ponedeljek, 19. januar 2015

Veronika

Prejšnji petek je moja velika deklica praznovala rojstni dan. 26 let že v naša življenja prinaša sonce in smeh. :-) Ker vedno pohvali moje izdelke, sem se zanjo še posebej potrudila. Izdelala sem ji knjigico. Svojo prvo. Mislim, da je odveč omenjati, da si nisem pogledala navodil. Občudujem namreč knjigice, ki jih ve tako pridno ustvarjate. Ker sem si vsako podrobno ogledala, sem mislila, da ne bo težav pri izdelavi. Presodite same, kako mi je uspelo. Mislim, da bo vseeno potrebno pogledati navodila. :-) Sicer pa je bila Veronika navdušena nad knjigico. Ali pa nad vsebino. :-))

 




 

Vse je izrezano ročno, razen zvezdic, ki sem jih snela iz darilnega trakca in taga, ki mi ga je poslala Maja iz Hiške iz papirja.  Hvala. :-)  Štampiljke in tagec so Najlepši par.

Knjigico postavljam na ogled v januarsko galerijo Najlepšega para.

Praznovanje rojstnega dne nikakor ne sme miniti brez dobre hrane in pihanja svečk. :-) Dragi je pripravil narezek s pršutom, Veronika pa je sestavila krasno sirno ploščo, ki je bila prava paša za oči. Mama je tortico "spekla" kar v Šparu, saj je bilo najbolj pomembno pihanje svečk. Veronika namesto sladkarij veliko rajši poje kaj konkretnega, kot ona reče svojim najljubšim jedem. 



Med njene najljubše jedi sodijo škampi na buzaro, ki jih zna odlično pripraviti moj dragi. Preproste sestavine in vrhunski gurmanski užitek. :-)


Ko je bila naša slavljenka mastna do ušes, je rekla, da je v tem trenutku brezpogojno srečna. :-)



Lep pozdrav do naslednjič :-)



30 komentarjev:

Ne-Ja pravi ...

Mami knjigica je prva liga, saj si v njo vložila veliko truda in ljubezni. Važno je, da je dobitnica zadovoljna tako da tvoja samokritika ni upravičena :). Mi poveš kje še delajo take moške? Jaz moram mojega dragega poslati v nadgradnjo, ker mu paket "kuhanje" očitno manjka... :P. Čestitke slavljenki!

draica pravi ...

Zelo, zelo lepo darilo si naredila ! Res se vidi, da je narejeno z iskreno, brezpogojno ljubeznijo ! Tudi priprava škampov je izraz ljubezni, samo na drugačen način ;) !
Vse najboljše Veroniki !

Unknown pravi ...

Zelo, zelo lepo ! Za prvič si jo izdelala vrhunsko ;) Najbolj važno je itak, da je bila slavljenka zadovolnja in srečna !
Lp, Larisa

Anonimni pravi ...

Takšno knjigico si sestavila brez navodil?? Vsaka čast, ker je reeees čudovita! Krasno si se potrudila za hčero in verjamem, da je ob takih dobrotah na mizi Veronika imela nepozabno praznovanje. Vse najboljše ji želim!

Pozdravček, B.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Naj najprej Veroniki čestitam...iz vsega srca ti želim vse najboljše. Potem pa odgovor Ne-Ji...takih moških ne delajo več, zgleda da je vse take možakarje vrglo na skrajni vzhod naše Slovenije, eno malenkost so pustili na Dolenjskem, potem pa ni več nič ostalo. Nadgradnja moškega ...ha ha ha (to je pa najboljša fora tega tedna)
Zdaj pa Sonja....kaj bi ti rada še pri tvoji prvi knjigi ???? da zna slučajno plesat ??? kuhat ??? prat, likat???? Meni je čudovita in ta silhueta me spominja na Veroniko. Lepo si se potrudila, ...pa saj se vedno. Še vedno mi gre na smeh ta Ne-Jina nadgradnja moškega...me zanima, če ji bo uspelo. čao

Helena pravi ...

Veroniki čestitam za njen rojstni dan.
Po vsem videnem lahko napišem, da je bilo praznovanje krasno,
saj ste se vsi potrudili in dali vse od sebe.
Tvoja knjigica je fantastična. Tudi tisto, kar je za v usta zgleda tako in verjamem, da je bilo zelo okusno.

moi pravi ...

Čestitke mladi damici. Res si ji naredila krasno knjigo in tudi slavje zgleda odlično. Ima pa dober okus, škampi na buzaro, njami.

Vladuška pravi ...

Super sta jo pocrkljala za rojstni dan in krasno knjigico si ji naredila. Vsa čast, da ti je uspelo brez navodil. Sama sem eno delala še pred novim letom, pa sem se z navodili na veliko lovila :)

Adrijana Knez pravi ...

Veroniki najprej vse najlepše! Mama in ata pa sta se vsak zase zelo potrudila. Sonja ti si hčerko obdarila z čudovito knjigico in zelo všeč mi je njena zunanjost. Atiju pa čestitke za super, okusno jed! Je kdo omenil škampe? Obožujem jih!
Pozdravček v vaše kraje, Jana

oldpunca pravi ...

