četrtek, 11. februar 2016

Belo na belo, še več upiranja in srčkov :-)

Že druga objava ta teden? Ne se jeziti name. Veliko vsega imam pokazati. :-) Kot že naslov pove, bo danes spet pestro. Moje voščilnice so običajno razigrane in barvite. Trudim pa se izdelati tudi kaj bolj elegantnega. Zato za začetek belo na belo, kot je želja ustvarjalnega tima "Less is More".



 

Šopek sivke, ki ga je Tina oblikovala za Rayher mi je prijazno izrezala Zvonka z bloga Ustvarjanje po moje, saj šablonic trenutno ni na zalogi.  Zvonka hvala. :-) Mašnica je pobarvana z zlato Delicata blazinico, s katero sem odtisnila tudi napis. Vse pripomočke, ki sem jih uporabila za izdelavo te voščilnice, je oblikovala Tina za Najlepši par in Rayher.

"Less is More" is celebrating 5th birthday. I enjoy creating cards for LIM challenges.  For this occasion I'm sending best wishes to the talented ladies of the designer team. :-)

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
- "Less is More": Happy 5th Birthday "Less is More". WHITE ON WHITE
- Addicted to CAS: Challenge#81: BLOOM
- Najlepši par: Galerija meseca februarja

Pred časom je rojstni dan praznovala ena najbolj pridnih ustvarjalk našega malega blogerskega sveta, Hali. :-) Občudujem vse, kar ustvari. In tega sploh ni malo. Veliko ljudi je že razveselila s svojimi izdelki. Tudi mene. :-) Zanjo sem izdelala mavrično voščilnico v emboss resist tehniki. Hali, vse najboljše za tvoj rojstni dan in veliko veselja pri ustvarjanju!



Besedo čestitke na plastični šabloni Čestitke in Hvala Najlepšega para sem natapkala z lepilno blazinico in toplotno embosirala z belim prahcem. Čez napis sem s smušing tehniko nanesla mavrične odtenke distress blazinic. Sicer sem zlagala in prelagala različne dodatke, ampak sem na koncu ugotovila, da je voščilnica dovolj pisana in bi bilo karkoli drugega odveč.

Pa naj mavrične čestitke obarvajo tudi izziv Ko me inspirira #45 - emboss resist tehnika. :-)

Spodnjo voščilnico pa sem poslala na naslov še ene izjemne ustvarjalke, ki je praznovala v začetku februarja. Ker se še ni javila, me malo skrbi, da je poštar napačno prebral naslov. :-( Bo pa dobila drugo.

Pri tej voščilnici sem poskusila izdelati ozadje "ala Metuljčica", pa mi ni najbolje uspelo.
 Je pa nastalo ozadje "ala Sonja". :-) Plastično šablono z izrezom Roža v kotu Najlepšega para mi je pred časom prijazno izdelala Tina B. Super se obnese tudi za embosiranje. :-)  Rožico sem uokvirila z romantičnim okvirjem, dodala lepo misel, srčke in mašnico - vse od Najlepšega para. :-)

Voščilnico prijavljam na Craft-alnico: Izziv #153: VALENTINOVO


Pri fotografiranju bele voščilnice se je v prvo vrsto postavil kamen, ki ga je dragi lansko leto prinesel s potepanja po Maroku. Kamen se imenuje GEODA. V notranjosti skriva kristale in minerale. Ni nam uspelo ugotoviti, če je pravi, ali ponaredek, sveti pa se zelo lepo. :-) Sivka je iz domačega vrta.


Lep pozdrav do naslednjič. :-)








39 komentarjev:

Tina Z. pravi ...

ooo, kako mi je pa všeč tale bela - si me navdušila, da še jaz naredim kakšno. krasna sivka v kombinaciji z zlato. super mavrična, pa tale roža v kotu, vau ...

*Urška* pravi ...

Draga Sonja,tole je pa prava paša za oči.Tako lepo voščilnico si naredila.Prav veličastna je.Ne vem,če sem že kdaj uporabila samo belo barvo...vsekakor moram tudi to probati :)
Pozdravček,Urška

Tina pravi ...

