sreda, 13. avgust 2014

Morje

Ni ga dopusta, ki bi lahko nadomestil plavanje v morju :-). Kljub temu, da sva se letos že veliko potepala, da smo bili čez prvomajske praznike na Lošinju, pa sem si vseeno želela tistega tapravega dopusta na morju, s sončenjem, plavanjem in vonjem po borovcih. In, če si nekaj močno želim, se mi to tudi uresniči :-). Jutri greva na Brač. Juhu! Pakiranja sicer ne maram preveč, posebno zato, ker bo spet redukcija. Greva namreč z motorjem. Na Braču sva bila nazadnje pred šestimi leti. Tako naš prvi skupni družinski dopust, kot tudi zadnji in veliko vmesnih, so bili na Braču. Rada imam ta otok. Poznam že skoraj vsak kotiček in prav lepo bo spet obujati spomine :-).

Zadnje dni sem veliko ustvarjala. Muza je bila ves čas v bližini :-). Na Craft-alnici  dekleta tokrat  želijo videti izdelek na temo morje. Malo sem odjadrala od ustvarjanja voščilnic. Pred časom me je Metuljčica spodbudila, da ponovno vzamem v roke Fimo maso. Poleg tega, da mi je poslala krasno ogrlico, uhane in dva prelepa obeska, ki ju moram še spremeniti v ogrlico, mi je poslala tudi že izdelan "sendvič" različnih barv in me izzvala, da si sama izdelam obeske za ogrlice. Malo sem improvizirala, malo gledala video in na koncu je nastalo kar nekaj izdelkov. Tri ogrlice in obesek za ključe mi je uspelo sestaviti, ostalo še čaka.

 







Tole svečko pa sem okrasila po navodilih Tamare, le da nisem bila tako pridna kot ona, ki je sama pobarvala motiv, pač pa sem s fenom na svečo zalepila kar servieto. Dodala sem še vrvico z mornarskimi vozli, spodaj pa zalepila školjkice, ki jih je pri naši hiši toliko, da si lahko naredimo svojo plažo :-). Svečko sem zalepila na pokrov od kreme.

Svečko prijavljam na naslednja izziva:
- Craft my life All Crafts Challenge August/September



Lep pozdrav do naslednjič :-) 



23 komentarjev:

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Res si bila ustvarjalna, zelo lepi obeski so nastali, svečka mi je pa takoo všeč! Dobra ideja.
Uživajta na morju :)

Sandra Pecić pravi ...

Dobar provod i odmor na moru! I fotkaj, fotkaj...Radovi su super, dobro ti ide fimo masa;)

Ne-Ja pravi ...

Čudoviti izdelki - mene Dašina fimo še čaka, da se je lotim... Imejta lep dopust - upam da bo vreme kaj lepše kot je trenutno. Zunaj lij ekot izškafa :(

jasna varcakovic pravi ...

Krasne, unikatne rukotvorine; Zabavu na Bracu zelim!

Martina pravi ...

Ženo ti si svestrana. Sve ti ide dobro od ruke. Krasni radovi.Uživaj na moru.
Lp,Martina

Mojca pravi ...

kako krasni obeski in pa svečka je res prekrasna, taprava morska! uživaj na morju!

Mojca pravi ...

Lepi izdelki!
Sedaj sta zagotovo že na cilju. Uživajta!

Vladuška pravi ...

Pridna si bila tudi tokrat, ni kaj. Pozdravi mi Brac in povej, da prihajam 30-tega :) Ja, tudi midve greva letos ze 8. zapovrstjo in jaz se ga kar ne navelicam. Uzivajta!!

Sapfina pravi ...

Ja kako si pa ti ustvarjalna! Bravo! Krasno si ustvarjala s fimo maso, svečka pa mi je prečudovita, res! Uživajte v čofanju! To je vedno zakon! ;)

Pozdravček, B.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Krasni obeski in fantastična svečka
lep dopust ti želim
srečno tja in nazaj domov
Tamara

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Še sama ne veš, da marsikaj znaš in obvladaš. Nekateri moramo hoditi na delavnice, nekaterim pa zadostuje že pogled filma , pogled na levo in desno... nakit fertik. Krasno ti je uspel .... ubogaj me in naredi še kakšnega. Imaš roko za te stvari. Uživajta na dopustu in srečno pot z motorjem tja in nazaj. čao

Unknown pravi ...

wonderful peice of work it is beautiful very much. well done

Andreja pravi ...

Vau Sonja, tudi fimaš? Bravo, Bravo :-))
Krasni obeski so nastali in še dobro, da se te muza tako dobro drži .-) da ustvarjata seme lepe stvari!
Hvala ti, ker se igraš z nami po morsko v CRAFT-alnici ... Srečno!

Helena pravi ...

Verjetno že uživata in se imata krasno.
Tudi fimanje ti gre super od rok.
Morska svečka je zelo lepa.

Navihančki pravi ...

Čudovit nakit si ustvarila!:) Si mi dal prav idejo, da kdaj vzamem fimo v roke, že nekaj let leži pozabljena v omari:) Uživajte na morju!

Renata pravi ...

Res ni dopusta brez morja in plavanja. Meni se je že izšel, sem pa vesela, da smo imeli cel čas lepo vreme. Tudi fimanje ti ne dela težav. Uživajta.

Unknown pravi ...

vauuuuuu lepo lepo:))

Carmen S. pravi ...

Hallo liebe Sonja,
Vielen Dank für Deinen lieben Kommentar bei mir. Ich bin zur Zeit leider nicht sehr viel auf meinem Blog. Das ändert sich erst im Herbst. :)
Nun zu Deinen Halsketten :) Sie sehen einfach Fantastisch aus. :) Du hast Dir etwas tolles einfallen lassen und diese Ketten passen zu Dir. :) Auch die Kerze finde ich wunderschön, Du hast sie toll dekoriert.
♥ Ganz liebe Grüße, Carmen

Metuljčica pravi ...

Glede na datum tvoje objave, bi ti lahko mahala s trajekta.............doma pa me pričaka tvoja čudovita objava. Enkratno ti je uspelo, prav navdušena sem in vesela, da sem te izzvala, saj si resnično vsestranska. Tudi svečka je enkratna.

Nena pravi ...

zelo lepo si fimala

Goga pravi ...

Verjetno sta že nazaj, upam, da vaju ni preveč pralo ;). Za spomin pa si izdelala krasne kose nakita, i do mene dišijo po morju.
Hvala, da si z nami v Craft-alnici. Pozdravček Lili

Klara pravi ...

Krasne ogrlice in svečka je fenomenalna. : )

Debbie Adams pravi ...

What fantastic creations you did, they are just wonderful. I like the necklaces, very pretty.
Thank you for joining and sharing with at All Crafts Challenge.
Deborah DT