torek, 02. december 2014

Mavelu blog hop še drugič

Dekleta so se odločila športno udejstvovati in vidim, da vse pridno skačejo z bloga na blog. :-) Ker se tudi moje kile morajo malo razmigati, se pridružujem temu "hopsanju" s še dvema voščilnicama. Lovim pa, kot vedno, zadnji vagon zadnjega vlaka... :-)

Na blog LIGHTWITHIN, kjer nas s svojimi čudovitimi izdelki in toplimi besedami razvaja Tanja E., bom prilepila spodnjo voščilnico, ki je nastala že pred dvema mesecema, pa še ni dobila svojih pet minut slave. Sem pa zelo ponosna nanjo in sem čakala primerno priložnost, da jo pokažem. :-) Ima že tudi novega lastnika, Veronikinega prijatelja. Navodila so bila: "Mami, naredi nekaj v zelenem." :-) Tale štampiljka z napisom je ena mojih najljubših.
Za blog Trenutki kreativnosti, kjer občudujem zelo elegantne izdelke Tine B., pa sem pripravila praznično voščilnico. Inspiracijo zanjo pa sem našla v prekrasni voščilnici na blogu Harpiest Crafty Corner pri Sidu.Obe voščilnici pa romata tudi v decembersko galerijo Najlepšega para, saj so na obeh tudi Tinine štampiljke.

Mislim, da imam za danes dovolj telovadbe. :-) Marina, hvala za tale zanimiv izziv in vse čestitke dekletom  tvojega tima za res prekrasne izdelke, ki so nam jih pokazale.Lep pozdrav do naslednjič :-)


30 komentarjev:

 1. Sonja čudoviti voščilnici sta nastali in hvala za lepe besede, ki so mi prav polepšale ta večer :) Hvala ker se igraš z nami na našem blog hopu :) Pozdravček,

  OdgovoriIzbriši
 2. Upravičeno si lahko ponosna na zeleno-belo voščilnico, tako pomladno sveže deluje. Deteljice, ki si jih stresla iz kozarca, so zagotovo prinesle veliko sreče prejemniku :) Mirno si lahko ponosna tudi na drugo, kako si super skombinirala papir, ki si ga skreirala, in simpatične božične motive na kvadratkih!

  OdgovoriIzbriši
 3. vauuuu lepe so:))) super ti gre tole od rok:))) ja pa vencek moram pohvalit rozice in snezinkice:))) ena sama ljubezen v zraku:) lepo:)

  OdgovoriIzbriši
 4. Čudoviti voščilnici. Prva mi je sploh super, res. Sem že občudovala eno s kozarcem enkrat pri tebi. Me pa zanima katera štampiljka je to.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Štampiljka je iz Tininega Najlepšega para Zvrhan kozarec: http://www.najlepsi-par.si/izdelek/komplet-stampiljk-zvrhan-kozarec/

   Izbriši
 5. Prelepa je ona zelena sa teglom i detelinom..<3

  OdgovoriIzbriši
 6. Prekrasne su obje, ali prva mi je posebno lijepa. :)
  Lp, Martina

  OdgovoriIzbriši
 7. Obe voščilnici sta zelo lepi :-)) Tako rojstnodnevna, kjer si lepo dodala deteljice in novoletna, kjer je ideja s kvadratki krasna!

  OdgovoriIzbriši
 8. Čudovito ustvarjanje Sonja, dobr si se razmigala, res :-)

  OdgovoriIzbriši
 9. Ej Sonjica draga...spet nekaj lepega izpod tvojih rok. Ideja s kvadratki je prav fejst (to sem že občudovala pri Sidu), s kozarcem si pa itak v prvi postavi Tinine ekipe. čao

  OdgovoriIzbriši
 10. Še eno vprašanje....kako boš pa sedaj telovadila??????

  OdgovoriIzbriši
 11. Lepo, ker si se udeležila skupinske telovadbe :)
  Voščilnica je res enkratna in zelo lepo narejena.

  OdgovoriIzbriši
 12. Spet si me nasmejala... :) Nastali sta čudoviti voščilnici. Hvala, da se igraš z nami. Srečno

  OdgovoriIzbriši
 13. Beautiful cards I love the first one its gorgeous :)

  Vic x

  OdgovoriIzbriši
 14. Spet si prelepo voščila. Tvoje objave me vedno spravijo v dobro voljo. Hvala za pohvalo timu.

  OdgovoriIzbriši
 15. 4-lisna djetelina za srecu!... Sve su divne!

  OdgovoriIzbriši
 16. Me veseli, da si se vedno tako poskocna :))) VSec mi je kar vidim in tista s kozarcem je res se posebej prisrcna in ljubka.

  OdgovoriIzbriši
 17. Ti si tako ali tako poskočna z ustvarjanjem,tako da se ni za bati :) Zopet si naredila prekrasni voščilnici,zmaga pa tista s kozarcem.

  OdgovoriIzbriši
 18. Mislim, da je Marina zelo dobro poskrbela za našo telovadbo :). Ti si očitno zelo resno ugriznila v vabo in pokazaal fenomenalni voščilnici. Kozarček sreče res vsakemu prav pride, voščilnica z okenci pa je tako luštna - prav adventna :)

  OdgovoriIzbriši
 19. S temi kozarčki si naredila že pravo malo ozimnico. Zelo mi je všeč tale z deteljicami. Super si kombinirala barve in motive. Krasne... :)

  OdgovoriIzbriši
 20. Sonja tale ideja s kozarčkom, iz katere letijo štiriperesne deteljice je tako dobra in ti si jo krasno speljala. Zelena mi je že tako ali tako všeč, tako da hvala, ker si to lepotičko pripela v "moj" blog hop. Tudi bravo za drugo. Lepo bodi, Tanja.

  OdgovoriIzbriši
 21. Odlično si se razmigala :) in naredila dve res zelo lepi voščilnici. Lp

  OdgovoriIzbriši
 22. Zelo lepo! Tale kozarček je res fantastičen, kaj bolj ljubkega si že težko predstavljam na voščilnici! ♥ :)

  OdgovoriIzbriši
 23. Super sveža in srečkasta je voščilnica z deteljicami :) Ta druga pa izstopa, čisto drugačna od vseh. Mi je všeč.

  OdgovoriIzbriši
 24. Sonja, obe sta mi izjemno lepi. Všeč mi je tvoj pobarvani papir!!! in na njem kozarček poln sreče :-). Tista s kvadratki pa je že na seznamu `naredi tudi ti` :-)))

  OdgovoriIzbriši
 25. Ti si že tako ali tako poskočna :) Ta naloga ti je bila pisana na kožo :)))
  Ob voščilnici sta mi zelo všeč. Adventno z okenci se bom pa tudi sama lotila :)
  Hvala za idejo.
  Lp Danica

  OdgovoriIzbriši
 26. Super voščilnici si naredila in poln kozarček sreče je 1A!

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vašega obiska in komentarja. Hvala!