četrtek, 9. junij 2016

Sivka in čokolada

Že druga objava ta teden. :-) S komentarji pa še vedno nisem na zeleni veji. :-( Nujno bi morala izdelati dve poročni voščilnici, pa se rajši igram na izzivih. Nisem resna. Uživam pa sto na uro. :-)

Šablono sivke, ki jo je Tina oblikovala za Rayher, sem si zelo želela, saj sem imela že v naprej kup idej, kako jo uporabiti. Kot nalašč je ravno ta teden na "Less is More" barvni izziv, pisan na "kožo" moji sivki. 
 


Vijolični trak sem izdelala v tehniki pobiranja barve in sicer tako, da sem na štampiljko metuljev nanesla lepilno blazinico in odtisnila. Odtis sem  pobarvala, malo pošpricala z vodo ter zbrisala. Ker sem uporabila navadni papir, ga nisem preveč močila, zato je vse skupaj bolj nežno. Sivko sem izrezala iz belega papirja in jo pobarvala. Potem sem šablonice vrezala še v izdelano osnovo in pobarvane izreze vložila nazaj na mesto.  Napis je iz novega kompleta Najlepšega para Vse najslajše.

Sivko prijavljam na naslednja izziva:
- "Less is More": Week #279: Colour - PURPLE
- Simon Monday Challenges: Challenge: Summer Garden
  
Na Craft-alnici poteka zelo sladek izziv. :-) Izdelati je potrebno čokoladnico. Če bo Zvonka prijavila svoje mojstrovine, smo ostale oplele. :-))
 



Za izdelavo sem uporabila akvarelni papir. Celi ovitek sem pobarvala z distress blazinico in poštemplala s štampiljko vetra (Najlepši par: Na nebu). Na pokrovu je avtomobilček, ki slavljencu (mojemu očetu) pelje darilo za rojstni dan. Med soncem in oblački. :-) Takšne preproste in vesele risbice zelo rada sestavljam, slavljenci pa so bili zaenkrat še vsi zadovoljni. :-)

Čokoladnico prijavljam v
- Craft-alnico: Izziv #162: ČOKOLADNICA  in
- v junijsko galerijo Najlepšega para

Tole pa je še ena, čisto preprosta čokoladnica, izdelana iz potiskanega papirja. Dobil jo je moj brat, strasten ribič. Tudi njemu so se usta raztegnila do ušes. Ne vem, če zaradi čokolade, ali  zaradi rib. :-))
Obe čokoladnici se zapirata z ježkom. 




Lep pozdrav do naslednjič. :-)



34 komentarjev:

Darnell pravi ...

You are so talented and so productive, Sonja! When I get behind and catch up with you, there is SO much amazing inspiration here for me to absorb! These are all sensational creations!! Hugs, Darnell

Tina pravi ...

Oooo, Sonja...kako zelo lepo si uporabila šablono sivke!!! Nekaj krasnega! Ob čokoladnici in omembi Zvonke si me pa nasmejala, a sem prepričana, da bo mojstrica povedala enako kot jaz - obakrat si razturala :-).

mtka uri pravi ...

ahaha, go Zvonka :) cudovita sivka.

jasna varcakovic pravi ...

Krasne i originalne...Lijep pozdrav iz Sydney-a

Valerija pravi ...

Spet cela serija krasnih izdelkov. Pri sivki mi je všeč, kako si izreze izrezala tudi iz osnove in jih potem položila na ujemajoče mesto. Super si!

Anne pravi ...

What a dreamy, pretty purple card, I like your diecuts
Thanks so much for joining us this week
Anne
"Less is More"

Vladuška pravi ...

Krasna voščilnica s sivko in uporabljene tehnike so super, saj ko pogledaš voščilnico najprej pomisliš: super, le kako je to naredila? :))) Obe čokoladnici sta prav tako krasni in na prvi si spletla pravo malo zgodbo, ribiška pa je tako zakon.

Anonimni pravi ...

Ko sem se včeraj zvečer vračala domov sem zavonjala sivko, prvič letos in ugotovila, da je dež dober tudi za to :-) In danes si mi ob pogledu na tvoj eleganten, prefinjen in nežen ovoj povrnila ta spomin in ta vonj... Tudi ostali dve - čudoviti!Pošiljam en prisrčen objem, Majda

Esther pravi ...

Fab cards, and I love your LIM entry with its gorgeous lavender and delicate colouring :)

Natasa pravi ...

Lušni čokoladnici si naredila in lep vetroven ovitek pri prvi :)

Tina Z. pravi ...

spet ena serija, ena lepše od druge ...
ta nežna sivka je fenomenalna, krasna nova tehnika na ozadju in postavitev mi je zelo všeč.
in kar dve čokoladnici si naredila, pridna! ja, se je zvonka tudi že prijavila na craft-alnico :)))), ampak so same mojstrovine prijavljene, tako da prav uživam na sprehodu od ene do druge.
te tvoje risbice so mi zelo všeč že od nekdaj, tako prešerno vesele delujejo. in ribiška se mi zdi tako lepo umirjena. hvala, ker si se nam pridružila v craft-alnici.

leycika pravi ...

