sreda, 17. januar 2018

Twofer Card Challenge

V virtualnem ustvarjalnem svetu obstaja veliko izzivov kamor lahko prijavljamo svoje izdelke. Vsak je po svoje zanimiv in nas spodbuja h kreativnosti. Vesela sem bila, ko je Darnell poslala v "svet" novico, da bo odslej vsak mesec enkrat objavila temo novega izziva, ki bo trajal dva tedna. Izziv je zanimiv tudi zato, ker je drugačen. :-) Potrebno bo izdelati dva izdelka za dve različni priložnosti z enakim pripomočkom. Na prvem izzivu ustvarjamo s peresi.

Mene je tokrat nagovoril lovilec sanj. Rezalna šablona, ki je v mojem brlogecu že ohoho časa, pa še ni dobila svojih pet minut. Enostavno nisem znala, kako jo uporabiti. :-)

Udeležbo na izzivu sem si zamislila tako, da bom enak ustvarjalni pripomoček uporabila v dveh popolnoma različnih tehnikah.  Za rojstnodnevno voščilnico sem izrez lovilca sanj toplotno embosirala z zlatim prahcem, na novoletni voščilnici pa sem enak izrez uporabila kot šablono, ki sem jo senčila z dvema različnima barvama distress oxidov.

Voščilnici prijavljam na izziv: Twofer Card Challenge #1: Feathers



Embosiran lovilec sanj sem postavila na ozadje, ki je nastalo po nesreči oziroma kot stranski produkt ene izmed prazničnih voščilnic. Akvarelni papir namazan z distress oxidom in pošprican z vodo sem pokrila s koščkom belega papirja, ki mi je bil v tistem trenutko najbliže, malo podrgnila in nastal je nenavaden vzorec. :-)

Voščilnico prijavljam na izziv Simon Monday Challenge Blog: Simon Says: Birds Of A Feather .





Praznično voščilnico pa prijavljam na 52 Christmas Card Throwdown: January - Colours
 
Pri enem mojih najljubših izzivov "Less is More" so z novim letom tudi spremembe. Izziv se je iz tedenskega spremenil v dvo tedenskega. Jupiii! Upam, da mi bo letos večkrat uspelo sodelovati na izzivu, saj teden prehitro mine, da bi moji možgančki uspeli premleti vse ideje in jih roke pravočasno realizirati. :-) Na prvem letošnjem izzivu je potrebno ustvarjati z vijolično barvo.






Iz ozadja izdelanega s plastično šablono Stamploration in vijolično barvo sem izrezala srce Najlepšega para, ga podložila z moss gumo in zalepila na belo ozadje pošpricano z vijoličnimi in zelenimi kapljicami distress oxidov. Osnova voščilnice je pobarvana z vijoličnim distress oxidom.

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
- "Less is More": Challenge #362: Purples
- Stamploration Blog  January CAS Challenge: Anything CAS goes
- Najlepši par: Galerija januar 2018 (Valoviti kvadrati s šivi, Dragocena srca, Rojstni dan)



 

Lep pozdrav do naslednjič. :-)



29 komentarjev:

Tina pravi ...

Lovilci sanj so mi v vseh oblikah krasni...ti pa si jih na voščilnicah tako lepo uporabila. In pa hvala ker si me spomnila na vijolično barvo :-)...tvoja voščilnica s srcem me je čisto navdušila!

Ne-Ja pravi ...

Fenomenalno si uporabila lovilca sanj. Jaz se mozgam kako bi uporabila peresa. . Ozadje je stranski produkt? Jaz sem te pa hotela vprašati kako hudirja ti je uspelo narediti tako carsko ozadje... Viola je pa top. Tako v barvi kot v svojem minimalizmu :-)

Klara pravi ...

Super si uporabila lovilca sanj! Sploh mi je všeč ideja za novoletno voščilnico z lovilcem - da bi se čim več lepih sanj ujelo... :) Vijolična je pa tudi super!

Cvetoči travnik pravi ...

Sonja, tvoja ustvarjalnost je tako na široko razvejana, prav vse ti je "domače", tako da ne ti meni, da sem na turbo😉,saj ustvarjaš s svetlobno hitrostjo😀. Vse 3 si super uporabila in jih barvno podkrepila, lovilci sanj pa so na moji ustvarjalni listi želja, morda mi jih 1x uspe narediti-v taki ali drugačni obliki. Tvoja sta super za obe priložnosti. Pozdravček in objem Andreja

Moje drobtinice23 pravi ...

Sonja, neverjetna si! Včeraj sem bila v Rayher-ju in imela točno ta peresa v roki. Všeč so mi pa nisem vedela kako bi jih uporabila :(
No evo, ti pa kot strela z vedrega, dve voščilnici na en mah ��
Všeč so mi tvoji lovilci sanj. Tudi sama se jih bom morala kdaj lotiti. Vijoličasto srce pa je nekaj posebnega.
Pošiljam ti objem, pozdrav in veliko sonca :)

Neža pravi ...