Sonja...kako lepa objava! Bela sivka mi je tako zelo všeč in potem pravo nasprotje belini v podobi krasne mavrice...pa še super roža v kotu-všeč mi je vse ala Sonja :-)))

Klara pravi ...

SIvka izgleda prav lepo zasnežena :), paše v današnji dan! Sicer so pa vse tri voščilnice res lepe!

Nataša pravi ...

Vse so prekrasne, vendar tale bela na belo zmaga :)

Vladuška pravi ...

Zelo lepo izpade belo na belo in več mi je tvoj šopek sivke. Tudi tehniko si krasno uporabila in pa vse skupaj lepo zaključila s to zadnjo voščilnico. Pridna si bila, ni kaj in zelo si se potrudila tudi s fotografijo.

moi pravi ...

Sonja, spet si bila pridna in nam nanizala toliko krasot. Tista z belo je svetovna, krasno si izpolnila nalogo na izzivu.
Tudi mavrična nič ne zaostaja, hali je je bila zagotovo vesela.
Pri tretji pa si verjetno uporabila preveč podobne barve, pa se ne vidi tako učinka, ampak je vseeno lepa.
Tudi kamen je krasen in pričakujem, da se bo še večkrat pojavil na tvojih fotografijah.

Metuljčica pravi ...

Vesela sem vsake tvoje objave in spet si čudovito ustvarjala in razveseljevala s svojimi voščilnicami. Tako kot je zapisala Martina, ampak meni je prav všeč tvoje ozadje, rumena je sploh moja barva. Prva voščilnica je enkratna, tudi sama sem ljubiteljica sivke, kot že veš. Čestitke tudi tebi, ker si tako lepo razveselila Hali.

Kajcyika pravi ...

ooh, vse tri čestitke so čudovite! Najbolj mi je pa všeč mavrična :)

Helena pravi ...

Kaj naj rečem? Multi si :) Ležijo ti različne tehnike, različni stili ... V vseh pustiš delček sebe. Tudi te so krasne, vsaka zase je mojstrovina.

Cvetoči travnik pravi ...

Ojla Sonja, tukaj sem:)), voščilnico sem seveda dobila (ne bo potrebna še ena) in en velik hvala za to sončno lepotico. Sem pa bolj pozna, ker sem se potepala (bila sem varuška pri vnukinji v Lj.) in sem jo dobila šele včeraj zvečer, ko sem prišla domov. Še enkrat en velik hvala in lep pozdrav, Andreja V.

Cvetoči travnik pravi ...

P.s.: še enkrat jaz:)), sem od navdušenja povsem pozabila komentirati tudi ostali dve. Prva v belem je resnično nežna in je z zlato mašnico zelo elegantna, za Hali pa si tudi pričarala eno samo vedrino. Pozdravček, Andreja V.

Hali pravi ...

Sonja, hvala za čudovito presenečenje in mavrico, ki krasi naš dom. Moram kakšno fotografijo narediti vseh lepotic... Sivko na beli podlagi sem občudovala že na FB in tale kamen je res nekaj posebnega. Zeloo produktivna in pridna si!

leycika pravi ...

Vsaka je nekaj posebnega :)

Danica pravi ...

Belo na belo si tudi jaz želim narediti pa me vedno kaj premami, da dodam še kaj drugega in belina zgine :)) Tvoja voščilnica je čudovita. Tudi spodnji dve sta krasni, Vidim da se na fotografskih področjih zelo dobro izpopolnjuješ. Bravo

Janja pravi ...

Voščilnica s sivko je krasna in za njo prav nič ne zaostajata, tudi naslednji dve. Lp

Maja pravi ...

Zelo lepe voščilnice. Najbolj pa mi je všeč tista s sivko. Pa tudi prva fotografija mi je najbolj všeč, ker poudari trodimenzionalnost voščilnice.

Sazzle Dazzle pravi ...

A delightful gallery of cards Sonja and I'm loving those clean lines and CAS perfect creation for our LIM birthday challenge. Great to see you've linked up at ATCAS too. Thanks so much. Sarah

Zvonka pravi ...

