ponedeljek, 30. april 2018

Škalica presenečenja

Pri nas so te dni čisto posebni prazniki. Skupaj praznujemo Novo leto, Veliko noč, Mihov rojstni dan in Prvomajske praznike. :-) Čez leto smo bili vsak na svojem koncu sveta in Slovenije, sedaj smo pa končno skupaj in to je treba proslaviti na veliko. Ne da se povedati, kako lepo je, ko je hiša polna smeha, ko lahko objamem oba otroka in njuna partnerja in ko se kuha v malo večjih "piskrih". :-) Za računalnik in blog mi tako zmanjkuje časa. Ampak tega bo dovolj, ko bova z dragim spet sama. :-(

Ker se bo na Craft-alnici kmalu zaključil izziv, ki ga ne želim zamuditi, bom na brzino spisala tole objavo. Pred kratkim sem izdelala škatlico presenečenja ob rojstvu malega fantiča. Uporabila sem dizajnerski papir, ki ga zelo redko uporabljam na svojih izdelkih.


Papir je iz Hoferja, izrezi so skoraj vsi iz moje škatle "za nujne primere", čudovit napis pa je štampiljka Veselje ob rojstvu Najlepšega para. Od Najlepšega para je tudi krog s šivi in kvadrati s šivi. Da ne pozabim: copatke za malega junaka je naštrikala moja mama. Pri osemdesetih še vedno obvlada pletilke. :-)

Škatlico presenečenja prijavljam na naslednje izzive:
- Craft-alnica: Izziv #209: Dizajnerski papir
- The Male Room: Challenge #84: Anything Apart From A Card
- Scrapping4fun Challenges: Challenge 114: Anything Goes
- Simon Wednesday Challenge Blog: Simon Says: Anything Goes
- Najlepši par: Galerija meseca aprilaLep pozdrav do naslednjič. :-)

23 komentarjev:

 1. Ooo lepa je! Skupaj z mamo sta dream team :)! Lepo praznujte še naprej :)!

  OdgovoriIzbriši
 2. Najprej si vzemi čas za svojo familijo, blog bo tukaj tudi ko tovjih dragih ne bo doma. Škaltica je čudovita in vsaka čast tvoji mami da pri teh letih še vihti pletilke :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Čudovita škatlica, ampak sedaj se pa le posveti svojim dragim, saj ti trenutki so neprecenljivi in tako hitro minejo...
  Uživajte!

  OdgovoriIzbriši
 4. Prikupna škatlica. Zelo mi je všeč, da si uporabila vzorčast papir in dodala samo bele izrezke. Čudovita. In copatki. Nadvse krasno darilo.

  OdgovoriIzbriši
 5. You are definitely very talented with artwork. Loving this card and the colors and detail you used. Looks amazing, thanks for the share. Keep up the posts.
  Greg Prosmushkin

  OdgovoriIzbriši
 6. ooo Sonja, kako lepe copatke si dodala v škatlico presenečenja :-)) Zelo lepo si jo izdelala. Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!
  Sedaj se pa le posveti svojim ...

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala, ker sodeluješ v izzivu pri The Male Room :-))

   Izbriši
 7. So cute and clever, a great keepsake.
  Thanks for sharing with us at Simon Says Stamp Wednesday Challenge. Have a great day x

  OdgovoriIzbriši
 8. Kako lepo darilo. Pridni obe z mamo.
  Uzivajte z druzino!

  OdgovoriIzbriši
 9. Ojla Sonja, kako dobro te razumem, da ob tej radosti druženja z otroci ni časa še za "našo najbolj pomembno postransko stvar:)". Je pa skupaj z mamo nastalo lepo darilo, čestitke kar obema:). Uživaj v družbi tvoje mladine. Tudi jaz zadnje tedne komaj ujamem še kakšen trenutek za ustvarjanje, tudi meni se ponujajo druženja, ki jih ne želim zamuditi:). Lep pozdravček k tebi Andreja

  OdgovoriIzbriši
 10. Sonja, se veselim s teboj, uživaj s svojo mladino. Mi smo imeli tudi eno lepo družinsko potovanje med prazniki. Tudi meni primanjkuje časa za ustvarjanje, ampak po druženju z svojimi, človek dobi pravi zalet... Škatlica je čudovito darilo, res sta carici, obe z mamo.

  OdgovoriIzbriši
 11. Zelo luštna škatlica. Uživaj s svojimi najdražjimi, z objavami boš pa nadoknadila potem.

  OdgovoriIzbriši
 12. Lepo sta zopet združili svoje spretnosti in naredili čudovito darilo.
  Sem vesela zate, da si uživala s svojimi sončki :)

  OdgovoriIzbriši
 13. Evo, medgeneracijsko sodelovanje, ki je čudovito uspelo v vseh pogledih. Čeprav imaš sedaj v času "praznovanja" bolj malo časa, se ne bojim, da ti ne bi uspelo vsega nadoknaditi. Juhej!

  OdgovoriIzbriši
 14. Kar topim se ob misli na vse vaše skupne trenutke in srčno povezanost, ki tokrat ne pozna meja ;-)
  Škatlica pa - cart na kvadrat, da o copatkih ne govorim! Mojca ima idejo, da pričnemo s skupnim pletenjem iz dnevne v dnevno na daljavo. Kolikor jo poznam, ji lahko še uspe prepričati nas :-)))
  Hvala, ker si jo dala na oglede tudi v galeriji Scrapping4fun, Majda

  OdgovoriIzbriši
 15. uživajte v vaših neprecenljivih trenutkih in naj traaajajo ... škatlica pa tako mehka in topla, čudovita!

  OdgovoriIzbriši
 16. Zelo sem vesela zate, da ste se lahko koncno podruzili in pocartali! Skatlica je pa tako prikupna in ti pleteni copatki ... bravo mama! Torej je tudi mama taka ustvarjalna dusica. Lepo <3

  OdgovoriIzbriši
 17. Ker sem tudi jaz na polno uživala na počitnica zamujam s komentarji. Verjamem, da ste ali pa še uživate. Prav je tako.
  Še dobro, da si imela tole rezervo. Krasna škatlica in izbor papirja. Copatki pa ,kako kjut..
  Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

  OdgovoriIzbriši
 18. Čudovita škatlica. Krasen papir. Še copatke sta zadele z barvo. Vse lepo usklajeno.

  OdgovoriIzbriši
 19. Sonja uživaj v skupnih trenutkih, praznujte in se veselite skupnih trenutkov. Blog in objave bodo počakale. Tvoja škatlica mi je zelo všeč, ker si z belino in belimi izrezki dosegla nežnost in milino ob rojstvu novorojenčka. :) Pozdrav mesečne gostje CRAFT-alnice.

  OdgovoriIzbriši
 20. Oh this is adorable! I love the exploding box and those cute little booties inside. Fabulous work. Sorry to be so late commenting, thank you for playing along with our Anything but a Card challenge at The Male Room. Deborah, DT.

  OdgovoriIzbriši
 21. Lovely exploding box
  thank you for your lovely entry at Scrapping4funChallenges
  Rachelle DT
  https://scrapping4funchallenges.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 22. O I love this explosion box.
  So very beautiful.
  Thank you for playing with us at Scrapping4fun challenges.
  Priya-DT

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vašega obiska in komentarja. Hvala!