sreda, 18. februar 2015

Ljubezen

Danes je bil dan za pobegniti na Luno! Šele ob pol sedmih sem prišla iz službe. Jezna kot ris in utrujena. Ampak me je pogled na pogrnjeno mizo in po celi kuhinji nalepljenih navodilih, kako si pogreti kosilo, takoj spravil v dobro voljo. :-) Veronika prevzema vlogo gospodinje in skrbi zame sedaj, ko dragega ni doma. Ko sem odprla še pošto s čudovito štampiljko, ki jo je Mojca našla med pospravljanjem in ugotovila, da dveh enakih ne potrebuje, pa je bilo pozabljeno vso kreganje, preveč dela in slaba energija iz službe. :-))

V mojem brlogu se zadnje dni spet veliko dogaja. Od včeraj sem tudi ponosna lastnica plošče za utore in grelne naprave. Ploščo sem že malo testirala, grelna naprava pa še ni prišla na vrsto. Pa tudi z novimi štampiljkami Najlepšega para sem se pocartala. :-) Idej imam en kup, časa pa premalo. Sicer pa tudi Rima niso zgradili v enem dnevu. :-) Vse bo ob svojem času prišlo na vrsto. Tudi tisto, česar še nisem pokazala. Za danes imam namreč pripravljeno enonivojsko voščilnico na temo ljubezen, ki jo želijo videti na izzivu      "Less is More".



Mislim, da bolj minimalistično in bolj v skladu z navodili izziva pa res ne gre. :-) Srček, ki sem ga brezplačno snela z neta, sem malo predelala in odtisnila na osnovo voščilnice, na akvarelni papir. Posamezne delčke srčka sem pobarvala z akvarelnimi barvicami in gel pisali različnih barv. Napis je iz seta Prijaznost na poti Najlepšega para.  

Voščilnico prijavljam  na:
- "Less is More": One layer Challenge Week 211 - Love
- Najlepši par: Galerija meseca februarja
- Tanya's Handmade. CAS #6

Prilagam še srček, tako originalen, kot "popravljen" po moje, če ga katera želi imeti


Pa naj bo še en srček. Tokrat iz žice. Tole mečkanje žice me je popolnoma osvojilo. Nastal je obesek za verižico. Malo po moje in zelo na pamet. :-)) Ker sem verižico pod nujno morala danes imeti v službo in ker primerne verige nisem imela pri roki, sem razdrla, oziroma razrezala eno staro, že leta neuporabljeno, verižico. Reciklaža. :-)) 


Miha je včeraj poslal nekaj fotografij iz Indije. Pravi, da je na tesno s časom, da bi jih lahko vse uredil. Je namreč zelo samokritičen in tisto, kar ostane po njegovem  urejanju, je res vredno ogleda.:-)






Moj tanajvečji otrok pa se je pravkar javil iz Marakeša. Tako kot mala dva, mi je uspelo tudi tavelikega naučiti, da se je potrebno vsaj enkrat na dan javiti domov, pa četudi samo s kratkim SMS-jem. :-))

Lep pozdrav do naslednjič. :-)





31 komentarjev:

Cvetoči travnik pravi ...

Ojla Sonja:), me veseli, da si si po napornem dnevu lahko malo pretegnila vratne mišice in da ti je zadišala kavica in blagor ti, da ti še kdo nadomesti dragega. Dan je takoj ob ostalih dodatkih še lepši. Tudi tvoje srce je od same ljubezni lepo zaobljeno, prav zanimiva in simpatična voščilnica:) Žičnatega pa sem tudi jaz takoj vkup zmečkala, ko sem ga videla pri Tini, le mesta mu še nisem našla pravega, bo še malo počakal. Lep pozdravček in naj bo jutrišnji dan manj naporen:) Andreja V.

Sazzle Dazzle pravi ...

A fun and cheerful card Sonja and wow you've shared some stunning photos too.
Thanks as always for taking part and commenting along the way
Sarah
Less is More

Danica pravi ...

Sonja, tudi jaz po napornem dnevu postanem bolj razpoložena, ko pridem domov in mi ostane še toliko časa, da se usedem v svoj delovni kotiček in kaj lepega ustvarim :) če pa dobim zraven še kakšen dober čajček je pa razpoloženje še toliko večje :) Še dobro, da imaš doma Veroniko, ki poskrbi, da ne ostaneš lačna :)
Tvoje pisano srce je le dokaz kako te to delo sprošča! Lepo si ga naredila.
Vidim, da te je tudi mečkanje žice čisto prevzelo, luštna ogrlica.
Hvala za te čudovite fotke in kratek sprehod po Indijski arhitekturi.
Želim ti en čudovit dan.
Danica

Metuljčica pravi ...

Se pridružujem Danici. Tudi sama večkrat ostajam v službi in prihajam pozno domov, potem pa hitro za ustvarjalno mizico po sprostitev. Tvoj celoten prispevek je čudovit, všeč mi je voščilnica, ogrlica pa je nekaj novega, super je!

Sid pravi ...

Beautiful bright card Sonja !

Kefa pravi ...

Ohhh, kako sem se našla v tvojem zapisu. Drastično pomanjkanje časa...groza, le kdaj se bo nehalo??
Čudovita voščilnica, lepo pobarvan srček. verižica je pa itak zelo zelo lepa.
Papa

Ne-Ja pravi ...

Sonja ti si res carica, da ti po celem dnevu v službi uspe še ustvarjtati - jaz po 12h padem v posteljo... Srčka sta WAW, OH in SPLOH fenomenalna - hvala tudi za mušter :). Tole mečkanje žice imamm tudi jaz še v planu, ma stric čas mi nekam uhaja ;)

Klara pravi ...

