četrtek, 26. marec 2015

Pomlad ustvarjena za ustvarjanje

Lepšega naslova, kot je zadnji Tinin in Vladkin izziv, sploh ne bi mogla najti. :-) Ustvarjati z mojimi novimi pridobitvami Najlepšega para pa je pravljica, ki se nikdar ne konča. Ideje kar vrejo na plano in moje roke in moj čas jih ne dohitevata. Pa še nekaj sem ugotovila. Najboljše zdravilo za masaker pri zobarju je ustvarjanje. :-) V torek so me namreč pošteno namučili in samo mojemu brlogecu in vsem dobrotam tam notri gre zahvala, da sem danes kot nova. :-) In da me nič ne boli in da je oteklina izginila v rekordnem času.

Vsak dan si z velikim veseljem ogledam filmčke, ki nam jih pripravljata Tina in Vladka. Ideja je čudovita! Hvala vama. Veliko vsega, kar pokažeta, takoj preizkusim. Za tokratni izziv Ustvarjamo za otroke, sem se igrala z žirafico in simpatičnimi napisi.



Ozadje je izdelano z modro in zeleno Distress blazinico na akvarelnem papirju. Nanašala sem ju z gobico. Čez pobarvano ozadje sem položila šablono Razmetane pike in pobarvala z belo blazinico. Oblački so odtisneni čez bele pike. Učinek mi je všeč. Pri napisu sem preizkusila Vladkin nasvet z maskiranjem delčka napisa z washi trakcem. Uspelo! :-) Žirafica, ki prinaša čudovito novico, je izrezana s škarjami. Pri izrezovanju je prišlo do manjše nesreče, saj sta se rogljička odlomila. :-( Težavo sem rešila tako, da sem žirafico odtisnila na podlago in čez njo prilepila izrez. Ker je manjkalo še malo kontrasta, sem odtisnila še rdeče rožice in prilepila srček iz kartona, ki sem ga pobarvala.

Žirafico postavljam na ogled na naslednje izzive:
- Pomlad je ustvarjena za ustvarjanje - Ustvarjamo za otroke
- NBUS #4 pri Darnell  (žirafica, napis, rožice in srček se prvič predstavijo)
- Uniko Studio: Challenge#19: Anything Goes!

Na "Less is More" pa ta teden želijo, da nam za inspiracijo služijo izdelki ustvarjalnega tima in da izberemo enega izmed izdelkov in ga naredimo po svoje. Izbrala sem čudovito poročno voščilnico od Sarah: Sazzle Dazzle Crafts in jo priredila po svoje. Nastala je poročna čestitka z embosiranim detajlom.




Čipko sem vroče embosirala z dvema različnima zlatima odtenkoma. S fotoaparatom je bilo težko ujeti svetlikajoč efekt. Večbarvno embosiranje pa je čudovito predstavila Chrissie: Simply One Of A Kind . Muce in srček so iz Klarinega bonbončka, napis pa je v soboto na srečanju otočank pridno izrezovala Renata in me založila z izrezi za celo leto. :-) Hvala!

Poročno čestitko prijavljam na "Less is More":Week 216 Theme: CASE A DT CARD ( it is a CASE of Sarah's card: wedding and embossing)

Pa še eno imam. V "sodelovanju" z Najlepšim parom. :-)




Tukaj sem se pa igrala s setom Velikonočno veselje. Jajčka sem odtisnila na osnovo in jih maskirala. Celo osnovo sem poštempljala z rožico. Dve jajčki sta vroče embosirani in izrezani, piščanček pa je odtisnjen in izrezan in se je prerinil v ospredje. Tokrat sem dvovrstni napis z maskiranjem spremenila v enovrstnega. :-)

Velikonočno voščilnico pa prijavljam na naslednje izzive:
- CRAFT-alnica: Izziv#  : Krila (piščanček ima čisto majčkena krilca)
- Simon Say Stamp - Monday Challenge: One Stamp, Many Ways!
- Scrappin4fun Challenges: Challenge #38: Spring or Easter
- Najlepši par: Galerija meseca marca


Lep pozdrav do naslednjič. :-)
 

32 komentarjev:

Unknown pravi ...

uuuuu zirafa zakon ful lepa:))
mucici nobeeel zelo elegantno:)))
pišče malo pa prikupno:)))
upam da nisem kej pozabla k si jih tolk objavila:))) bodi fajn:))

jasna varcakovic pravi ...

