torek, 8. marec 2016

8.marec


Draga dekleta, za dan žena vam podarjam šopek tulipanov. Naj bo vsak dan praznik! :-) In naj bo vsak dan vsaj približno tako lep, kot je bila sobota, ko smo se srečale ustvarjalke Craft-alnice. Hvala ustvarjalnemu timu Andreji, Lili, Tanji E. in Tini B., prijazni Klavdiji iz Darilnice Klavdija ter vsem, ki ste s svojo pozitivno energijo, prijaznostjo in toplino navaden dan spremenile v praznik. :-) Lepo je bilo videti nekaj znanih obrazov in spoznati nove. Sicer pa imam občutek, kot da se od nekdaj poznamo. :-)) Čeprav je iz naših krajev do Vira pri Stični skoraj tri ure vožnje, je potovanje zelo hitro minilo. Tina in Renata, se nad mojimi šoferskimi sposobnostmi nista pritoževali. Vso pot smo čvekale in se zabavale. Punci, sedeža za naslednjo "pustolovščino" imata rezervirana. :-))




Pri Vladki in Tini je spet veselo. :-) Tokrat na izzivu Ko me inspirira ustvarjamo ozadja z voščilom. Dekleti, navdušeni nad voščilnico, ki jo je izdelala Andreja iz Cvetočega travnika, izzivata s svojima mojstrovinama. :-)) Z veseljem se jima pridružujem.

Pri izdelavi voščilnice nisem mogla iz svoje kože in sem si delo kar pošteno zakomplicirala. :-) Nujno sem namreč morala preizkusiti tehniko Faux Mother Pearl. Na najbolj bel kartonček, kar jih premorem, sem s kuhinjsko folijo naključno natapkala Liquid Pearls. Ko se je osnova posušila, sem jo pobarvala z distress blazinico in obrisala s papirnato brisačo. Rezultat mi je bil tako všeč, da nisem mogla nehati. V kratkem torej pričakujte še več "ponarejenih biserov". :-))  Vse na voščilnici, razen štirih likov (bonbonček od Maje iz Hiške iz papirja), ki so podlaga tulipanom, sem izdelala s Tininimi pripomočki (Najlepši par in Tina za Rayher).

Voščilnico prijavljam na izziv Ko me inspirira#46 - z voščilom izdelano ozadje
in v marčevsko galerijo Najlepšega para.

Sestrična od Metuljčice, ki s svojimi čudovitimi izdelki navdušuje na blogu ArtMBR, je kot zahvalo za sodelovanje na veselodecemberskem izzivu, ki sta ga pripravili skupaj z Metuljčico, poslala izrez košarice in izzvala vse prejemnice, da košarico sestavimo, okrasimo in pokažemo na svojih blogih. Zelo enostavno jo je bilo sestaviti. Navdušena nad "odkritjem" sem si izdelala šablono in sestavila štiri košarice, darilca ustvarjalnemu timu Craft-alnice.






Košarice sem senčila z distress blazinico in okrasila s pentljicama (Tina za Rayher). Sladko in dišečo vsebino pa sem pokrila s prtičkom. Na belo platno sta z distress blazinicama odtisnjena napis in rožice. Navdušena sem nad odkritjem (uf, koliko odkritij v eni objavi :-))) , da lahko z distress blazinicami tiskam tudi na blago.

Košarice prijavljam na izziv Scrapping4funChallenges: Challenge#60: Anything Goes



Lep pozdrav do naslednjič. :-)           





32 komentarjev:

Andreja pravi ...

Draga Sonja, tudi tebi želim čudovit 8.marec :-)) Lepe voščilnice si naredila, tulipani so res krasni.
Drugače pa, hvala ker si prišla na srečanje CRAFT-alnice. Čist prekratko je bilo in dobri dve uri sta minili čist prehitro. Super punce in krasne dušice ste, tako da sem še čist navdušena nad srečanjem ♥ Hvala za tvoje darilce, za sladko košarico in srček ♥

moi pravi ...

Tudi tebi želim en prekrasen dan, posvečen ženskam.
Krasni tulipani so ti zacveteli na perl podlagi. To boš morala še v živo razložit :)
Tudi košarice si odlično sestavila in okrasila in napolnila.
Ti tvoji jeans srčki so zakon.

