sreda, 1. april 2015

Bližajo se prazniki

Za dobrodošlico prihajajočim praznikom sem letos malo drugače okrasila stanovanje. :-)



Idejo za jajčka iz volne sem našla na blogu Navihančki, kjer je Sandra tudi napisala podrobna navodila, kako jih izdelati. Na srečanju Otočank pa sem gledala pod prste Dodo, ko je zvijala vrbove veje. Pa sem poskusila še sama. :-)

Moje ustvarjanje pa ni ostalo samo pri praznični dekoraciji. :-) Na Tininem in Vladkinem izzivu Pomlad ustvarjena za ustvarjanje tokrat cvetijo rožice. Vsak dan nestrpno čakam, da sedem za domači računalnik in si v miru ogledam filmčke, s katerimi nas razvajata. Ker tokrat želita na izdelku videti rožice, sem pripravila dve majhni darilni vrečki-škatlici. Od danes imata tudi novi lastnici, sodelavki, ki sta praznovali rojstni dan.




Izdelavo škatlice nam je na srečanju Otočank pokazala Tina. Čeprav imam še nekaj izrezanih tagcev, ki sem jih dobila od Maje, pa sem si jih za ti dve škatlici rajši prerisala in izrezala iz akvarelnega papirja. Original je treba "šparati" za hude čase. :-)) Manjšo orhidejo sem odtisnila in pobarvala, na hrbtni strani pa sem odtisnila voščilo. Škatlici sem napolnila s čokoladnimi jajčki in drobna pozornost je bila pripravljena. :-)

Škatlici prijavljam na izziv Pomlad ustvarjena za ustvarjanje: ROŽE
in v Craft-alnico: Izziv #131: Glasba  (upam, da je not dovolj)

Na Less is More pa ta teden želijo videti voščilnico izdelano v kombinaciji treh njihovih prejšnih izzivov. Izbor je prepuščen posamezniku. Med moje nove pridobitve Najlepšega para spada tudi prekrasna plastična šablona  metuljčkov. Ne, nimam še vsega, kar ima Tina, ampak veliko mi  pa ne manjka. :-)) Metuljčki so pobarvani s pomočjo plastične šablone Metulji in zvezde in barvnih blazinic v barvah mavrice, okvir je narejen s štampiljko iz kompleta Prijaznost na poti, napis pa je iz kompleta Tvoj dan. Perlice  so iz Klarinega bonbončka.




Metuljčke prijavljam na naslednje izzive:
- "Less is More": Week 217: Combine any three previous Less is More challenges
   * Week 111: Frame it
   * Week 157: 3rd Birthday Extravaganca - Colour - Rainbow
   * Week 163: Theme Masking/Stencil
- Najlepši par: Galerija meseca aprila
- CASology: Week 140: SPRING

Čez praznike zapiram svoj brlogec. Čaka me čudovito praznovanje, saj bomo spet vsi skupaj. Miha pride domov za vikend. :-))


Lep pozdrav do naslednjič. :-)







32 komentarjev:

jasna varcakovic pravi ...

Krasne dekoracije; sretni praznici Sonja!

Unknown pravi ...

oooo super dekoracija:))) tako sveze deluje:))) zeleno:))
zdaj pa le zapri brlogec in daj spet vse od sebe za vse tvoje:))) vem da se boste imeli lepo saj bo soet polna hisa:))))))
uzivajte vsak trenutek:)))

Vladuška pravi ...

Kako lepo in prijetno pomladno je pri tebi. Dekor se mi zelo dopade, ker ni klasičen in obe darilni vrečki z orhidejami sta super ideja. Krasni sta. In tile metulji so prav mavrični in jih je pravo veselje pogledat.

Maja pravi ...

Waw, koliko čudovitih kreacij. Vse mi je zelo všeč. In prav tako tudi jaz vsak dan nestrpno pričakujem nove Tinine in Vladkine objave, kjer je toliko novih idej.

Helena pravi ...

Takšna jajčka sem že tolikokrat občudovala, pa se jih še nisem lotila. Morda tudi zato, ker nisem našla recepta v slovenščini. Zato hvala, ker si posredovala link!
Sonja, krasna dekoracija in prav čuti si pomladno - praznično vzdušje.

Sapfina (Barbara) pravi ...

Kakšna lepa darilca za sodelavki si pripravila!! Super ideja, da škatlico na vsaki strani prelepiš s tagcem!!! Idejo z jajčkami iz volne sem tudi sama občudovala, ampak dlje žal nisem prišla ... :) Tile metuljčki so pa tako simpatično mavrični, da ob pogledu nanje človek postane kar prešerne volje! Zelo mi je všeč tudi rob, narejen z ukrivljeno "palico"! Imejte krasne praznike! Z zbranimi domačimi so vedno najlepši! ;)

Kathyk pravi ...

A super selection of makes but I am particularly loving the LIM make

Kathyk

Cvetoči travnik pravi ...

