ponedeljek, 16. marec 2015

Ko me inspirira #35

Na Vladkinem in Tininem tokratnem, že 35. izzivu Ko me inspirira, se trese. :-) Inspirirani od ljubkih in nežninh Barbarinih tresočk želita, da se jima pridružimo s svojimi kreacijami. Ker te vrste čestitk tudi sama zelo rada izdelujem, se z veseljem pridružujem izzivu.

Ne vem, zakaj sem toliko in tako dolgo komplicirala, da sedaj lovim zadnji vlak za prijavo na izziv. Ideje, ki so se mi "prižigale" v glavi, mi niso bile všeč. Ko sem se lotila izdelave, pa se je še tiskalnik odločil, da me bo malo zafrkaval. Ozadje, na katerega sem želela natisniti napis, sem tako strokovno zapacala, kot to znam samo jaz. :-(  Na srečo sem imela izdelani dve ozadji. Torej, plan B in paus papir, ki vedno potrpežljivo čaka, da se spomnim nanj. :-) Nastala je pol-tresočka.



Prejemnik se bo moral pošteno potruditi, da bo prebral napis. :-) Ozadje je pobarvano z vodenimi barvicami. Na paus papir sem odtisnila misel in z washi trakcem zlepila paus in prozorno folijo, vmes pa nasula cekinčke. Vse skupaj sem s penicami pritrdila na podlago. Skozi paus je lepo vidno tudi ozadje. Še zvezdica v rumeni in perlice v enaki barvi, kot je trakec, in voščilnca lahko gre na ogled na moja najljubša izziva:

- Ko me inspirira #35 - Tresočka
- Craft-alnica: Izziv #129: Povej z verzom

Lep pozdrav do naslednjič. :-)



10 komentarjev:

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

Prav frajerska je!!! In dobro si se znašla s paus papirjem. tudi jaz sem mečkala in čakala na zadnji trenutek ;)

vilinke pravi ...

Čisto tvoja in to ozadje je fenomenalno ;) samo da veš da si tudi mene navdušila za packanje;) p.s. cedilo je že doma, samo barve in ščetko še poiščem in začnem;)

Klara pravi ...

Čisto dobro se vidi napis, je pa res super ozadje :) je še mene zamikalo, da bi poskusila s takim "packanjem" :)

Zvonka pravi ...

Ma ti se vedno dobro znajdeš in vedno ti uspe, pa čeprav ti vmes kaj nagaja. Prav posebno tresočko si izdelala z zanimivim napisom, ki ga še nisem nikoli prebrala. Lp

Andreja pravi ...

Sonja, zelo lepo tresočko si naredila. Še najbolj pa se mi dopade zapis :-))
Hvala, ker se igraš z nama v izzivu CRAFT-alnice ... Srečno

Vladuška pravi ...

Kako lepo si ustvarila ozadje in dopolnila z napis-tresočko :) Meni je zelo všeč in vesela sem, da si tudi tokrat našla čas za ustvarjanje z nama.

Hali pravi ...

Meni se zdi perfektna...

MA-MI pravi ...

Sonja, ozadje je krasno. In napis čez tresočko je zares nekaj novega.

Lp, Maja

Goga pravi ...

Super tresočka je nastala, napis pa itak zmaga :).
Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Pozdravček Lili

Tina pravi ...

Sonja, jaz komaj zdaj pišem tvoji voščilnici :-), čeprav sem jo občudovala že, ko si jo dodala. Tvoja ozadja me vedno navdušijo in tukaj mi je zelo všeč, kako ga je videti tudi skozi tresočko...ki nosi tudi napis. Res čudovito!