Zirafica je najbolja...sa glavom u oblacima ;-)

Martina pravi ...

wow koliko divnih radova. Ne znam koja mi je ljepsa. Sve su predivne.
Lp, Martina

Tina pravi ...

Sonja!!! Kako so vse lepe! Modra žirafica na tako lepo izdelanem ozadju je tako prisrčna...pa zlata čipka...in super lepo rožasto ozadje (kako lepo si vse odtisnila!!!). Ni čudno, da so vse posledice masakra izginile...sem vesela, da je zdaj vse OK.

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Si pa res polna idej in roke ti kar dobro dohajajo vidim :)) Vse tri voščilnice so čudovite Sonja! Kako lepo se pa sveti tvoja čipkica! Tvoje tehnike so super izvedene in modra žirafica je zakon, ozadje pa resnično pomladno veselo. Rožice si pa tako lepo naštempljala pod piščančka, kot bi imela tak papir, ne pa štampiljko. Uglavnem, veselje je pogledati tvoj pomladanski šopek voščilnic :) Upam, da bojo zobki zdaj ok in boš imela prijetnejši razlog za ustvarjalni pobeg :))

Klara pravi ...

Dobro protibolečinsko terapijo si izbrala. Kar ne morem se nagledati...ena lepša od druge. Žirafica mi je zelo všeč. Tako otroška je. Elegantni mucki super pašeta na zlato embosirano čipko in piščanček tako ponosno čuva svoja jajčka. Krasne so. : )

Zvonka pravi ...

Sonja, vse tri voščilnice si krasno izdelala, vsaka je nekaj posebnega. Žirafa je strašno simpatična, čipka da videz elegance muckoma, pišče med jajčki pa je tako cort. Super, da so bolečine z zobmi daleč stran. Lepo bodi, lp.

Danica pravi ...

Oj Sonja, si se pa res ustvarjalno spravila nad masker :)) Vse tri voščilnice so krasne , modra žirafa je fenomenalna. Zelo všeč mi je ozadje na tej voščilnici.
Poročna je prava eleganca, mijavvv :). To malo puhasto bitje na zadnji voščilnici, pa saj veš...cort cort cort.
SONJA ŠE ENKRAT TI HVALA.
Objemček Danica

Helena pravi ...

Razturaš!
Pri prvi si se super potrudila z ozadjem. Zanimivo in hvala, ker si opisala, kako si prišla do njega.
Tudi ostali voščilnici sta čudoviti.

vilinke pravi ...

Super terapijo zdravljenja si si predpisala ;) voščilnice pa so fantastične, ena lepša od druge ;)

Vladuška pravi ...

Se kar čuti, da pokaš od ustvarjalne energije :)) Žirafa je tako pravljična z tem ozadjem in v modri barvi. Ta zlata čipka je čarobna in v kombinaciji z mačkama vse skupaj izpade zelo zelo lepo. In tale zadnja, tako praznično nagajiva.

Sazzle Dazzle pravi ...

More fabulous cards Sonja and I'm thrilled to see you chose to CASE my card.
You've done it brilliantly and I love it. I'm also kind of attracted to that cute little giraffe on the first one too! Thanks as always for playing along at LIM and you might also like to link up at Uniko Studio where it's anything goes. Sarah x

Metuljčica pravi ...

Tudi sama računam na terapijo ustvarjanja, ker me čaka en velik poseg na zobovju v naslednjem mesecu. Čudovite voščilnice, prav vse tri, te občudujem.

Sapfina (Barbara) pravi ...

Ne vem, kje naj sploh začnem ... ;) Vse tri so vsaka po svoje fenomenalne! Pri prvi si se krasno znašla z izrezano žirafico in pričarala čudovito ozadje. Druga mi je blazno všeč, ker je tako prefinjena in minimalistično dovršena, pa embosirala si tudi tako popolno, da kapo dol! Zadna pa je prav čarobna v duhu velike noči in jajčke tako domiselno kukajo izza piščančka! Bravo bravo!