Sonja, krasno si ustvarjala. Belo na belo je super izpadlo, druga je barvita, ampak tretja je pa vseeno moja zmagovalka, čudovita je. Lp

Valentina B pravi ...

Vidim, da ne zmankuje časa za ustvarjanje. Od prekrasne voščilnice belo na belo, do mavrične in sončne rumene. Vsaka je v drugačni tehniki in lepa po svoje. Mene je očarala sončna rumena z elegantno belo. :) In hvala za obisk v mojem barvitem malem mestu.

Valentina B pravi ...

Kamen iz obiska v Maroku, ki se postavlja skupaj s sivko je prekrasen. Pa naj bo pravi ali ponaredek. :)

Unknown pravi ...

ej carica a si sploh uspela kej spat glede na izdelke kolk jih je:)))
upam da moz ni zapostavljen..... k si tolk zaposlena hihih
lepo si jih sestavila oz. izdelala men so lepe vse:)))

N-Eva pravi ...

Zelo lepe voščilnice....tako bela elegantna, kot pisano živahne. Vedno občudujem, ko izdelate voščilnice manj je več......meni to nikakor ne uspe.

Damjana pravi ...

Same lepotice si nam pokazala in tudi tehnike, ki jih izvrstno obvladaš.

Valerija pravi ...

Vse tri so zelo lepe, a za moj okus zmaga bela s sivko...tako je elegantna in nežna in preprosto lepa!

jasna varcakovic pravi ...

Ima nesto neodoljivo privlacno u svim bijelo-na-bijelo dizajnima...

Chrissie pravi ...

Your WOW card is absolutely stunning Sonja and the touch of gold is perfect!
Thanks so much
Chrissie
"Less is More"

ArtMBR pravi ...

Kura sem vam fauš te šablone, ki sem jo jaz zamudila.

Renata pravi ...

Punca, a si spet moža kam poslala. Toliko lepih voščilnic v enem paketu.Krasne so, ena lepša od druge.

Andreja pravi ...

Sonja, ti nam kar kaži svoje umetnine in vsake tvoje objave sem zelo vesela :-)) Tudi tokrat si nam natresla čudovite voščilnice in sivka belo na belo je krasna. Pisane čestitke zelo posrečene in sreča zelo poživljajoča. Luštno in lepo, ni kaj .-)

Andreja pravi ...

Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Aha, zdaj sem te pa pogruntala...kadar mačke ni doma, miška pleše....takrat nastane največ tvojih stvari...
Tudi pri tej kolekciji si me pustila brez besed, še posebno pri beli na belo, .....a tole na koncu je pa kamen...veš, sem mislila, da je piškot s tako krasno filo, ki si ga prelomila na pol....se mi že blede od sladkarij, imam prepoved, da si jih vtikam v usta, tako da lahko razumeš moje asociacije na predmete. čao

Neets B pravi ...

Gorgeous white on white card, the sprig of die cuts looks great with the gold bow.
Thanks so much for sharing with us.
Anita x
Less is More

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Krasno ustvarjanje Sonja,
jaz v tem mesecu nisem še nič objavila,
čas mi polzi med prsti, upam, da danes kaj pripravim in objavim
lp Tamara

Anne pravi ...

What a stylish card Sonja!
Thanks so much for joining our 5th birthday celebration challenge!
Anne
"Less is More"

Renata pravi ...

Ooo koliko lepih dobrot. Od belo elegantne do pisanih. Zelo mi je vsec ko ima vsaka voscilnica kaj novega in marsikatera tehnika prikazana tukaj je na moji to-do listi, saj izgledajo super :)

Tanja E. pravi ...

O koliko lepote tebi uspe izvesti in objaviti v eni sami objavi, zelo lepo vse po vrsti, hvala, ker deliš z nami v Craftalnici, LP:), Tanja.

Sar-chi Art pravi ...

Lepe. Vse! ;)

Trenutki kreativnosti pravi ...

Ooo krasno si ustvarjala. Prav vse so mi všeč.
Hvala, da ustvarjaš z nami v CRAFT-alnici. Srečno!