Neja, mojemu dragemu so paket kuhanje nadgradili v gostinski šoli na Bledu. V prejšnjem tisočletju. :-)

helena pravi ...

Škatlica ti je odlično uspela tudi brez navodil. Praznovanje je bilo očitno popolno in v ljubem družinskem vzdušju. Škampov se pa tudi jaz nikoli ne branim, pa naj bodo pripravljeni tako ali drugače; njamsi.....

*Urška* pravi ...

Vse najboljše tvoji hčeri še z moje strani.Moram ti povedati,da si knjigico za prvič izdelala fantastično.Mislim,da ne potrebuješ prav nobenih navodil.Verjamem pa tudi,da je bila hči nad njo še kako zadovoljna.Čestitke pa tudi tvojemu možeku za prav lepo obloženo mizo :)
Pozdravček,Urška

Maja pravi ...

Čestitke ob praznovanju. Vse zgleda suprer, od torte do čestitke, obložene mize.. Krasno.. Lepo postrežen sirček :)

Unknown pravi ...

Vse najboljše hčerki tudi od mene:) Knjigica je fantastična, si sploh ne predstavljam kako si to izdelala, super je! :)

MA-MI pravi ...

Izdelala si krasno "knjigasto škatlo", verjamem, da je bila mlada dama zadovoljna - z vsem, kar sta ji z možem pripravila.

Lp, Maja

Cvetoči travnik pravi ...

Iz vsega videnega kar izžareva ljubezen in pozornost.
Sicer pa najprej iskrene čestitke Veroniki za njenih rosnih 26. Kako lepo se sliši. ( Veronika,se splača pohvaliti mamico, potem pa dobiš nekaj tako lepega)
Sonja, tebi je uspelo fantastično, pripravila si ji res lepo darilo, ati se je pa tudi hudo potrudil (no seveda, saj je bil "nadgrajen" na gorenjskem - ha,ha).
Pozdravček tebi in tvojima:)) Andreja V.

Mojca pravi ...

Čestitke mladi dami!!!
Po mojem mnenju je knjiga več kot odlična, zelo mi je všeč. Lepo sta za rojstni dan "pocartala" svojo hčerko.

Ne-ja, kar se tiče nadgradnje...pa najbolj pomaga iskrena pohvala za najmanjši dosežek oz. napredek v željeni smeri - če ne beži od žara - si na dobri poti. :))

Hali pravi ...

Čestitke Veroniki in krasno praznovanje ste imeli :-) Čestitka je pa prelepa!

Zvonka pravi ...

Krasno praznovanje sta pripravila vajini Veroniki, oba sta se zelo potrudila, vsak na svoj način. In tebi je knjigica super uspela, sploh ko pomislim, da je bila prva. Zelo mi je všeč čipka in silhueta dekleta. Čestitke Veroniki, vse dobro ji želim. Lp

Janja pravi ...

Čestitke Veroniki. Lepo ste jo pocrkljaji :). Voščilnica-knjiga je krasna. Lp

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Vse najlepše Veroniki:) Ostanite tako povezani in drug drugemu sončki! Meni se zdi tvoja knjigica krasna! Si ne predstavljam, kako si jo sploh naredila, kaj šele, da si delala kar na pamet. Zame je to čista fantazija, pretežko za se lotit.

Karmen pravi ...

Najprej čestitke slavljenki, prekrasno darilo si naredila.

Sandra Pecić pravi ...

Drago društvo, neka vam je svima srećan Veronikin rođendan! Ovaj post me je baš razveselio, sve je slavljenički, svečano, primamljivo i sigurna sam ukusno.. Divna je tortica,a sirevi i pršuta mame.. dobro da nisam bila blizu..
A tvoja knjiga- čestitka je savršena..Savršena! Baš je zaslužila da se potrudiš ;)

jasna varcakovic pravi ...

Sretan rodjendan tvojoj velikoj deklici. Mama se potrudila da joj dan dude savrsen. Lijep pozdrav mami

vilinke pravi ...

Sve najboljše še iz najine strani.Knjigica je za prvič super.
LP Vilinke

Danii pravi ...

Super škatlica in vse najboljše tvoji hčerki :-)
Lp Danii

Veronika pravi ...

Rada bi se vam vsem zahvalila za lepe želje in vam povedala, da imate prav, mama in ata me res samo razvajata :)

Simona pravi ...

Sva isto leto potivali v Rim. Moj sin bo februarja 26. Čestitke mladi dami, darilo zanjo je krasno, izdelano z veliko ljubezni. Se vidi. Praznovali pa ste očitno v velikem slogu.

Unknown pravi ...

mama ti si carica ata je car in tvoja lepotička je cesarična:))) kompletni ste ni kaj :)) fina drużinica..
vse naj naj slavljenki
kar se tiče škampov pa kot bi mojo hči vprašala :) carsko škampi:)))

Tina pravi ...

Joj, super pozno se pridružujem lepim željam za Veroniko. Njeno zadovoljstvo je pa za vaju najlepše darilo, kajne :-)? Vse ste tako lepo pripravili in tvoja knjigica...prva in brez navodil!!!...to ni pošteno ;-)!!!!