petek, 13. september 2013

Še en nov začetek

Včeraj sem se s svojim ustvarjalnim materialom končno preselila na novo lokacijo. Hčerka ima dve sobi, pa je tako malo doma, da ji je še ena soba preveč. Zato se je dragi odločil, da bo v eni izmed sob uredil moj ustvarjalni brlog. Projekt je trajal kar nekaj časa, saj je bilo potrebno najprej odstraniti prastare tapete, vse stene pokitati, počakati, da otrok izbere barvo, dragi prepleska stene, ta mala pa najde čas, da pospravi vse, česar več ne potrebuje. In tega ni bilo malo. Čisto končan projekt pospravljanja še ni. Nekaj škatel še čaka detajlni pregled, predno končajo na podstrešju ali pa v smeteh. 24 let je dolga doba za takšnega strastnega zbiralca vseh mogočih drobnarij, kot je naša ta mala :-)

Je pa med preostalimi škatlami že nastalo dovolj prostora zame. Super je imeti takšen kotiček, kjer ni potrebno vsakič prenašati škatel sem in tja in po končanem delu takoj vsega pospraviti. Samo ugasneš luč in zapreš vrata, ob naslednjem napadu ustvarjalnosti pa sedeš za mizo in začneš z delom :-) Juhu! Torej izgovorov, da nisem česa mogla ali pa utegnila narediti v bodoče ne bi smelo več biti :-) Khm...

Ko se je včeraj začela košarka, sem jaz s svojimi rahlimi živčki izginila med papirje, barvice, lepila. Košarko sem poslušala po radiju in čisto nič se nisem sekirala zaradi rezultata. Še mojih navijačev nisem slišala iz dnevne sobe. Totalen odklop :-)

Ker me izzivi na Less is More vsakič navdušijo, sem se odločila, da se jim po dolgem času spet priključim. V zadnjem trenutku, kar že postaja moja navada :-) Tokratni izziv je barvni  Dark Green and Rust.


Zvezdice sem narisala in izrezala ročno. Navdih mi je bila čudovita Vladkina zvezdica. Trakec sem spletla iz prejice in ga pritrdila z ozkim dvostranskim lepilnim trakom, zvezdice pa zalepila s samolepilnimi blazinicami. Misel je napisana ročno.

Voščilnico prijavljam na  "Less is More": Week 136 Colour Challange

Lep pozdrav do naslednjič :-)

19 komentarjev:

 1. zelo lepa! všeč mi je C&S videz. super, da si dobila svoj kotiček za ustvarjane. lp

  OdgovoriIzbriši
 2. O hudo dobila si kotiček tudi jaz komaj čakam da naša tamala doštudira in potem bo kotiček moj:)oz.kabinet......sem se že postavila v vrsto:)aja pa super čestitka :)

  OdgovoriIzbriši
 3. O, sedaj bodo pa izdelki leteli kot po tekočem traku, ko imaš svoj "atelje". Fino, sem vesela zate. Zdaj ni več izgovorov. Objava - VSAK DAN!!!! (poudarek je na VSAK)Tudi jaz imam svojo delavnico (moj zet, ki je iz mesta pravi da imam atelje, jaz sem pa iz vasi, zato je to delavnica), zato vem, koliko ti bo to pomenilo. Čestitka mi je pa tudi všeč. Preprosta, pove pa zelo zelo veliko. Čao

  OdgovoriIzbriši
 4. Opa, sad ce bit novih radova kod tebe..ufff..da je barem meni jedna sobica ssmo za moje svastarenje..no, mecu se zaliti nije ni ovo lose sto imam sad.. :).
  Cestitka ti je preslatka.
  Lp, Sonja.

  OdgovoriIzbriši
 5. Vem kako je fajn če imaš svoj kotiček za ustvarjanje,jaz sem si ga tudi komaj priborila. Voščilnica je preprosta kot zahtevajo na izzivu less is more. Sva me z sestro tudi gledale ta izziv vendar sva ugotovili,da to nisva midve,ker pri nama je vedno...pa tu še bi lahko nekaj dodale pa tu še...;)
  LP Vilinke

  OdgovoriIzbriši
 6. O, to ste pa imeli projekt! Takšne selitve in preureditve niso enostavne. Ampak zvezdice si ti naklonjene :) Lepo si jih postavila na čestitko.

  OdgovoriIzbriši
 7. Super card!
  Thanks so much
  Chrissie
  Less is More

  OdgovoriIzbriši
 8. Bravo za tvoj novi ustvarjalni kotiček .

  Čestitka pa je zelo lepa .

  lp

  OdgovoriIzbriši
 9. Uživaj v kotičku, jaz samo sanjam o njem. Čestitka je enostavno lepa. Zelo lepo izrezane zvezdice, nikoli ne bi rekla, da so ročno.

  OdgovoriIzbriši
 10. LEPA voščilnica! ....in ful se veselim s teboj tega tvojega ustvarjalnega kotička. Jaz ga imam, zato vem, koliko je vreden... :).
  Pozdravček,
  Simona

  OdgovoriIzbriši
 11. Eine ganz wunderschöne Grußkarte im CAS Stil. die mir sehr gut gefällt.

  Liebe Grüße, Carmen

  OdgovoriIzbriši
 12. Čestitke za svoj ustvarjalni kotiček.
  Voščilnica pa mi je zelo všeč. Res je lepa.

  OdgovoriIzbriši
 13. Kako lepo, da si dobila svoj ustavrjalni prostorček,
  veliko dobrih idej
  voščilnica pa je krasna,
  kot tvoj rokopis
  pozdravček Tamara

  OdgovoriIzbriši
 14. Odlično, čisto drugače je, ko imaš prostorček za svoje živčke!!!

  OdgovoriIzbriši
 15. Take sobe so res zlata vredne :). Še najbolj zato, ker se jim lahko samo zapre vrata in vse izgleda pospravljeno :D (imam tudi sama tako :)). Pa tudi krasna preprosta voščilnica!

  OdgovoriIzbriši
 16. voščilnica je zelo lepa,kar pa se tiče ustvarjalnega kotička,stavim,da hčerka nebo dobila več nazaj sobe,veliko užitka v svojem raju,lp

  OdgovoriIzbriši
 17. Čestitke za ustvarjalni brlog. Voščilnica je krasna z lepo mislijo. Lp

  OdgovoriIzbriši
 18. Čestitke za ustvarjalni kotiček, zdaj pa bo ustvarjanja:)
  Čestitka je lepa in nosi prav dobro misel. Lepo.
  Lp Danica

  OdgovoriIzbriši
 19. mmmmm.... nov kotiček za ustvarjanje in to čisto tvoj, po ustvarjanju pa samo zapreš lepilo, flomaster, lučko,...mmmmm... ne morem si predstavljati s kakšnim užitkom nastajajo nove čestitke...:) čestitam tudi za čudovito čestitko!

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vašega obiska in komentarja. Hvala!