četrtek, 11. september 2014

Za mamo

Včeraj je moja mama praznovala rojstni dan. Veronika jo je malo podražila, da tokrat nima smisla, da obrača številko svojih let, saj bo v vsakem primeru enako . :-)  Spekla nam je njene super dobre kremšnite, za katere Miha pravi, da so najboljše na svetu, niso pa najlepše. :-)

Moja mama je čudovit človek. Njeno vedno dobro razpoloženje in pozitiven pogled na svet pa sta nalezljiva. Moj dragi se rad pohvali, da ima najboljšo taščo na svetu. :-)  In ker se ona vedno potrudi, da je nam lepo, smo se tudi mi potrudili, da smo ji polepšali dan. Dragi je kupil čudovit šopek rdečih vrtnic, jaz pa sem ji izdelala voščilnico. To so bile priprave! Celo v lov za nove štampiljke sem šla. :-)

Pod fotografije se je podpisal Miha. :-)







Vodilo pri izdelavi voščilnice mi je bil že 29. izziv Ko me inspirira, ki nam ga vsak mesec pripravita Tina in Vladka. Tokrat sta izbrali čudovito barvno kombinacijo, ki jo je Sabina uporabila za izdelavo ogrlice. Ustvarjala sem s svojo novo pridobitvijo, Tininimi krasnimi štampiljkami.

Barve so kar klicale po tem, da jih našpricam. :-) Vrtnice sem odtisnila in pobarvala z vodenkami. Ko se je barva posušila, pa sem še enkrat odtisnila z lepilno blazinico in vroče embosirala. Vrtnice in liste sem izrezala in zlepila večji in manjši odtis s 3D lepilno blazinico. Našpricani kvadratek mi je bil malo premočan za ozadje, zato sem ga poševno prerezala. Vmes sem odtisnila voščilo in ga prekrila s pausom. Obožujem paus in "kradem" ideje pri Tini. :-) V svojem ustvarjalnem neredu sem našla dva turkizna sequinčka, vrtnica pa je pritrjena na podlago s 3D blazinico in okrašena z listoma. Še enostavna okrasitev notranjosti in pripadajoča kuvertica. Sem že omenila, da je bila babica navdušena? :-)

Voščilnico prijavljam na 29. izziv Ko me inspirira. Lepim pa jo tudi v Galerijo meseca septembra Najlepšega para. 

Danes sem zelo vesela in važna kot marela. :-) Moja CAS voščilnica z ladjico iz kamenčkov je bila izbrana v TOP3 na Craft-alici

   

Lep pozdrav do naslednjič :-)








23 komentarjev:

Sandra Pecić pravi ...

Divan rođendan ste priredili onako skupno.. sigurna sam da je zasluženo... Pridružujem se čestitkama od srca.
Znala sam da će morska čestitka biti nagrađena ;)

Danica pravi ...

Za mamo se je pa res splačalo kupiti nove štampiljke.
Zelo lepo voščilnico si ji naredila, zagotovo se jo je razveselila.
Ozadje pa je top.
Čestitke za top3 v Craft-alnici.
Lp Danica

vilinke pravi ...

Zelo lepo si se lotila projekta in izdelala čudovito voščilnico. Čestitke za top 3,si si ga zaslužila,če ne še zmage,ker je kartica bila res izvirna in nekaj posebnega
LP Vilinke

jasna varcakovic pravi ...

Za mame samo najbolje - zasluzuju!

Martina pravi ...

Vjerujem da je mama bila oduševljena, jer napravila si prekrasnu čestitku. I tebi čestitke za pobjedu.
Lp, Martina

*Urška* pravi ...

Krasno voščilnico si naredila za svojo mamo.Všeč mi je ozadje in dobro si združila vse barve.Pa še do novih štampiljk si prišla :) Čestitke za top 3.Vse najboljše tvoji mami tudi z moje strani.
LP,Urška

Ne-Ja pravi ...

Sonja se vidi, da si se potrudila za mamo. Ladica mi je bila pa TOP že takoj ko si nam jo pokazala! Čudovito :)

Helena pravi ...

Čestitam za TOP3! Zasluženo.
Voščilnica za mamo je čudovita in lepo si zadela barve iz izziva.

moi pravi ...

Čestitke za TOP3.
Krasno darilo si naredila za mamo.

Andreja pravi ...

ooo Sonja, zelo lepo in elegantno voščilnico si naredila!
zelo mi je všeč, kako si jo sestavila :-))

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Krasna je
za mamo le najboljše pa veliko zdravja mami
lp Tamara

Renata pravi ...

Lepa barvna paleta, krasno izpade paus za katerim se skriva misel. Kot dodatek, krasna rožica.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Vse najboljše in veliko zdravja želim tvoji mami. Tvoje špricanje voščilnic je res univerzalno, lahko bi ga patentirala. Krasna je. čao

Zvonka pravi ...

Mama je bila sigurno vesela tako lepe voščilnice. Čestitke za TOP3, zaslužiš si.Lp

Darnell pravi ...

You made a really beautiful card for your mother, Sonja! I love the design and coloring! And congratulations on your Top 3 recognition!! Hugs, Darnell

Tanja E. pravi ...

Super si ujela izziv, krasna voščilnica. Pa tista izbrana na craftalnici tudi! LP:)

Unknown pravi ...

wow Beautiful colors and so Cherie love the flower very much

Janja pravi ...

Rožico si zelo lepo obdelala. Živahne barve podlage ji prav pašejo. Lp

Adrijana Knez pravi ...

Draga Sonja...zelo lepo voščilnico si naredila svoji mami! In super si skombinirala barvno kombinacijo in tudi ta CAS izvedba je naravnost čudovita!
Za ladjico pa itak veš, da mi je bila zelo všeč...zato čestitke med TOP3 - zasluženo ;)))
Lep dan ti želim, Jana...oj...pa tole špricano ozadje si ziher sposodim v decemberskem živ žavu, ker je fantastično ;)))

Tina pravi ...

Sonja, morda bo to že drugi komentar...očitno imam neke težave. Najprej bi želela tvoji mami poslati malo dobri misli :-)! res je lepo prebrati, kako se razumete in imate radi. Voščilnica je pa prekrasna....zelo mi je všeč, kako si uporabila Sabinine barve in vse skupaj sestavila v čudovito celoto. Prav ponosna sem, da sem jaz navdih za paus papir...pa da si za drago mamo uporabila Najlepši par. Hvala!

Metuljčica pravi ...

Čestitke mami za rojstni dan, tebi pa za TOP3. Vedno bolj me navdušuješ s svojim ustvarjanjem, voščilnica je res prelepa.

Unknown pravi ...

o punca verjamem da ti je hudo glede dezja in predvsem vode ki vam zaliva klet:(((( no upam da boste obvladali problem s skupnimi mocmi:)) mami voscim vse naj naj in se mnoga leta :)) ja ustvarjalna pa si ni kej tile dojencki in vrtnice ma kako si fajna:))) ja pa sorči k se nisem javila nic komp je bil v popravilu prov noro vse narobe

Unknown pravi ...

Prekrasna voščilnica,čeprav malo pozno pa vaši mami še naprej zdravja in vsega lepega želim!