sreda, 23. marec 2016

Vse na kupu

Uf, kako se teden obrne! Kot bi mignil. Po blogih prebiram odmeve našega srečanja prejšnji petek. Mislim, da je že vse napisano. Lahko samo potrdim, da je bilo nepozabno lepo in se zahvalim Andreji iz Cvetočega travnika in Maji iz Hiške iz papirja za super idejo in odlično organizacijo. Mene še vedno drži pozitivna energija, ki je je bilo na srečanju zares veliko. Punce, super ste! Hvala za prijetne klepete, za sladka darilca, za vse objeme, za popust v Rayherju, za priponke.... za vse! Upam, da se kmalu spet srečamo.
Za punce sem pripravila nekaj košaric s sladko vsebino. Ena med njimi pa je bila pripravljena za našo mlado babico Metuljčico. Čeprav je na srečanje ni bilo, se je Vladka ponudila, da ji jo odnese.  Copatke za malega Nika je naštrikala moja mama.


Ker ima moja zadnja objava na blogu že dolgo brado, vas bom tokrat malo zasipala s fotografijami tistega, kar se dogaja v mojem brlogecu. Nove ustvarjalne pripomočke je potrebno pošteno testirati. :-)

Za začetek vam pokažem našo letošnjo praznično dekoracijo. Jajčka iz volne sem izdelala že lansko leto. Letos pa vejice krasi še en cukerček: Dušin čudovit obesek iz filca. :-) Duši mi je na srečanju podarila tudi sestavne dele za jajčko z narciso, ki pa jo moram sama sešiti. Do danes še nisem zbrala poguma. :-)
 
Tako, sedaj pa k časopisu, oziroma časopisnemu papirju, ki ga želijo v tokratnem izzivu videti dekleta na Craft-alnici. Moja zgodba iskanja primernega članka v časopisu ni nič posebnega. Sicer sem prinesla časopis iz kurilnice v brlogec, ampak sem ugotovila, da noben članek ni vreden, da ga zalepim na voščilnico. Same negativne novice in depresivni članki. Ne boš! Kot že večkrat, me je tudi tokrat rešil stari Doktor roman, natisnjen na časopisnem papirju. :-) Punce, a velja?


S svojo novo pridobitvijo Romantični kvadrati, sem izdelala zahvalnico z interaktivnim okencem, kot je v eni svojih objav zapisala Tina, mama Najlepšega para. Časopisni papir sem nalepila na kartonček in potapkala z belo tempero. Ko se je pošteno posušil, sem ga poštemplala s svojimi novimi rožicami iz seta Okrasimo s cvetjem. Pod okence, kamor sem prilepila besedo hvala, sem skrila šopek rožic. Izrezi so tako lepi, da proti svoji navadi nisem mogla nehati in je bel šopek končal še v spodnjem ogalu, veter pa je odpihnil mali cvet še v gornji ogal.

Zahvalnico lepim v
Craft-alnico: Izziv #156: Časopisni papir
Scrapping4funChallenges: Challenge #61: Anything Goes

Nastala je še ena zahvalnica na ozadju s ponarejeno perlo (faux mother of pearl)  in z rožico Najlepšega para, ki mi jo je poslala prijazna ustvarjalna dušica. :-)

Obe zahvalnici bosta odpotovali čez Veliko Lužo. Pri Darnell sem dobila nagradico v njenem izzivu izdelati voščilnico z nikdar prej uporabljenimi pripomočki (NBUS Challenge #6). Nagradica je bila slastna za prste polizati. Bon za 25$ je zame vplačala v spletni trgovini Stamploration. Pokukajte k Shery. Čudovite plastične šablone in štampiljke oblikuje. Ima zmerne cene in nizko poštnino. No, Shery pa je bila tako prijazna, da mi je poštnino podarila. Če jaz nisem srečkovič! :-)

Še eno voščilnico vam bom pokazala, potem pa končam. Obljubim. :-)


Ozadje je tudi na tej voščilnici izdelano s ponarejeno perlo. Tokrat v toplih pomladnih barvah in z marjetico, ki jo je Tina oblikovala za Rayher. Te čudovite marjetice se nikakor ne morem naveličati in najrajši bi jo zalepila na čisto vsak izdelek. :-) Okvir sem poštemplala z napisom, ki ga v kompletu skrivajo (Ne)strašne pošasti.

