četrtek, 23. maj 2013

Bravo, sine!

V torek je sine na daljnem severu zagovarjal svoje magistrsko delo. Uspešno :-) In k njemu je poletela tale sovica, ki jo je danes že prejel. S sovico pa so letele tudi češnje. Pravi, da jih je polovica preživela potovanje in da so bile zelo slastne :-) Pa tudi nad sovico je bil navdušen.
Ker je Leonardo da Vinci eden izmed sinovih vzornikov, sem za ozadje uporabila sliko da Vincijevega rokopisa, notri sem pa napisala še eno njegovih misli.

Doma smo vsi navdušeni in zelo ponosni na našega, sedaj že bivšega, študenta. S punco sta se super znašla daleč od doma. Na faksu je bil priden in je redno delal. Sedaj si končno lahko malo oddahne. Pravzaprav si lahko oddahneta oba :-) Kdo ve, kam ju bo odneslo v iskanju službe... Kamorkoli že, samo da jima bo lepo, da bosta živela svoje sanje, da bosta pokazala vse, kar znata in da se bosta še dalje učila, saj sta oba zelo pridna in delovna.

Samo še malo, sine, pa se vidimo :-)

Lep pozdrav do naslednjič :-)

21 komentarjev:

 1. Sovica mi je zelo simpatična. :)

  Čestitke še v mojem imenu.

  OdgovoriIzbriši
 2. Divan događaj..Sineku želim čestitati i poželjeti mu puuno sreće u životu:) Sovica je predivna,mudra i prigodna:))

  OdgovoriIzbriši
 3. Čestitke tvojemu sinu. Mislim, da ste si vsi oddahnili. Še eno veliko delo, ki se je lepo zaključilo. Čestitka pa prav lepo paše - sova -modra, pametna. Lp

  OdgovoriIzbriši
 4. Ja pri vas se pa dogaja,
  čestitke magistru in vsem, ki ste zaslužni za to.
  Tudi jaz mu/jima želim vso srečo.
  Čestitka je čudovita,
  lep pozdravček Tamara

  OdgovoriIzbriši
 5. Bravoooo in čestitke tudi od mene:)jaz bom tudi enkrat tako ponosna čez par let:) komi čakam:)....bodita ponosna še naprej:)

  OdgovoriIzbriši
 6. Aaaaa...bravo,Miha!!Projekat je za menjanje funkcija u kolima a da se ne mora gledati u njih..ili nisam shvatila..?? Bravo u svakom slučaju!! To je moja tiha opsesija,što više povećavati bezbednost tokom vožnje..;)
  Mogu da zamislim kako ste svi srećni! Čestitke svima!!I čestitku si lepu napravila, a znam kako je kad treba praviti za sopstvenu decu,želimo najlepšu i najbolju..
  Pozdravček;)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Pravilno si shvatila :-) Moj sine i tebi ispunjava želje :-)))

   Izbriši
 7. Sovica je odlicna, a sinu cestitke i sve najbolje zelje.
  Lp, Sonja.

  OdgovoriIzbriši
 8. Odgovori
  1. Idejo sem našla pri tebi in ni čudno, da je dobro izpadlo :-)

   Izbriši
 9. Čudovita voščilnica. Čestitke tvojemu sinu!!!
  Lp Danica

  OdgovoriIzbriši
 10. Cestitke sinu! Ti pa si mi pripravilazelo lusno cestitko s tole sovico in vsec mi je ta misel in da si vkljucila da Vincijevo pisavo.

  OdgovoriIzbriši
 11. Zelo lepa voščilnica...in vse pohvale gredo tudi tebi saj verjamem, da so podpora in dobri temelji veliko botrovali k temu, da je tvoj sine tako uspešen. :)

  OdgovoriIzbriši
 12. PREKRASNA voščilnica za takšen USPEH!! jaz čestitam kar VSEM, ki ste pri tem sodelovali... :). Tvojemu sinu za trud in uspeh, mami atiju in punci pa za ljubezen in podporo, brez katere ne gre... :)
  Pozdravlek,
  Simona

  OdgovoriIzbriši
 13. Čestitke vsej družini za Mihov uspeh in pozornost, ki jo izkazujete drug drugemu. Veliko veselja vam želim.

  OdgovoriIzbriši
 14. Čestitke mlademu magistru. Voščilnica pa je krasna.

  OdgovoriIzbriši
 15. Čestitam sinu in ponosnim staršem. Voščilnica je čudovita. Lp

  OdgovoriIzbriši
 16. Česitike ponosnim staršem! Sama sem na isti poti kot tvoj sin pa ni niti malo rožnata na žalost ... je pa res da v tujini je bolje, tukaj pa nikakor ne! Čestitka je pa tako luštna!!!! lp

  OdgovoriIzbriši
 17. Čestitke vsem, saj smo tudi starši malo tu zraven a ne? Krasna čestitka in upam, da se bodo sanje uresničevale naprej :-)

  OdgovoriIzbriši
 18. čestitke sinu, voščilnica je pa nekratna
  ha ha ha pošiljanje takih in drugačnih stvari v tujino pa jaz dobro poznam. biskvitki za mini tortice v Pariz pa bučno olje v USA, da o domačem sirupu iz smrekovih vršičkov ne govorim :)

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vašega obiska in komentarja. Hvala!