torek, 26. november 2013

Glasba

Spet sem v starih tirnicah :-) Lovim zadnje trenutke za prijavo na izziv na Craft-alnici, kjer punce želijo glasbo. Ustvarjalna muza se že lep čas kuja in noče sodelovati z menoj. Saj jo razumem. Nimam je časa negovati. Že od četrtka se namreč ukvarjam s papirji, ki jih sine ni uspel urediti, preden je šel od doma.

Tokrat sem se lotila praznične voščilnice. Uporabila sem čudovit notni papir, ki mi ga je poslala Natali. Malo sem ga pobelila z blazinico, okrasila s samolepilnimi zvezdicami, napis je nalepka, smrečico pa sem izrezala ročno in jo po robovih rahlo pobarvala z rumeno blazinico. Z dragim sva se pravkar mučila s fotografiranjem. Pod vse luči v stanovanju sva postavljala voščilnico. Že tako je težko fotografirati pod lučjo, zlata barva pa dela niti malo ne olajša :-) Ampak novoletna voščilnica se mora svetiti, kajne!
Ko sem danes brskala med papirji in vsemi pripomočki, kar jih premorem, sem se odločila, da ne bo več nakupovanja, dokler ne porabim vseh zalog. Ustvarjalni brlog je že tako napolnjen, da se s težavo prebijam do mize.

Lep pozdrav do naslednjič :-)

23 komentarjev:

 1. Zanimiva ideja - pa sem mislila, da jaz letos prehitevam z NL voščilnicami, ma vidim da si tudi ti že pripravljena. Note so super odzadje :).

  Lp,
  Jerneja

  OdgovoriIzbriši
 2. Čudovito voščilnico si naredila, Sonja! Všeč mi je zlata barva, ki si jo dodala.
  Pozdravček,
  Simona

  OdgovoriIzbriši
 3. aha, že novoletna! Pravočasna, luštna, glasbena in seveda - svetlikajoča, ampak prav nič kičasta. Všečkam!

  OdgovoriIzbriši
 4. Prav super ti je uspelo sestaviti tole voščilnico. Všeč mi je pobeljeno notno ozadje in kombinacija bele in zlate.

  OdgovoriIzbriši
 5. Super cestitka, jako mi se svidja notni papir. A sto se papira tice moji su isto po cijeloj sobi, a trenutno sam na tome da iskoristim cim vise onih ostataka jer sve mi zao bacit. :)
  Lp; Sonja.

  OdgovoriIzbriši
 6. Lepo, da si nas "ujela" in prijavila svojo krasno voščilnico :-))
  Hvala ti, ker se igraš z nami v CRAFT-alnici :-)) Srečno!

  OdgovoriIzbriši
 7. ha, ha, ha .. in še enkrat ha - - smejem se tistemu stavku - nič več nakupovanja, samo poraba tistega, kar je že doma. Če boš vzdržala, vsa čast - jaz se ne morem, čeprav sem že 1000 rekla, da je že skrajni čas, da začnem globoko razmišljati o tem - ampak ne gre. Mislim, da bi bila kakšna klinika odvajanja nakupovanja ustvarjalnih stvari primerna tudi v Sloveniji - polna bi bila.
  Voščilnica je pa krasna, čeprav je bila narejena zadnjo minuto. Ravno prav se blešči. čao (pa prste stran od trgovin)- še enkrat velik HA

  OdgovoriIzbriši
 8. Lepa je, zlata barva pa mora biti za praznike.
  lp

  OdgovoriIzbriši
 9. odlično je ispalo , baš praznično :D lp

  OdgovoriIzbriši
 10. Ja, toliko enih stvari se nabere s casom, ceprav zase moram priznati, da je bilo tako na zacetku, ko sem kupovala vsepovprek, brez nekega pravega smisla. Zdelo se mi je, da kar vse potrebujem. Zdaj se je to malo spremenilo in kupujem stvari od tocno dolocenih firm, malo redkeje, sicer dam malo vec, ampak tisto res uporabljam. Ampak ko me prime, pa si moram nabavit :) Tako da drzim pesti zate. Meni namrec tisti prvig materialov ni uspelo nikoli porabit. Ali se se nekje potikajo, ali pa sem jih razdelila :) Cestitka pa se prav fajn praznicno sveti.

  OdgovoriIzbriši
 11. Čudovita voščilnic, ta prava za čas ki prihaja!

  OdgovoriIzbriši
 12. Notni papir-tako romantičan rekvizit..imam ih negde po kući neiskorišćenih od svoje dece.Moraću da potražim.Imaš pravo,treba nam zabraniti ulaz u radnje sa repromaterijalima dok ne potrošimo zalihe koje će uskoro da nas zatrpaju:))

  OdgovoriIzbriši
 13. Das sieht super schön aus
  gefällt mir richtig gut.

  LG Irene

  OdgovoriIzbriši
 14. Lepa voščilnica je, všeč so mi zlate snežinke in napis, tako novoletno ...
  Lp, Maja

  OdgovoriIzbriši
 15. Ja prav si napisala da se mora svetit:)in tvoja se blešči:)lepa je:)

  OdgovoriIzbriši
 16. Luštna novoletna, krasen papir z notami si izbrala. lp

  OdgovoriIzbriši
 17. Liebe Sonja,
  Das ist eine sehr schöne Weihnachtskarte. Mir gefällt sie sehr gut.

  Ganz liebe Grüße, Carmen

  OdgovoriIzbriši
 18. Lepo novoletno in svetlečo voščilnico si naredila. Tudi slika je čisto o.k.
  Kar se pa nabavljanja tiče..............ja, vso srečo. Meni to sicer včasih uspe, a le za kratek čas.
  Pozdravček Lili

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vašega obiska in komentarja. Hvala!