Marjetico prijavljam na izziv "Less is More": Challenge 268: What's outside your window?  

Celotno objavo postavljam na ogled še v galerijo meseca marca mojega najljubšega Najlepšega para

Sedaj grem pa na sprehod po vaših blogih, saj sem že v poštenem zaostanku s komentarji.


Lep pozdrav do naslednjič. :-)

  

 

47 komentarjev:

Esther pravi ...

Wow, what fab, vivid colouring! This is very eye catching and vibrant - love it!

Tina Z. pravi ...

nad tvojimi tokratnjimi voščilnicami sem zopet čisto navdušena, res si pravi profi, pa take lepe barve si pričarala, prav neverjetno.
ja, sem videla, da si bila izžrebana pri darnell in se mi je zdelo tako fajn, res super se je izteklo tudi s poštnino.
ti copatki so tudi tako cart, se pa grem sprehodit med tvojimi lanskimi objavami glede teh volnenih obeskov.

Ann Chuang Crafts pravi ...

What a beautiful card! Thanks for playing along with us at Scrapping4Fun Challenges. Hope to see you again soon!! HUGS!
Ann DT

Kajcyika pravi ...

Čudovite čestitke si ustvarila. Zelo so mi všeč te žive barve, ki jih jaz na mojih voščilnicah s težkim srcem uporabim :)

Vladuška pravi ...

Pridna si bila kot šus in še enkrat hvala za sladko košarico :) Darji je žal še nisem predala, sem pa novopečeno babico obvestila, da jo čaka nekaj lepega pri meni :)) Krasne voščilnice si izdelala in tudi vaše praznično okrasje je super.

Sid pravi ...

Loving your card !!

Cvetoči travnik pravi ...

Draga Sonja, to pa je zbirka čudovitih izdelkov, barvitih in pozitivnih kot si ti:) Kako z lahkoto in odlično uporabljaš barve, to meni še manjka. Čestitke za nagrado, ja hudo prav pridejo, copatki pa tako cort - vse čestitke tvoji mami:) Tudi sama komaj verjamem, da je minil že teden od našega druženja in tudi jaz komaj čakam,da se ponovno vidimo:) Pozdravček in lepe praznike ti želim, Andreja V.

Tina pravi ...

Sonja...hvala tudi tebi za krasen popoldan, sladko košarico in to, da sem se smela sprehoditi skozi škatlo tvojih mojstrovin :-))) Naslednjič bi zelo rada videla današnje, izjemne so mi!

Metuljčica pravi ...

Sonja copatki so tako luštni, hvala tebi in tvoji zlati mami, res sem ganjena ob čestitkah dragih ustvarjalk. Tako lepo je bilo prebrati tvojo objavo in občudovati vse, od košaric, do dekoracije, prelepih in izvirnih voščilnic. Prelepo si uporabila pripomočke. Želim ti lepe praznike in še enkrat hvala za vse.

Helena pravi ...

Sonja, krasna objava z vsemi čudovitimi mojstrovinami izpod tvojih rok in rok tvoje mame. Copatki so ljubki in bodo šli na prave nogice.
Vse skupaj je občudovanja vredno.

ArtMBR pravi ...

Vredno se je bilo sprehoditi po razstavi tvojih izdelkov. za enkrat pa tudi prednjačiš pri moji oceni tvojih košaric, predvsem po števili in namenu.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Sonja, vedno presenetiš. Krasen post toliko lepih in izvirnih izdelkov, da se samo čudim.
Čestitke za osvojene nagradice,
lepe praznične dni
vse dobro želim Tamara

Valerija pravi ...

Sonja to je pa spet objava in pol. Sem prebrala vse od prve do zadnje črke in si večkrat ogledala vsako fotografijo. Čisto sem navdušena, kot vedno! Prav vsak izdelek je prekrasen! Lepo bodi!

Jasmina pravi ...

Iz tvojega brlogeca se je pa kar kadilo od ustvarjalnosti ta teden. Koliko čudovitih izdelkov! Prav vsi so čudoviti. Lepo te je bilo spoznati :-)

Keti's Projects pravi ...

Pridna si bila. Lepa dekoracija in čudovito si uporabila tudi nove pripomočke. Najlepši par je res super. Sicer pa ti za tokrat zaželim samo še vesele velikončne praznike in skorajšnje branje ;-)

moi pravi ...