Hali pravi ...

Pošteno pridna si bila..tvoje barvanje in ustvarjanje ozadja je krasno. In vsaka čestitka je nekaj posebnega. Bravo!

Cvetoči travnik pravi ...

Sonja, vse čestitke za vse tvoje terapevtske pripomočke:)), naredila si same lepe stvari. Všeč mije vse od žirafice, mačkonov v zlati čipki do velikonočnega jajčka. Hvala tudi za vse napotke in en lep pozdrav ti pošiljam:)))), Andreja V.

Renata pravi ...

Rolam gor, dol, se slinim. Krasna žirafica, nasploh cela voščilnica. Nemorem se je nagledat.Barve si lepo povezala, da jo je veselje gledat. Tudi drugi dve ne zaostajata, je pa prva korak pred njima.

Andreja pravi ...

Ja, res Sonja, piščanček ima čisto majčkena krila :-)) Priznam, da sem jih iskala, še dobro, da si jih omenila!
Vau, si bila ustvarjalna ... vse je tako zelo lepo. Najbolj se mi dopade voščilnica s žirafo. Res si jo lepo sestavila! Pa tista druga z embosirano čipko in mačjim parom ... ma kako je cart.
In seveda hvala za tretjo in ker se igraš z nama v krilatem izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

Janja pravi ...

Tri lepe voščilnice si pokazala. Krasno ozadje si naredila pri prvi. Lp

Maja pravi ...

Lep kupček super voščilnic!

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Ojej Sonja, kako ti zavidam to tvojo ustvarjalno muzo..moja je namreč pobegnila na Antarktiko in noče nazaj...se ji zelo fržmaga, ker sem jo toliko časa zanemarjala. Mi je pisala, da bo kar tam ostala...zdaj pa imam hudiča na kvadrat.
Ti pa spet presenečaš...kar štancaš te voščilnice. Žirafa je cart, muce uživajo na prekrasni zlati čipki, piščanec z jajci pa idealen za prihajajoče praznike . Gre ti kot po maslu. čao

leycika pravi ...

Pokazala si nam tri prečudovite voščilnice :) Lepo

Klara pravi ...

Uau, same krasotice! Ustvarjanje je res dobro "zdravilo" :)!

Chrissie pravi ...

Sorry I'm a little late visiting this time!
This is a great bunch of cards and I love your CASE of Sarah's card.
Thanks so much
Chrissie
"Less is More"

Darnell pravi ...

Three adorable and sweet cards, Sonja! You have done an incredible job of creating these precious designs!! Thank you so much for playing again in my NBUS Challenge #4!! Enjoy your day!! Hugs, Darnell

Suzanne C pravi ...

Sweet baby card! Adorable Giraffe. The doily is a beautiful touch on your second card and the chick is super adorable. Thanks for playing along with us at Simon Says Stamp Monday Challenge!

Unknown pravi ...

Ah kako so lepe! Prva je tako ljubka, da si sploh ne predstavljam, da bi bila lahko še bolj:) Druga je zelo elegantna in čipka je videti fantastično! Velikonočna s piščančkom pa je prav tako zelo srčkana. :)

Deborah Frings pravi ...

Lovely series of cards. I do like the cute giraffe, so cute. Thanks so much for playing along with Uniko Studio this month!

Nella pravi ...

Pridna si 100 na uro in vso to preizkušanje daje super rezultate :) vse tri voščilnice so krasne.

Anne pravi ...

Hi Sonja
Sorry to be so late commenting on your entry for this week, what a stunning bunch of cards and I LOVE your LIM card, wonderful cat shapes!
Thanks so much!
Anne
Less is More

Ne-Ja pravi ...

Sonja noro dobro ustvarjaš in res ne vem od kje ideje - verjetno res pomladni sonček in Tinine novosti vplivajo na vse ;). sploh ne vem za katero voščilnico bi se odločila da mi je naj, ker so vse tkao čudovite. rolam gor in dol po objavi in se slinim poleg - fenomenalno :).

i'm with the band pravi ...

Great cards! Thanks for playing along with us at Uniko Studio!