Tina Z. pravi ...

tudi tebi želim nadvse lep dan in kakšne mojstrovine si zopet pripravila!!!
moram pa reči, da sva zadnje čase na isti valovni - zadnjič z embossing folder stampingom, včeraj sem pa intenzivno delala na ponarejeni biserni podlagi - bom objavila kmalu.
pa tele krasne košarice in seveda tvoji zakon srčki, si pridna, da se kar kadi!
super, da sva se spoznali in se vidimo kmalu <3

leycika pravi ...

Tudi jaz želim tebi lep 8. marec. Se strinjam z ostalimi prave mojstrovine si nam spet predstavila. Všeč mi je šopek na voščilnici, kot tudi košarice, ter kako lepo si se domislila prtička na košaricah. Lp Lea

Helena pravi ...

Hvala za ta krasen šopek! Zanimive tehnike si se lotila in fajn, da te je zagrabila.
Pridna si, ker si že naredila domačo nalogo, ki nam jo je dala Darjina sestrična. Super lepe košarice.

ArtMBR pravi ...

Tvoja objava nas je v vseh pogledih pocrkljala za današnji praznik. Jaz sem bila vzhičena že nad voščilnico, ki je nebeško lepa. Rdeča barva tako poživi, da ne moreš verjet.
Ko pa sem prirolala do košaric, sem pa ostala brez sape. Tako preprosto lepe, ki jih dopolnji+uje domiselnost, ki ji ni para. Hvala, da si naredila domačo nalogo, ki bo tudi meni v spodbudo. Nekaj že delam na tem. Lepo lepo lepo

helena pravi ...

Hvala za čudovit šopek, tulipani so zakon. Košarice so 1A, odtis na blagu pa sploh. Ne vem od kje jemlješ toliko idej, ampak vse je super.

Vladuška pravi ...

Koliko krasnih stvari si nam pokazala tudi tokrat. Prva voščilnica kar buhti od pomladi in pravo veselje jo je pogledati. Ti kar da energije. In te košarice so prav pravljične in še toliko sladkega skrivajo. Zelo lepo. In seveda hvala, da si se nama tudi tokrat pridružila in obogatila najin izziv.

Klara pravi ...

Uau, same čudovite stvari so nastale! Verjamem, da ste se imele v soboto super, upam, da bo kakšno podobno srečanje še kdaj, ko bom imela čas :)...

Hali pravi ...

Pa kaj si nore gobe jedla? Joojj koliko enih odkritij..ena lepša od druge..ampak košarice v tokratki objavi zmagajo...Bravo, navdušena sem!

Metuljčica pravi ...

Res si pridna kot čebelica. Kako lepo voščilnica si naredila, še posebno vesela pa sem čudovite košarice. Ideja s prtički pa je res nekaj posebnega. Čudovito ustvarjaš. Tudi tebi en cvetoč in lep današnji dan.

Unknown pravi ...

Kolk je pa tole cortik:)))) kosarice:))))
Ja hvala bejbi za cestitke ob8 marcu:)))
Veliko lepega zelim tudi tebi:))) in tvoji snahi in veronili:)))
Babe mormo skup drzat hihi😍

Janja pravi ...

Hvala za prelep šopek. Tudi tebi želim prekrasen dan.
Sonja, ti imaš verjetno kje skrite palčke, ki ti pomagajo :). Vse je zelo lepo, samo potiskano platno na košaricah je pa čez vse. Lp

Trenutki kreativnosti pravi ...

Draga moja, tudi tebi želim lep dan. Ustvarila si čudovit šopek. Hvala tudi za darilce in druženje. Lepo smo se imele.
Pozdravček

p.s.: hvala za rezervacijo :) se že veselim

Renata pravi ...

Sonči, hvala za lep šopek. Video sem si že ogledala. Tako se mi malo svita. Vožnja s tabo, en velik vauuu. Komaj čakam drugi petek. Hvala za škatlico in "mujštro". Potisk na blago, neverjetna si. Pa pa

Carmen S. pravi ...

