sreda, 17. oktober 2012

Barve jeseni

Ja vem, prepozna sem za prijavo na Craftalnico. Za celih 24 ur :-( Prav mi bodi! To je kazen, ker vedno vse delam v zadnjem trenutku. Saj sem imela pripravljeno čestitko včeraj zvečer, ampak nisem mogla prenesti fotografij na računalnik, ker se mi je pokvaril USB port. Bravo jaz! Dve uri sem mučila računalnik, pa sebe, pa dragega, potem sem pa obupala, dala fotoaparat v torbico in danes med malico v službi prenesla fotografije in si jih po mailu poslala domov.Voljo pa imam!

Naredila sem čestitko v jesenskih barvah za najinega prijatelja, ki bo v soboto praznoval okroglih 40. Otrok! :-) Žurka bo. Naporna, kot vedno pri njem. Fant namreč odlično kuha, ker rad dobro je :-) In pri njem je vedno kakšna specialiteta. Lansko leto smo jedli hobotnico "izpod peke" in pečenega jagenjčka. Mnjami. Bomo videli, s čim nas bo presenetil letos. V nedeljo bo pa spet potrebna dieta :-)

Tokrat sem se odločila, da poskusim spet narediti štampiljke iz krompirja, kot v osnovni šoli. Vem, s hrano se ne igra, ampak sem porabila za 4 štampiljke samo en krompir :-) Jesenske liste na krompirju sem pobarvala z vodenimi barvicami in poštemplala papir. Številki sem narisala sama in izrezala s škarjami, motor pa sva poiskala s stričkom Googlom. Točno takšen je, kot ga ima najin prijatelj. BMW pa še nekaj :-) Malo sem ga popravila v slikarju, ga izrezala in črte povdarila s sivim markerjem. Matice sem zalepila z vročo pištolo. Motoristi vedno rabijo kakšne rezervne dele :-) Uf, me bo grdo gledal, ko mu bom to povedala :-)

Izmisliti si moram še lepo voščilo in ga tudi lepo napisati. Za darilo mu bom pa spekla piškote. Upam, da mu bo všeč.

Sedaj grem pa počivat. Danes smo imeli v službi cepljenje proti gripi, pa me roka kar fino boli. Jutri bo že boljše.

Lep pozdrav do naslednjič :-)

4 komentarji:

 1. Škoda, da ti ni uspelo prej objaviti, ker ideja je fantastična.
  Super voščilnica je nastala

  OdgovoriIzbriši
 2. Ja smola. Odlično si se znašla s krompirjem :), kovinski dodatki pa ji tudi lepo pašejo. Lp

  OdgovoriIzbriši
 3. Super ideja, tole s krompirjem. Škoda, da si bila prepozna. Voščilnica je čudovita.

  OdgovoriIzbriši
 4. Joj tole se pa jaz spomini iz vrtca! Ja super si se znašla in krasno i je uspel izdelke. LP

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vašega obiska in komentarja. Hvala!