleda! In rozika je tudi lepa...

  OdgovoriIzbriši
 2. Obe sta tako ljubki in srčni. Na prvi slon tako simpatično napihuje balon. Perilo pa se veselo suši pod nasmejanim soncem. Odlično.

  OdgovoriIzbriši
 3. Najprej super dopust, potem malo sproščanja na vrtu, sedaj pa izdelava voščilnic za najmlajše - same lepe in prijetne stvari se ti dogajajo.
  Obe voščilnici sta simpatični in seveda ljubki, kot se spodobi za takšni priložnosti.

  OdgovoriIzbriši
 4. Ljubko, ljubko in še 1x ljubko. Zdaj, ko je naval pri prijateljicah, se morda kaj hitro lahko zgodi, da boš tudi ti babi :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Sonja ti imaš res carske ideje :)! Obe voščilnici sta svetovni in takooo cart. Ampak veš, da se strinjam s Heleno - ko se 1x začne baby boom v družbi gre kar po vrsti naprej ;)

  OdgovoriIzbriši
 6. you did a super job with the baby shower card. The clothes look so sweet on the line and I love how the sun really pops against the pale blue. Thanks for joining Time Out

  OdgovoriIzbriši
 7. These are both so sweet, Sonja ... those little clothes on the line are just adorable in the sunshine! Thanks so much for playing along with us at Time Out! Anita :)

  OdgovoriIzbriši
 8. Ena bolj ljubka kot druga.Se jih kar ne morem nagledati.

  OdgovoriIzbriši
 9. Saj sem ti grozila s še enim komentarjem:))) - tako fletn si vse nasmušala in naredila simpatično postavitev. Pa kako super si spakirala. Hudo simpatični obe voščilnici in fino je, da si bila "primorana" nekaj časa prečipeti v brlogecu -saj vem, da ti je pasal, vrt že počaka:)). Lep pozdravček in objem Andreja

  OdgovoriIzbriši
 10. Obe sta ti odlično uspeli. In ovitki so odlična ideja Hvala, ker z roza voščilnico sodeluješ v CRAFT-alnici

  OdgovoriIzbriši
 11. Sonja, kako lepo je ponovno videti tvoje mojstrovine. Baby shower voščilnico si izvedla vrhunskoooo in tudi Sofijin prtvi rojstni dan si tako veselo in razigrano popestrila s svojim slončkom.

  OdgovoriIzbriši
 12. Both of them are lovely. Envelopes are so cute too.
  Thank you for playing with us at Scrapping4fun.
  Priya DT

  OdgovoriIzbriši
 13. Beautiful project
  Thank you for joining us at Scrapping4fun
  Renate DT

  OdgovoriIzbriši
 14. Ko sem videla tvoj zapis dopusta, sem seveda z veseljem prebrala kaj vse si doživela in kot vedno si me navdušila. Ravno tako pa sem navdušena nad tvojim ustvarjanjem. Za takšne luštne priložnosti, ki se tičejo otrok je najlepše ustvarjati....

  OdgovoriIzbriši
 15. Such cute creations! Thank you for sharing your card with ATSM!

  OdgovoriIzbriši
 16. Ljubko na kvadrat Sonja! Kako lepo si ponovno upoštevala želje, pa izzive, izbrala popolne barve ... Kar osvetlila si današnji deževen dan!
  Hvala, ker ju deliš v galeriji Scrapping4fun - tako lepo te je srečati :-)
  Danes, ko v vrtu dežuje, upam, da najdeš čas tudi za ustvarjanje - se že veselim, kaj bo nastalo, Majda

  OdgovoriIzbriši
 17. Kako čudoviti sta obe voščilnici, ne bi mogla izbrati ljubše...meni je vse za malčke tako ljubko!

  OdgovoriIzbriši
 18. Two adorable baby cards, Sonja! I love the coloring and the designs!! Hugs, Darnell

  OdgovoriIzbriši
 19. IIIIIIIiiiii kako so cartkane te otroške....še posebno prva s slončkom...dobra postavitev...pa cujnce se ti lepo sušijo...ni kaj...Mi je pa vedno všeč, kadar narediš te malo širše kuvertice...so res nekaj posebnega.

  OdgovoriIzbriši
 20. Krasne so, vsaka zase čudovita!
  Hvala Sonja za tvoje voščilo ob mojem rojstnem dnevu.
  Lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 21. Krasno si sledila naši skici in naredila ljubko otroško voščilnico :-)) Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

  OdgovoriIzbriši
 22. Joj kok sta luškani obe. Taprva lepo sledi naši skici, tadruga za baby shower 8 neki novga pri nas) je pa tud luškana.
  Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vašega obiska in komentarja. Hvala!