Kje naj začnem? Košarica je že med velikonočnimi okraski, copatki so super kjut. Zahvalnica pa itak, s tistimi okvirji ne moreš zgrešiti in ni čudno, da so po vsej voščilnici zacvetele rože ;) Tudi druga s perlo je krasna, všeč mi je, da si pustila rožo belo.
Marjetica pa tako lepo paše na tako živo ozadje.
Lepo bodi in še naprej tako pridno ustvarjaj.
pst.: ne pozabi zalit paradižnika :)-

Natasa pravi ...

Zelo lepo praznično okrasje in voščilnice prav tako. Všeč mi je ta barvna raznolikost. Pohvale mami za tako cort copatke!

Claudia's kaartjes pravi ...

Gorgous card. Thanks for joining us at Scrapping 4 Fun

hugs
Claudia
DT Scrapping 4 Fun

Hali pravi ...

Pridna si, super si uporabila vse nove pripomočke in hura za nakupe čez lužo, Super, vesela, da ti je bila sreča naklonjena :-)

Sarah G pravi ...

Love the vibrant colours and white florals. Thanks for sharing with us at Less Is More :)

N-Eva pravi ...

Uf tokrat si pa nam natrosila toliko lepotičk....dekoracija je zelo lepa, voščilnice so res izvirno narejena in čestitke za srečo pri žrebu za takoooo lepo nagrado

Damjana pravi ...

Uau, Sonja, tole pa je objava. Kljub temu, da imajo objave na tvojem blogu že dolgo brado, si se oddolžila. Same cukrčke si nam pokazala. Zares en velik UAU. Vse je čudovito in test novih nakupljenih pridobitev je uspel.

Janja pravi ...

Sonja, to je noro kaj vse si uspela ustvariti. Košarice so krasne, tista s copatki sploh :). Moje romantične okvirje še odprla nisem, ti si že ustvarjala z njimi in to zelo, zelo lepo. Lp

Hiška iz papirja pravi ...

Sonja, tudi moji romantični okvirji so še zapakirani (ja, petkova pridobitev iz Rayherja) :) Tvoje tokratne voščilnce so mi čist nore, sploh barviti dve, perfekcija! Kakšna svetovna ideja z napisi za okvir, od kod jih jemlješ?? :) Nič čudnega, da je tvoja inovativnost opažena, čestitke za nagrado!
Kot srečna prejemnica ene od košaric se ti še tukaj iz srca zahvaljujem za tako lepo pozornost ♥ Še posebej sem se razveselila dišečega srčkastega obeska, ki čudovito paše k modremu traku, na katerega imam pripete svoje najpomembnejše ključe :) Čokoladne pirhe mi je seveda zaplenila Nina :))) Super te je bilo spoznat! Fajn bodi, Maja

mimoza pravi ...

Krasna presenečenja si pripravila za soustvarjalke, voščilnice pa kot vedno, čista petka!

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Sonja, ti res zasluženo Sonja Sončica :) Sončne barve, ki jih namešaš so odraz tega, kar izžarevaš in to je res toplo in pozitivno. Tale zadnja voščilnica z marjetico je eksplozija, prava eksplozija pozitive! Čudovita, čeprav nobena ne zaostaja prav dosti :)

vilinke pravi ...

Si pa bila pridna,moja zmagovalna je rumeno- modra - turkizna,res zažiga...
LP Vilinke

Martina pravi ...

Čudovite stvari so nastale v tvojem brlogecu. Ne morem se odločiti, kaj mi je lepše. Res si neverjetna v svojem ustvarjanju.

Sharon Traynor Designs pravi ...

Beautiful cards. I like that the white space is coloured space on your Less is More entry. The flower is very pretty. Thank you for joining us.
Sharon xx

Klara pravi ...

Spet so nastale same krasne voščilnice! Tale oranžno rdeča pa res zmaga! :)

Andreja pravi ...

JoJ Sonja, spet ena čudovita objava v tvojem ustvarjalnem blogu :-)) Prav vse voščilnice so krasne in narejene posebno za posebne namene. Tudi časopisni papir si zelo domiselno uporabila .-)
In tvoje krasne košarice, ki so me tokrat za praznike navdihnile, da sem jih naredila tudi jaz in vanje položila različne pirhke.
Želim ti lepe in predvsem mirne praznike ♥

Anne pravi ...

What a lovely bunch of cards Sonja!
Super, sunshiny background to your LIM entry.
Thanks so much for sharing.
Anne
"Less is More"

Zvonka pravi ...