Ustvarjala si na polno in tvoji izdelki in domača praznična dekoracija so super. Sedaj pa le zapri ustvarjalni brlogec in uživaj s tebi ljubimi. Želim vam eno lepo, veselo praznovanje. Lep pozdrav, Andreja V.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Draga Sonja kako krasni posti so nastali med mojo odsotnostjo in tudi tale objava je prečudovita-od dekoracije do voščilnic
hvala za vse lepe besede
pozdravček Tamara

Sazzle Dazzle pravi ...

A stunning springlike card Sonja and lovely photos in your post.
Love your combination of past LIM challenges and thanks as always for playing along. Sarah x

Sandra Pecić pravi ...

Baš si lepu dekoraciju napravila. Praznici mogu da počnu ;)

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

Luštna dekoracija :)
kot vedno si se tudi tokrat dobro znašla s tem kar imaš in naredila ljubki darilci za RD:
lepo praznuj v družbi svojih dragih <3

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Vidim, da je pri tebi že vse okrancljano. Lepo. Zanimivi škatlici, upam, da nista prazni. Pri tebi moram vedno vrtet strani gor pa dol, ker vedno narediš toliko stvari, da vsakič pozabim, kaj si še naredila....škatlice sem, dekoracijo sem, metulje sem pa splašila, ko skoz obračam tvoje strani....ekola...to je to...pridna , za vikend si lahko frej in uživaš na sončku. čao

Janja pravi ...

Kako lepo si že vse okrasila. Darilni vrečki in pisani metulji so krasni, dobro si uporabila tagce. Lp

leycika pravi ...

Lep zalogajček, čudoviti so vsi izdelki :)

Chrissie pravi ...

This is a great combination of challenges Sonja... a beautifully colourful card!
Thanks so much
Chrissie
"Less is More"

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Uživajte družina :)) Prav lepo dekoracijo si naredila, zelo mi je všeč, škatlice so super, voščilnica pa tako veselo deluje, kot ti :))

Maarit at Violets Corner pravi ...

Lovely creative projects!

Love and hugs
Maarit

Unknown pravi ...

Lepa dekoracija,naj bodo lepi tudi prazniki:)

Mojca pravi ...

uau kako krasno si okrasila stanovanje! škatlica je pa krasna, orhideje si zelo lepo pobarvala in metulji na voščilnici so pa res prekrasni! želim vam lepe praznike! lp

draica pravi ...

O, kako pridna punca! Lepe okraske si naredila, pomladansko obarvane! Tudi darilni vrečki sta sigurno razveselili sodelavki, saj sta unikatni!
Lepo praznovanje v družinskem krogu vam želim! Lepo bo, saj ste super!

Anne pravi ...

Sonja I love those butterflies, super card!
Thanks so much for combining challenges at LIM!
Anne
Less is More

Andreja pravi ...

ooo Sonja, koliko lepih izdelkov je nastalo v tvojem ustvarjalnem kotičku in mizico si zelo lepo okrasila :-)) Želim ti lepe velikonočne praznike!
In hvala, ker se igraš z nama v glasbenem izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

Nena pravi ...

čudovite izdelke si nam natresla na ogled in seveda meni portkala na slabo vest glede ustvarjanja ;)

Ardyth pravi ...

Your rainbow of butterflies is gorgeous! So glad you joined us at CASology this week!

Zvonka pravi ...

Kako lepo dekoracijo si naredila, tudi darilni vrečki sta krasni, najbolj pa so me navdušili pisani metulji, čudoviti so. Lp

AndrejaM pravi ...

Veliko lepega si ustvarila, meni je najbolj všeč škatlica-vrečka, kako dobra ideja!

Tina pravi ...

Sonja...prazniki v tako lepo okrašeni hiši so bili zagotovo zelo lepi... Tvoja dekoracija mi je čudovita. Pa tako mi je lepo pri srcu, ko vidim, da rada poskusiš kar si videla pri meni!! Čudovito je prav vse!!!

Unknown pravi ...

Sonja, najlepša hvala za povezavo :) Pirhki so res čudoviti, zavite veje pa krasno pašejo zraven. Meni ima celoten aranžma prav nekak čaroben pridih, kot iz kakšne vilinske zgodbe, zelo lepo! :) Škatlice so prav tako čudovite, metuljčki pa tako veselo pisani, da res spominjajo na pomladno mavrico. :)

Ne-Ja pravi ...

Sonja vidim da sem pri tebi zamudila miljavžent objav... Se trudim poboljšati ma vreme, služba in počutje delata svoje. Vsi izdelki po vrsti so čudoviti. Pirke iz volne sem tudi jaz občudovala pri Sandri, pri škatlicah z orhidejo in metuljčkih pa samo cedim sline - en belig LIKE za vse :)!

Goga pravi ...

Prazniki so za nami in verjamem, da ste jih v vaši hiši preživeli lepo in pisano. Vse mogoče si spet ustvarjala in vse po vrsti je zelo lepo.
Hvala, da se igraš z nami tudi v glasbeni Craft-alnici. Srečno pri izzivu.
Lp, Lili

Trenutki kreativnosti pravi ...

Upam, da ste lepo preživeli praznike. Všečkam dekoracijo, škatlice so enkratne, voščilnica pa tako lepo pisana. Krasni izdelki! Lp