četrtek, 7. september 2017

Zeleno modra barvna kombinacija

Za hipec moram prekiniti potovanje na Korčulo, ker imam po doooolgem času pripravljeno voščilnico za izziv »Less is More«. :-)

Skoraj sem že nazaj v starem ustvarjalnem zagonu. Vse to iz nuje, ker nimam niti ene voščilnice na zalogi in moram vse sproti delati. Ob tem se trudim porabiti vse moje poskuse raznih tehnik. 

Včasih me kaj zagrabi in potem izumljam ali testiram različne tehnike in pacam po vseh možnih »pildekih«, ki končajo v škatli z napisom Čez 7 let vse prav pride. :-)

Ko je Tina pokazala srčke, ki jih je barvala s flomastri in acetonom, sem tudi sama preizkusila to tehniko. Krasno je šlo, ampak bizgec kot sem, sem uporabila takšno kombinacijo barv, ki do sedaj ni niti približno pasala na noben projekt. Imam namreč obdobja, ko uporabljam enako kombinacijo barv tako dolgo, da se je nasitim, ali pa kakšno tehniko tako dolgo, da mi sploh ni več všeč. Tokrati izziv na LIM pa je prava osvežitev mojega tokratnega pistacija-vijola-rumenega obdobja (pokažem kmalu). 

Že ves čas je govora o tej voščilnici:



Vse, kar vidite na njej, je Tinino: pripomočki, postavitev, tehnika barvanja, »operirana« dvojna zastavica, ki objema srce in drobni kristalčki namesto našpricanih pikic. Tina, hvala za navdih. :-)

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:

- Scrapping4funChallenges : Challenge 98: Techniques (coloring with pens and acetone)


Lep pozdrav do naslednjič. :-)



22 komentarjev:

Nataša pravi ...

Res je krasna, sploh barva mi je všeč. In super izdelava.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Operacija uspela ...sreča je na tvoji strani....pacient ni umrl:-))....Si uživala???? Je videti...in veš kaj???? Tale kombinacija barv sploh ni švoh. Prav fejst sta videti ti marmorirani srci.

Cvetoči travnik pravi ...

Ha,ha Sonja, sem se nasmejala tvoji razlagi o raznih napadih. To poznam, trenutno imam napad v modrem in me je prav groza, ker ne znam narediti nič drugega:). Ampak če potem 1x čez 7 let dobro prebrskaš po škatli se tudi kaj uporabnega najde. Ti kar ustvarjaj iz ostankov, jaz pa čakam na Korčulo:). Lep pozdravček Andreja

*Urška* pravi ...

Joj,le kaj je narobe s tole kombinacijo? Meni je čisto ok in zelo všeč.Sem se pa prav nasmejala ob tvojem zapisu.Mislim,da ima vsaka od nas takšne in drugačne napade.Pa s tem ni prav nič narobe.
Pozdravček,Urška

moi pravi ...

Vidiš, še 1x se je pokazalo: nič stran metat :) Tehnika ti je krasno uspela in na tej beli podlagi tako lepo pridejo do izraza.

Sazzle Dazzle pravi ...

It's great to see you playing along with us Sonja and what stunning and elegant jewels ... certainly depicting our colour combo to perfection in a super CAS design. Thanks for joining in at Less is More x

Metuljčica pravi ...

Joj mi je tole znano. Jaz sem ravno razmetavala ono škatlo od lani, pa se je marsikaj našlo. Tehnika ki si jo prikazala na voščilnici ti je čudovito uspela, pa barvna kombinacija tudi. P.s. Tudi jaz čakam na Korčulo......

Andreja pravi ...

Krasna barvna kombinacija :-)) Všeč mi je tvoja srčkasta voščilnica.

Tina Z. pravi ...

oo, super tehnika in kraaasne barve, poznam tole - od eksperimentiranja na polno do škatle čez 7 let ... in pa seveda najlepša hvala za super duper presenečenje danes!

Nonni pravi ...

Great use of dies, what a cute card! I love the scalloped border rectangle and your use of color is very unique. Thanks for joining us at Less Is More!

Goga pravi ...

Ufff kakšna krasna barvna kombinacija in kako lepo si jo prelila. Meni to gotovo ne bi uspelo.
Lp Lili

Moje drobtinice23 pravi ...

Ja ja Sonja, škatla na kateri piše " čez 7 let vse prav pride" bo zdaj še kako prav prišla :) Naročila so tu, časa pa nobenega :D
Tole tvoje zeleno, vijola rumeno obdobje je prav luštno in se lepo poda srčkom, ki si jih naredila.
Lep vikend ti želim <3

Izzy Scrap pravi ...

Superbe ! Love your geometric jewels and they are splendid with our colour theme challenge ! A beautiful CAS card ! Thanks so much for sharing and for playing along at Less is More !

Majda pravi ...

Sonja, kako lepe občutke imam ob tvoji objavi - najprej zaradi čudovite srčne voščilnice, ki je tako osvežujoče lahkotno bleščeča, drugič pa zaradi sodelovanja na zdaj tudi "mojem" Scrapping4fun blogu, kjer se ti prvič javljam kot DT ;-)
Upam, da prideš spet in spet in ... vso srečo ti želim, Majda DT

Maja pravi ...

Super ti je uspelo uporabiti dano barvno kombinacijo. Srčki so čudoviti.
Hvala za darilce, ki me je včeraj pričakalo v nabiralniku :)

Helena pravi ...

No, je le prišla na vrsto ta tehnika in moram napisati, da si naredila enkratno voščilnico. Deluje sveže in čisto. Res krasna.

Sollan pravi ...

Completely stunning card! Thanks for joining us over at Scrapping4Fun challenges. We hope you will come back and play with us again. Good Luck with the challenge.
Sollan member of the DT.

K M Meena Herale pravi ...

Lovely card,
Thank you for Joining us at Scrapping4funChallenge and waiting to see next time.

Hugs
Meena S4F DT

Lia pravi ...

A great composition of the dies.
Lia, DT S4F

Tina pravi ...

Hvala gre tebi...ko učenec prekaša učitelja, je to največja možna pohvala :-)! Vrhunsko....

Unknown pravi ...

great card! love the marble effect on the jewels. Thank you for joining us over at Scrapping4FunChallenges
Jane (DT)

Scrapping4funChallenges pravi ...

Beautiful clean card, love the jewels
Thank you for your entry at Scrapping4funChallenges
Rachelle DT
http://scrapping4funchallenges.blogspot.com