Vse si lepo pripravila in voščilnice so krasne, sploh tista z marjetico. Moji ro,antični pravokotniki še kar čakajo zapakirani, tebi pa idejo vrejo, ena boljša od druge. Lepo bodi.

Renata pravi ...

Lepo si se podala v nove šablone in štampiljke Najlepšega para. Rožice si fajn razmetala po voščilnici in me seveda navdihnila še za šablone. Druga zahvalna je božanska. Tri barvna mavrica z belo rožico je zelo lepa. Energična z marjetico in napisom v okvirju je pa razred zase. Sonja, kapo dol. Pa ne pretiravam. Nocojšnja objava je top.

Unknown pravi ...

ulala kolk si cortik kosarice nardila:)))
pa dekoracija:))) ma ti si itak carica:)( ful ti gre vse od roke:)) aha copatki kjuti:))

Maja pravi ...

Koliko lepot na enem mestu...
Upam, da se bo srečanje kmalu ponovilo, saj tokrat žal nisem mogla priti, sem pa vesela za vse vas, ki ste lahko prišle in se čudovito imele.

Klara pravi ...

Sonja, tvoji izdelki kar jemljejo sapo. Tale z okenčkom je pa špica. :) Krasne, pozitivne barve si uporabila. ;))

Andreja pravi ...

Hvala, ker se igraš z nami pri Scrapping4Fun.

Lou pravi ...

So much to feast your eyes on here! Some lovely inspiration. Lou x (Guest designer at LIM)

Renata pravi ...

Joj koliko prekrasnih dobrot Sonja!
Zadnje tedne sem bila malce odsotna zaradi povečanih študijskih obveznosti.. Je pa toliko lepše priti nazaj in videti toliko zanimivih izdelkov in zgodb.

Chrissie pravi ...

It's taken me a while to get around to seeing what's outside your window!
This is a super bunch of cards Sonja!
Thanks so much
Chrissie
"Less is More"

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Ojej, koliko se je zgodilo stvari pri tebi....pri meni pa samo ena velika zamuda z vsem in en kup bacilov, ki jih šenkam in zastonj pošljem po pošti....mi je kar slabo, ko sem videla, da se moram vrnit 5 dni nazaj za pregled komentarjev....(tud hudič, da naše babe res nič ne počivajo).
Košarce....a si me mogla spomnit, da moram še dve naredit, drugače ne bom od Magde nikol več nič dobila....
Tole perlasto ozadje bo treba naštudirat...res mi je všeč izgled, še posebno marjetica pride čudovita (pa tud vrtnica ni švoh).
A veš, da sem se že ustrašla, da boš vzela pravi cajteng papir...pri vseh dr. romanih....OK vse štima, sem vedela, da me ne boš razočarala in da boš kakšnega mičnega in sexy dohtarja spravla v okenček, ga še mal poplajhala in ...rezultat je krasen.
Dekoracija....jajca iz volne...vrhunsko (samo pazi, da ti jih molji ne požrejo).
Zlate mame vedno pridejo prav....krasni copatki in kot vidim je bila Darja vsa navdušena. Zdaj moram pa nehat, ker me čaka samo še 50 komentarjev...bravo jaz. čao

Vanči Ustvarja pravi ...

modro-zeleno-rumena voščilnica mi je super lepa :D

Goga pravi ...

Kje naj začnem ..... no vse narejeno je krasno, sploh pa uokvirjen dohtar kakor sem prebrala pri Mojci, pa sam zato ker je za Craft-alnico. Tisto košarco sem pa tud jaz mela, dokler jo ni odkrila moja hči in jo z prtičkom vred odnesla. Ob priliki se priporočam za en muštr, jih bom pol tud jaz okol talala <3.
Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

Dusi pravi ...

Joj, kako je vse lepo. PA še moj pirhec tako lepo paše na tvoj aranžma <3
Super si!

Tanja E. pravi ...

Se strnijam z vsem že zapisanim v komentarjih zgoraj, še enkrat poklon za tvoje krasno ustvarjanje in hvala, ker deliš z nami v CRAFT-alnici, LP:)

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

huh, toliko je vsega, da komaj dohajam. in vse krasne !!!
meni je zelo žal, da mi ni uspelo priti na srečanje, celo tisti petek, ko nisem imela predavanja :(
pred otvoritvijo lokala je res luda kuća :X