Draga Sonja, jaz vedno občudujem Tvojo mojstrsko žilico pri vseh uporabljenih tehnikah in izjemnih idejah, ki jih prikažeš na svojih voščilnicah.
Krasne lovilce sanj si pričarala, vijolična srčna voščilnica pa me je kar ogrela. Pozdravček k Tebi! :)

Lucinda pravi ...

Your dream catcher is beautiful, I couldn't decide which version I prefer! The red touches against the brown work wonderfully. Thanks for joining us at the 52 Christmas Card Throwdown.

Renata pravi ...

Kaj naj več napišem, vse so že napisale predhodnice. Vse mi je zelo všeč. Barve, sestava, neverjetna si. Samo tako naprej.

moi pravi ...

Same krasne voščilnice in meni ljuba peresa, bo treba kaj naumit in se ti mogoče pridružim v izzivu ;)

Nataša pravi ...

Prav vse so prekrasne.

Loll pravi ...

Hi Sonja. Your dreamcatcher die-cut is so beautiful, especially cut from gold paper. Beautiful designs for both feather cards. Thanks for playing along with us at Twofer Card Challenge.

Marija pravi ...

Prvi izziv s katerim si izdelala dve krasni voščilnici z lovilcem sanj je slišati prav fajn. Bo potrebno mal pokukakti in kakšnega narediti. Tudi voščilnica s srčkom je zelo lepa.

Susanne Vargas pravi ...

What a great idea to use a dream catcher image! Your birthday card is so pretty and sparkly, and using the image as a stencil on the New Year's card is very creative! Love the tiny bird in the center!
Thank you for joining us in the very first Twofer Card Challenge!

Vladuška pravi ...

Si čisto moderna. Vijolična barva je barva tega leta in ti si jo lepo vkomponirala na voščilnico. Všeč mi je kako si na dva povsem drugačna načina uporabila šablono lovilca sanj. Lepo.

Natasa pravi ...

Zanimiv izziv, je treba že malo tuhtat :) Super si naredila voščilnici zanj, tudi lila mi je všeč s srčkom izrezanim iz ozadja.

Hali pravi ...

Zelo pridna si z vsemi izzivi. Hvala za ideje in morda se kdaj pa kdaj tudi jaz udeležim kakšnega :-) Čudovito si ustvarjala, sploh tisti dve z lovilcema sanj, sta fenomenalni: res si se dobro spomnila in izdelala prekrasni voščilnici!

Sharon Traynor Designs pravi ...

Super cards! The dreamcatcher ones are very pretty but I love the simplicity of the beautiful purple heart. It is a little difficult to tell from the photos if the splats have covered up the white space that we love to see. The design of that card is fabulous though. Thanks so much for sharing this with us at Less is More xx

Trina P. pravi ...

Three lovely makes. The purple heart card is wonderful and simple. Thank you for joining us at Less is More.

AlisonC pravi ...

You've been very inventive with your techniques. It looks as though you had fun and made special cards too. Thanks for joining in at 52CCT.

Valerija pravi ...

Fantastično si uporabila isto štampiljko za dve popolnoma različni voščilnici. Krasni sta, prav tako pa vijolična!

Majda pravi ...

Ponovno si imenitno združila izzive in rezultat je seveda, kako drugače kot imeniten!!!
Sem si ponovno napasla oči v tvoji galeriji in odhajam polna lepih vtisov :-)
Naj ti prišepnem ... še 32 grem spat, pa jo objamem ;-)
Prijeten teden ti želim, Majda

Andreja pravi ...

Zelo luštno voščilnico po danih barvah si ustvarila :-)) Pravzaprav sta obe barvni kombinaciji zelo lepi. Super si ju sestavila.
Hvala, ker se igraš z nami s praznično voščilnico pri 52CCT.

Catherine pravi ...

Your dream catcher card is perfect for our challenge this week and I love the gold embossing. Thanks for joining us on the Simon Says Stamp Monday Challenge.

Cathie ♥

Tina Z. pravi ...

vau, kakšne super ideje imaš, tale z novoletnim lovilcem sanj je čista desetka, noro dobro! prekrasni in drugačni!
pa še navdušila si me s tvojim vijoličnim srcem tako za less is more kot za vijolično, prekrasni je tvoj CAS!

Bunny pravi ...

Great job of thinking outside of the box. Very pretty creations. Love the gold dust. [Bunny]

Nella pravi ...

Wauuu, obe varianti sta zelo lepi, lovilčki sanj pa sploh nekaj posebnega :)

Metuljčica pravi ...

Super si, všeč mi je da tako dobro izkoristiš ustvarjalni material in narediš fantastične izdelke. Tvoje sanjsko in romantično ustvarjanje je prava paša za oči.

jasna varcakovic pravi ...

Divne kao i uvijek..odakle samo dobijas takve inspiracije?! Pozdrav tebi

Linda pravi ...

Lovely CAS card. Thank you for playing along with the STAMPlorations CAS Challenge xx