Kako lepo sivkino voščilnico si ustvarila..tako nežna, elegantna :) ter tudi čokoladnici sta čudoviti :)

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Le kje naj spet začnem...sivka....všeč mi je , da si dala negativ in pozitiv spet skupaj, lepo vse skupaj poživi. In brrrrrm brrm očetova čokoladnica je prav prisrčna, prava zgodba, ki si jo napletla na zunanjo stran. In ozadje z vetrom...svetovno.
Morjeeee, ribiceeee, le kdo tega nima rad....imam pač morsko depresijo, ker mi letos še ni uspelo, da bi šla, zato je zame vseeno, ali si dala gor "sladke ali slane" ribice....Čokoladnica...na veliiiiikoooo za pohvalit (tako kot se hvalijo pravi ribiči).
Zdaj pa samo še: VSE NAJBOLJŠE ŽELIM OBEMA; očetu in bratu.....čao

Janja pravi ...

Voščilnica s sivko je čudovita. Avtek si dobro naložila :) in ustvarila krasni embalaži za čokolade. Lp

Lou pravi ...

Love your creative ideas and cute cards! Lou x

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Čudoviti izdelki, sploh sivkina voščilnica
lp Tamara

Zvonka pravi ...

Sonja, spet si bila pridna, zelo nežna in lepa sivkina voščilnica in všeč mi je, da si izrezala sivko iz podlage in jo "vrnila" nazaj, lepo deluje.
Glede čokoladnic se pa nič ne boj, vse ste zelo močna konkurenca z njimi, sama imam le več kilometrine pri njih in to je vse. Tvoja za očeta je enkratna, kar vidim kako se je ubogi avto upognil pod težo darila. Tudi ribiška ne zaostaja in povem ti, da si huda konkurenca. Lp

Cvetoči travnik pravi ...

Kje naj pa začnem? Sivka- združiš toliko tehnik, da te prav občudujem. Sama nežnost. Čokoladnici sta pa obe lepi, ati bo dobil poleg še obilico daril, ki se očitno skrivajo v avtu:) Ribiška je pa tudi odlična, upam le, da čokolada ne bo imela okusa po ribah:). Pozdravček od mene k tebi, Andreja

Neets B pravi ...

A lovely delicate shade of purple, and a lovely inlaid die technique too.
Thanks for sharing with us.
Anita x
Less is More

Chrissie pravi ...

Your purple card is beautiful and the use of inlaid dies looks terrific!
Thanks so much
Chrissie
"Less is More"

Goga pravi ...

Oo, koliko sladkosti je pri tebi. Spet si čudovito ustvarjala.Vse tri čokoladnice so krasne, prva, nežna poletna. Druga luštna in razigrana,ter zadnja ribiška, super lepa. Všeč mi je zapiranje na ježka, trakov jaz ne maram, ker ne znam zavezat lepe mašne.
Hvala,da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

Nataša pravi ...

Čokoladnici sta lepi.
Voščilnica s sivko je pa vau, prekrasna.

Damjana pravi ...

Sonja, pa saj te sploh ne dohajam. Sivkina ideja je vrhunska. Tako lepo izpade. In vrhunski čokoladnici: prva zelo sončna in pozitivna, druga pa res pisana na kožo strastnemu ribiču. Čudoviti sta.

Unknown pravi ...

ojla bejbi super tale sivka do doma je zadisala:)))
in tale mali avto hihi in ribe ..... kolk jih je ze ujel??? no najbz je ze kr ulaufan:)))

Trenutki kreativnosti pravi ...

Krasno si jih zapakirala in super uporabila motive.
Hvala, da ustvarjaš z nami v CRAFT-alnici. Srečno!

Andrea Ockey Parr pravi ...

What a beautiful trio of projects! And what amazing talent you have in order to make three pieces that were totally different! I love the softness of the first floral card, which felt peaceful and calming. I adored the energy and bright colors of your second piece. And lastly, I thought the red and white balloon paired wit the subtle nautical background was brilliant! These were a treat to see and I'm so glad you shared them with us for this week's Simon Says Stamp Monday Challenge!

Metuljčica pravi ...

Jaz sem zdaj pri jagodah, potem pa takoj preklopim na sivko, bo počasi potrebno pobrati pravo. Čudovito si ustvarjala s šablono sivke, pa tudi druga čokoladnica z avtom je super!

helena pravi ...

Spet si nanizala same čudovite stvari, sivka je pa sploh enkratna.

Renata pravi ...

Sonja, ti delaš čudeže. Zelo lepa voščilnica z sivko. Avto si tudi lepo naložila. Čokoladnice so unikatne. Se vidimo.

Andreja pravi ...

Zelo lepo si zavila čokolade in tako so sedaj še mnogo slajše v teh lepih ovojih :-)) Tudi sivkina voščilnica je posebno lepa. Super si jo sestavila.
Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

Dusi pravi ...

Kolko so lepe <3
Ne morem se odločit, ali mi je lepša s sivko ali z avtom. Super!
BTW... zgleda, da Zvonka nima časa delat čokoladnice. No, vsaj objavla še ni nobene. Tko, da imamo še kako šanso.

Tamara pravi ...

Sami krasni izdelki. Sivka je pa zakon. aaaaa komaj čakam poštarja, da mi jo prinese.

moi pravi ...

Mislim, da si se postavila Zvonki ob bok s svojimi čokoladnicami. Obe sta čudoviti. Pa tudi LIM voščilnica je lušna. Sploh nisem na tekočem z izzivi, še s komentarji se lovim ;)

Tanja E. pravi ...

Uau za čokoladnici in vse ostalo:), tole z igračkanjem z izzivi,medtem ko delo (naročilo) čaka, poznam tudi jaz, hvala, ker ustvarjaš z nami v CRAFT-alnici, lp, T.