Wunderschöne Frühlingskarten liebe Sonja. Tulpen aus Amsterdam. :) Ich hoffe sie blühen bald. Und die süßen Osterkörbchen und selbst genähten Herzen sehen einfach zauberhaft aus. Ich finde es schön, wie vielfältig Du arbeitest. :-)

♥ Liebe Grüße, Carmen

Zvonka pravi ...

Sonja, hvala za šopek krasnih tulipanov. Vračam ti čestitke in en velik objem. Vesela sem, da smo se imele v soboto tako lepo. Ti pa si nam tokrat spet pokazala cel kup samih lepih stvari, res si pridna. Krasne ideje imaš. In tile tvoji srčki so mega. Mene eden vsak dan spremlja na poti z avtom. Lp

N-Eva pravi ...

Si pa v eni objavi natrosila toliko lepih dobrot...hvala za idejo tiska na platno.

Damjana pravi ...

Kako si nas zopet zasula. Saj ne vem kaj naj najprej pohvalim, super idejo z voščilnico ali košarice, ki so vrhunske, ali idejo s odtisom na prtič. Uau, skoraj so mi oči iz jamic padle.

Valerija pravi ...

Košarice so že pokrite s prtički, pripravljene za k "žegnu" nest, aja šunke in hrena še ni not... :)
Zelo lepa voščilnica s tulipani, tudi jaz sem gledala ta izziv in razmišljala, da bi poskusila narediti tole perlasto ozadje.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Lepo te je bilo spet videti...predlagam, da bi se dobile kar za vsak nov izziv v Craft-alnici...seja vseh pokrajin .
Hvala lepa za tulipane čeprav z enodnevno zamudo , mislim nate od trenutka tvoje objave in me žre, žre, če ne komentiram takoj (saj veš, da mi duša ne da, da ti napišem samo en stavek)... (zamudim dva dni komentiranja, pa me čaka posel za 5 dni (le kdo hudiča bi to razumel????)..Od ponedeljka sem že babi servis, do računalnika ne pridem, ker gledam lahko samo risanko "Maša in medved".
O madonca, košarica ...hvala da si me spomnila, da jo moram še sestavit (Magda me bo za ušesa, ker sem nanjo pozabila!!!!)
Evo, tvoja je že pripravljena za praznike in potiskano blago ter perlasto ozadje...hvala hvala hvala...fino je in spet nekaj novega. Lepo bodi. čao

vilinke pravi ...

Vesela sem da ste se imele tako lepo, se bom morala drugič še bolj potrudit za prosti dan v službi, da vas vse spoznam v živo!!! Hvala za voščilnico ( že krasi mojo kuhinjo)!!!
Lp, Nataša

*Urška* pravi ...

Z enodnevno zamudo tudi tebi želim lep praznik žena....vse dni v letu.Saj se kar ne morem nagledati vseh prekrasnih izdelkov.Super so!!!

Daša pravi ...

Zelo lep šopek! Najbolj pa so me navdušili srčki iz jeansa :) Bi enkrat potrebovala hitro lekcijo, kako jih sešiti, da bi ji delali z učenci :)

jasna varcakovic pravi ...

I tebi cestitike za nas praznik...ovdje (u Australiji) malo ko zna za taj dan.

Lia pravi ...

These easterbasket are realy gorgeous!!
Lia, DT S4F

nocne życie pravi ...

Hey,
a beautiful card, or rather two baskets too cool
Thank you that you took part in the challenge on Scrapping4funChellenges
Agnieszka DT

FiestyCrafter (Tina) pravi ...

Wonderful card for mother! Love the cute little baskets. Thanks for joining us at Scrapping4fun
Tina dt

Scrapping4funChallenges pravi ...

This is so cute, great work!
Thank you for your entry at Scrapping4funChallenges.
Hugs
Rachelle DT
http://scrapping4funchallenges.blogspot.com

cohenna pravi ...

Beautiful! Thanks for joining us at Scrapping4fun :)

Andreja pravi ...

Hvala, ker se igraš pri Scrapping4fun s svojimi čudovitimi košaricami :-))

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

tiskanje na blago je presenetilo in navdušilo tudi mene.
hvala, ker nam zaupaš vse te tvoje posrečene trike.