Sonja hvala za tvoje tako bogato napisane objave. Zelo rada jih berem in prav uživam ob tvoji foto reportaži. Čestitka je zelo lepa. Srček iz žičke pa se lepo poda kot obesek na verižci. Sama sem ga tudi poskusila narediti vendar sem ga uporabila za čisto drug namen. Lepo bodi... :)

Vladuška pravi ...

Vidim, da so tvoji dnevi posvem zapolnjeni z raznim dogajanjem. Tale srček je res tako zelo simpatičen, ti takoj priraste k srcu. In tudi verižica ni od muh.

Tanja pravi ...

Imaš pa res polne dneve, potem pa še nergijo za ustvarjanje. Super! Krasen tagec si naredila. Mislim, da lahko narediš še kakšno in se ne bomo naveličali. Vesela se, da si se nam pridružila pri CAS druženju. Pridi še ;-)

Mojca pravi ...

uau kako lepa voščilnica, krasno izsopa tale srček v lepih barvah. fotke so pa res krasne, upam da tudi sama kdaj zaidem v indijo. lp

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Red mora bit, pa čeprav je slab...vsaj tako pravijo pri nas, pa otroci morajo ubogat...veliki in majhni:)) Ti si jih lepo zdresirala. Lepo je prebrati, da si polna energije po podaljšanem šihtu, ko eni uživajo po izletih, mama pa vsa zgarana pride domov, potem ima pa še toliko energije, da ustvarja. Srček je res dober in priznam, da sem ga tudi jaz uvrstila na seznam naredi-enkrat. Za take obeske si kupi en obroč, obeske pa potem po želji menjavaš in boš vedno nobel. Papirnat srček pa spet unikaten, tvoj, nekaj posebnega, kot vedno...nikoli ne zatajiš. Saj bo jutri bolje, petek je, če si slučajno pozabila. čao

Nena pravi ...

pridejo taki dnevi ko človek ne ve ali bi jokal ali koga skrajšal za glavo. no pa se potem na koncu dan le dobro obrne
tepa 100% podpiram o javljanju.....naša se mora tudi javit pa tudi če tako kot si napisala samo z SMS - sem ok

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Čudovita voščilnica in kaj ni ustvarjalni kotiček krasno pribežališče od napornega dne
super fotke
lp Tamara

draica pravi ...

Kako lep naslov objave: Ljubezen!
Premaga slabo voljo, spodbuja ustvarjalnost, združuje najdražje, premaga razdalje ! :) ni kaj ljubezen!
Lep pozdrav

Unknown pravi ...

srcek uspel:)))
otroci pa na terenu in tavelik otrok:))
taprava dresura javiti se:))) ti pa mirno spis:))

Helena pravi ...

Lepo si vzgojila svoje otroke - majhne in velike :)
A ni fino, ko se lahko po napornem dnevu umakneš v svoj kotiček in narediš nekaj lepega. Oba srca sta krasna in lepo narejena.

*Urška* pravi ...

Ja,lepo je ko te doma pričaka kaj lepega.In da ti ostane še nekaj časa za ustvarjalnost,je pa dan še boljši.
Zopet si naredila simpatično voščilnico in tale verižica iz žice je pa samo še pika na i.
Hvala,da deliš z nami krasne fotografije iz Indije.
Lep dan ti želim :)
Urška

jasna varcakovic pravi ...

Ti znas da uzivas zivot...Dobar vikend ti zelim!

Renata pravi ...

Zeo lep, voščilnica. Tudi žička, ti gre dobro od rok.

Unknown pravi ...

Uau koko si bila pridna! Verižica je fantastična :) Voščilnica pa tako preprosto ljubka, da je srček z detajli popolnoma dovolj, obvladaš ;)

helena pravi ...

Sem se prav nasmejala ob tvojem izčrpnem zapisu, posebej tisto mi je všeč, da tudi Rima niso zgradili v enem dnevu. Naredila si čudovite stvari, posebej srček mi je carski in ni čudno, da si ga morala imeti naslednji dan za službo. Kar se pa javljanj otrok tiče, pa zgleda, da se vsi nagibajo k mišljenju, da to je pa itak brez veze. Bod že videli, ko bodo imeli svoje pamže, a ne?

Unknown pravi ...

Čudovite objave,fotografije....

MA-MI pravi ...

Krasni izdelki ter fotografije z Orienta ...
Lp, Maja

leycika pravi ...

Se strinjam z ostalimi, krasni izdelki :)

Darnell pravi ...

Your one-layer quilted heart card for LIM is perfection, Sonja! Very well done! And very well done finding a chain for your beautiful pendant! Thank you, too, for sharing the photos!! Have a wonderful weekend! Hugs, Darnell

Anne pravi ...

Such a beautiful one layer card Sonja, love this stamp
Thanks for joining our love challenge
Anne
Less is More

Andreja pravi ...

Sonja, pri tebi se res zelo dogaja in to vseskozi :-))
Res smo lahko vesele za te svoje kotičke, kamor se umaknemo, ko to potrebujemo.
Tvoja voščilnica s krpanim srčkom je čudovita! Super ideja .-))

Zvonka pravi ...

Na srečo za dežjem vedno posije sonce in tako je tudi s slabimi dnevi. Tudi meni vedno zmanjkuje časa za ustvarjanje, ideje se pa nabirajo. Tvoja voščilnica je super simpatična, taka, polna energije. Srček je krasen. Fotografije iz Indije pa oh in sploh. Lp

Trenutki kreativnosti pravi ...

Hehe... Lepo napisano. Voščilnica je super, obesek pa fantastičen. Hvala za fotke. Lp

Janja pravi ...

Časa ni in ni, ko ga najbolj potrebuješ. Se pa na koncu vedno vse lepo uredi :).
Oba srčka sta zelo lepa. Lepo bodi, Janja